Barn omskjæring: Fordeler, Risiko og hva du kan forvente

Del på Pinterest

COS’Det er omskjæringen?

Omskjæringen er sannsynligvis ikke noe du tror hver dag. Det vil si, med mindre du er velkommen til et nytt barn i familien din.

Derfor, uavhengig av om det er noe du alltid har kjent at du ville ha gjort eller noe du fortsatt er ubestemt, vil du sannsynligvis ønske å lære mer om prosedyren og på alt som følger med det.

Mannlig omskjæring er fjerning av huden som dekker penis-tipset. Dette stykket lær er kjent som prepucement.

Del på PinterestEn omskjæring innebærer fjerning av forhuden, også kjent som prepucement.

De fleste av mennene som er omskåret i Vesten, inkludert USA, utføres prosedyren når de er nyfødte. (I noen kulturer, eller av visse medisinske årsaker, kan omskjæring utføres på eldre gutter eller voksne menn.)

Du er ikke forpliktet fra et medisinsk eller juridisk synspunkt for å omskjære barnet ditt. Men det er en rekke medisinske, religiøse og sosiale faktorer som du kan vurdere når du bestemmer deg om du omskår barnet ditt.

Du kan allerede være sikker på din beslutning om å omskjære barnet ditt, eller du kan føle deg bedøvet til tanken på å ha en medisinsk prosedyre utført på ditt nye barn.

Så vi vil gi deg klare fakta: fordelene, risikoen, som utføres og hvordan du skal ta vare på barnet ditt etter prosedyren, hvis du velger det.

Hva er fordelene, som angitt av respekterte medisinske grupper?

Omskjæringen er en gammel prosedyre som dateres tilbake til tusenvis av år siden, som du kanskje vet, hvis du velger det av religiøse grunner. Det er også en godt studert praksis. Det er et bredt spekter Undersøkelser Studier til støtte for fordelene med omskjæringen.

L’American Academy of Pediatrics Omskjæringsreglene sier: Evalueringen av nåværende tester indikerer at helsemessige fordelene ved den mannlige omskjæringen av nyfødte overskrider risikoen & # 8221;.

Noen av de ettertraktede omskjæringsfordelene inkluderer:

Mange gutter og menn finner det lettere å opprettholde god kjønnshygiene når prepredasjonen er fjernet. Men vi vil være klare her: En god hygiene er en god hygiene. Han lærer barnet ditt hvordan han skal holde kjønnsområdet rent & # 8211; Prepucement eller mindre & # 8211; og det vil være i god form.

Det har vært studier som indikerer at det ikke er noen effekt av omskjæring om sensasjon eller seksuell nytelse. Andre studier, som dette Siden 2008 har de opplevd en økning i seksuell følsomhet for menn omskåret.

Selv om dette kan være noe ubehagelig & # 8211; Og sikkert langt & # 8211; å tenke på når det gjelder babyen din, er det verdt å vurdere det.

Hva er risikoen for prosedyren selv?

Som en ny forelder kan du være veldig nervøs for denne delen. Som med enhver kirurgisk prosedyre, er det noen risiko å vurdere når du bestemmer deg om du omskår barnet.

For å berolige deg, er omskjæring en svært vanlig prosedyre og komplikasjoner er sjeldne. Men risikoen kan omfatte:

  • Blødning på tidspunktet for prosedyren
  • infeksjon
  • smerte
  • Skade eller deformitet til penis, som kan se senere i utviklingen

L’forekomsten av alvorlige komplikasjoner (som penisskader) er ekstremt lav, estimert fra 0.2 prosent og oppstår ofte med omkranset utenfor et sykehusmiljø. L’forekomst av mindre komplikasjoner (som blødning eller infeksjon) er rapportert rundt 3 prosent.

Det er sikkert risiko å vurdere. Men disse risikoene er minimal når prosedyren utføres av en kvalifisert medisinsk profesjonell i et sterilt miljø.

Ytterligere hensyn til å huske på prosedyren

Vi vil ikke vende om bushen. Omskjæring er en kontroversiell prosedyre.

Et sted mellom 60 og 90 prosent av guttene som er født i USA, er omskåret.

Verdensomspennende, omskjæring er mer vanlig i USA, Canada, Midtøsten, Australia og Afrika. Omskjæringen er mye mindre vanlig i Asia, Europa og Sør-Amerika.

Det er flere grunner til at foreldrene kan velge å omskjære barnet:

  • Religiøse grunner
  • Hygieniske bekymringer
  • følelsen av at du nyter barnets helse både i # 8217; barndommen som i avansert alder
  • Ønsker deres sønn likte andre familie menn

Andre foreldre mener at omskjæring forårsaker unødvendig smerte eller defragmentering, eller vil vente og gi sønnen sjansen til å velge alene når det blir større. Disse kan være overveielser gyldige selv for familien din, og vi oppfordrer deg til å snakke om det når du gjør dette personlige valget.

Hvis barnet ditt kommer veldig snart eller med visse penisproblemer, kan barnets lege også gi deg råd om omskjæringen.

Hva skjer under prosedyren

De fleste omskredninger utføres 24-72 timer etter fødselen dersom det utføres på sykehuset av en barnelege eller obstetrisk.

Du kan også ta med din lille til barnelege klinikken i løpet av de første 10 dagene av livet for å gjøre omskjæringen kjøre der.

Det regnes som sikrere å utføre en omskjæring i et medisinsk miljø. Det er også generelt ansett som omskjæring utføres av en utdannet Mohel hvis du er fra jødisk tro og ønsker at omskjæring utføres hjemme som en del av en bris (en hebraisk omskjæringsseremoni).

Prosedyren tar vanligvis mellom 10 og 20 minutter. Du kan bli hos barnet ditt under hele greia.

Del på Pinterest

Vanligvis blir barnet ditt brakt til et operasjonsrom (med deg eller din partner) og plasser på et spesielt bord med myke armer og ben. Nyfødte har fortsatt quell’søt å overraske, så dette er faktisk nyttig å sette alle mer rolig: barnet og legen som utfører prosedyren.

Din søte baby vil trolig bli pakket inn i varme håndklær og kan motta litt og sugared vann på en pacifier for komfort, hvis du gir deg OK.

En bedøvelse (medisin til nummen smerte) kan injiseres ved foten av penis med en nål eller påføres som en aktuell krem ​​på huden.

Avhengig av den foretrukne metoden for legen din & # 8211; Og du kan snakke med dem før fødselen til barnet ditt & # 8211; De vil sette en plastring eller en spesiell klemme rundt pannen for å avbryte blodtilførselen, så de vil fjerne forhuden.

Ta vare på barnets kirurgiske sår

Umiddelbart etter omskjæring vil en myk vaselinbelagt gasbind bli innpakket fritt rundt penispissen for å hindre at de angriper babyens bleie.

Fortsett å endre barnets bleie hver gang du trenger! Reaples en liten mengde vaselin og en ny løs gasbind, om nødvendig, ved en hvilken som helst bleieendring.

Bryt bleien uten å stramme og hyggelige når du holder barnet ditt, for ikke å trene press på helbredende penis.

Bade til barnet etter omskjæring

Det er flott å bade barnet ditt etter omskjæring.

De fleste barnelikere anbefaler fortsatt å bade med svamp bare en eller to ganger i den første uken, så når du lager mer vanlige bad, bør penis være helt helbredet.

Mens penis er helbredelse, vær forsiktig når du legger barnet innvendig og ut av karet og ikke gni med såpe eller kluter. Skyll bare med varmt vann.

Når penis er helbredet, kan du vaske den med såpe og vann.

Hva er forventet gjenopprettingstid?

Det vil trolig være rødt, hevelse og liten blødning eller forlate i noen dager etter omskjæring. Dette kan være vanskelig å se for deg som forelder, men det er helt normalt.

De fleste nyfødte helbreder helt fra omskjæring innen 7-10 dager.

Hvis omskjæringen ble utført ved hjelp av Plastibell Metode, L’Ring bør løsne seg med bare 5-7 dager. Ring barnets lege hvis ringen ikke faller innen to uker.

Ting å være oppmerksom på under utvinning

Vi snakket om hva som er normalt. Men vær oppmerksom på unormale tegn som kan rapportere en & # 8217;. Hvis barnets penis blir ekstremt rød eller begynner å bruke tett gul væske, kan det ha utviklet en infeksjon på 8217;.

Feber kan også være et tegn på infeksjon. Enhver feber i en nyfødt krever umiddelbart en tur fra legen din.

Infeksjoner hos nyfødte må alltid behandles med forsiktighet, selv om de skal være små. Det er bedre å ringe barnets lege hvis du merker et av disse tegnene i dagene etter en omskjæring.

Ring barnets lege umiddelbart hvis du merker at barnet ditt ikke har våte bleier, har mindre våte bleier eller synes å gråte når du peger.

L & # 8217;

Omskjæringen er en mindre kirurgisk prosedyre for å fjerne huden som dekker spissen av penis. Har blitt utført på menn i mange år og anses generelt som trygg.

Men uansett hvor mange millioner ganger denne prosedyren ble utført: Hvis det er nytt for deg, kan du ha bekymringer. Dette er det som gjør deg til en eksepsjonell forelder!

Vi håper å ha adressert noen av dine frykt. Husk: omskjæring av barnet ditt er en veldig personlig beslutning mellom deg og din partner & # 8211; ikke c’det er et riktig svar.

Hvis du har spørsmål om omskjæringen, kan barnelege du velger for barnet ditt hjelpe deg med å diskutere fordelene og risikoen. Andre mennesker du kanskje vil konsultere, er pålitelige venner, ledere i ditt tros samfunn Hvis din resonnement er religiøs og folk på begge sider av debatten som vil respektere ditt valg.