Tren med atopisk dermatitt

Du vet sikkert allerede at den fysiske øvelsen kan bidra til å lindre stress, forbedre humøret ditt, styrke ditt hjerte og forbedre helsen din og din generelle trivsel. Men når du har atopisk dermatitt (AD), kan alle treningsøktene som indusere svetten og varmen du gjør, gi deg med rød og pruriginøs hud.

Heldigvis er det ting du kan gjøre for å gjøre treningsøktene dine mer komfortable. Å ta intelligente beslutninger om treningsrutinen og klærne dine, du kan få en komfortabel trening som ikke øker huden din.

Reduser svette og # 8217; varmeeksponering

Suda-kroppen til å justere kroppstemperaturen, så ikke C’Det er måte å unngå det. Når svette fordamper fra huden din, begynner kroppen din å dehydrere og huden din forblir med en saltet rest. Mer svette fordamper, bister blir huden din.

Vær oppmerksom på hva du svetter og gjør ditt beste for å minimere dette, kan bidra til å forhindre unødvendig tørrhet. Hold et håndkle med deg mens du trener slik at du kan tørke svette mens du akkumuleres.

Varmen er en annen utløsende faktor kjent for L & # 8217, og dessverre er ikke bare sommervarmen. Kroppstemperaturen øker når du forplikter deg i intens fysisk trening. Selv i et treningsstudio med air condition, er det vanskelig å unngå varme under en god trening.

Det er viktig å holde tritt med overoppheting. Prøv å gjøre hyppige pauser under treningen slik at kroppen kan avkjøles. Hold en flaske D’vann med deg under treningsøkter slik at det er lettere å holde seg hydrert og gjøre hyppige pauser D’vann for å oppdatere.

Kle godt

Det er mange nye materialer for plagg skapt av mannen designet for å eliminere hudfuktighet. Dessverre er disse syntetiske pustende materialene ikke et flott alternativ for personer med eksem eller annonse. Konsistensen av det syntetiske materialet kan virke grovt og irritere huden.

De fleste løpere og sportsentusiaster alle’friluft anbefaler ull sokker for absorpsjonskapasitet av lignende fuktighet. Men som med syntetikk, er ull for vanskelig for de fleste som har # 8217;.

Pustende, 100% bomull er best for skjorter, undertøy og sokker. Bomull er et naturlig stoff som lar deg bruke mer luft enn nye klær & # 8220; teknologisk & # 8221;.

FIT er like viktig. Smal klær beholde svette og varme. Hold slitesterk ganske bred, slik at materialet ikke gni mot huden din under treningen.

Selv om du er klar over Alzheimers sykdom, motstandsdyktig mot pulsen for å bli kledd også. Shorts er bedre enn bukser, når det er mulig, spesielt hvis du er tilbøyelig til å rehabilitere i knær folder. Å holde mer utsatt hud vil hjelpe deg å holde seg kjøligere og vil gi deg L’Mulighet for å tørke svette mens du trener.

Treningsrutine

Hvis du har en favorittrutine, følg den på alle måter. Prøv å gjøre milde endringer for å holde flammene under kontroll.

Men hvis du prøver å prøve noe annet for å hjelpe annonsen din, bør du vurdere en (eller flere) av disse treningsøktene.

treningsstyrke

L’Styrketrening presenteres i mange former. Du kan trene deg med vekter, bruk treningsmaskiner eller bruk kroppsvekten din. Avhengig av rutinemessig stil du velger, # 8217; Motstandstrening kan hjelpe deg med å bygge muskler, bli sterkere og brenne fett.

Hvis du har l’Vi anbefaler deg å dra nytte av de integrerte pausene. Nesten alle styrketreningsprogrammer krever resten på minst 60 sekunder blant serien. På dette tidspunktet, mens kroppen din fortsetter, kan du drikke litt og # 8216; D’vann og tørr svette.

Du kan også starte en kraftopplæringsrutine fra bekvemmeligheten av et klimatisert treningsstudio eller til og med fra ditt hjem. De er gode alternativer for sommeren når du kanskje ikke vil trene deg med varmen.

Du kan også bruke en effektiv styrketrening for kraften som heter Circuit Training for å få en god kardio trening. Det er en flott trening for hele kroppen som øker styrken mens du opprettholder et sunt hjerte. Du kan gjøre l’hjemme trening hjemme med litt mer enn et par dumbbells. Husk bare å lage litt & # 8216; ekstra hvile mellom kretsene å friske opp.

Turer

Å ta en daglig tur er en fin måte å holde seg aktiv med en mindre innvirkning på leddene og mindre svette enn løpet. Du kan gå all ‘8217; åpen når været er fint eller bruk en tredemølle innendørs.

Det er mindre sannsynlig å overopphetes når du går i forhold til andre former for mer anstrengende trening. Du kan bære en flaske med vann med deg og til og med et lite håndkle i tilfelle du begynner å svette.

Hvis du går på en solrik dag, bruk en lue og / eller solkrem. Pass på at du finner en solkrem eller en solkrem uten irriterende kjemikalier.

Prøv å gå i ca 30 minutter hver dag hvis det er din viktigste treningsskjema.

jeg svømmer

Innendørs svømming er en utmerket trening for hele kroppen som hindrer kroppen i å overopphetes. Også, du trenger ikke å bekymre deg for svetten som forblir på huden når du er i bassenget.

Den største bekymringen for svømmere er høyt klorate offentlige svømmebassenger. Hvis klor irriterer huden, prøv å ta en dusj umiddelbart etter svømming. De fleste offentlige treningssentre og bassenger tilbyr L’tilgang til dusjer. Fjerner klor fra huden Den første mulige vil bidra til å redusere irritasjonen.

Ta bort

Du bør aldri gi opp helsemessige fordeler av helsen til’trening bare fordi du har L & # 8217;. Det er mange måter å minimere L’eksponering for svette og varme mens du fortsetter å utføre en god trening. Forbered treningsposen din med et lite håndkle og en stor flaske istevann og prøv en av disse tre treningsrutinene snart.