Svovel for akne: cystisk, arr, benk produkter og mer

Hva c’svovel enter med akne l & # 8217?

Føl ordet & # 8220; svovel & # 8221; Det kan fremkalle minner fra science leksjonen, men det viser seg at dette rikelige elementet er en grunnleggende mat i naturlig medisin. Takket være sine antimikrobielle egenskaper har svovel blitt brukt i århundrer for å hjelpe kurere akne og andre hudsykdommer.

Det er også lett tilgjengelig. Svovel er allment tilgjengelig i produkter for benk akne (OTC), samt i noen reseptbelagte versjoner.

Fortsett å lese for å lære mer om denne ingrediensen mot akne, inkludert akne typer som kan behandle og benk produkter du kan prøve hjemme.

Hvordan virker det?

Som aktuell behandling av akne, fungerer svovel som ligner på benzoylperoksid og alle «8217; salicylsyre. Men i motsetning til disse andre ingrediensene som kjemper akne, har svovel en tendens til å være mer delikat på huden.

Svovel bidrar til å tørke overflaten av huden for å absorbere overflødig olje (sebum) som kan bidra til utbruddet av Dell ‘& # 8217; akne. Tørker også de døde hudcellene for å låse opp porene.

Noen produkter inneholder svovel sammen med andre ingredienser som kjemper akne, som resorcinol.

For hvilke typer akneverk?

Svovelet fungerer bedre for utsalgssteder som er dannet med en kombinasjon av død hud og overflødige sebumceller. Disse inkluderer milde former for akne, for eksempel hvite flekker og hudormer.

Det er imidlertid viktig å huske på at resultatene kan variere mellom brukere. Det kan også fungere på noen breakouts, men ikke på andre. Det første trinnet er å bestemme hva slags akne du har. Så du kan snakke med din hudlege dersom svovelet er riktig for deg.

Mild: Hvite flekker og hudormer

Klassifisert som ikke-inflammatoriske, hvite flekker og hudormer er de milde former for akne. De oppstår når olje og døde hudceller kombinerer og forblir fast i hårsekkene.

Hvis den hindrede poren er åpen øverst, er det et svart sted. Hvis den hindrede poren har en lukket øvre del, er det en hvit prikk.

Svovel er en behandling for benk akne som kan hjelpe med hvite flekker og hudormer fordi den retter seg mot de to hovedelementene: døde hud og sebum celler. L’Salisylsyre kan også hjelpe denne form for akne, men hvis du har sensitiv hud, kan du prøve svovel i stedet.

Moderat: Papule og Pustules

Papules og pustler er en form for moderat inflammatorisk akne. Begge er dannet av en brudd på porene vegger, noe som gjør dem utsatt for å rive. Porene herdes derfor og kan bli smertefullt.

Hovedforskjellen mellom de to er at pustlene er større og har mer pus. Selv pustlene har vanligvis et gult eller hvitt hode.

Svovel er ikke en ganske sterk behandling for moderat akne. Totalt sett er det mindre effektiv Sammenlignet med andre ingredienser i akne, som benzoylperoksid. I stedet kan du vurdere et annet OTC-produkt, for eksempel Proactiv Emergency Blemish Relief.

Grave: Nodler og cyster

L’alvorlig akne består av inflammatoriske og cyste noduler. Disse utvikler seg når porene dine blir ekstremt betent og irritert. De er enda dypere under huden, som kan gjøre dem vanskelig å behandle. L’seriøs akne kan være smertefullt å røre og kan redusere og helbrede over tid.

Gitt den alvorlige naturen til noduler og cyster, er denne form for akne ikke behandlet hjemme. Hvis du har prøvd benzoylperoksid og du ikke har sett resultater, vil sannsynligvis selv svovelet fungere. Du må se etter en behandling fra en hudlege.

De kan anbefale resept som et antibiotikum eller et derivat av vitamin A kalt isotretinoin (Accutane). Kirurgi må kanskje fjerne stædige cyster.

Arr

Hvis du har en historie om akneutløp, er du sannsynlig at du også kan ha noen akne arr. Disse kan variere i farge og størrelse, men akne arr har en ting til felles: de er vanskelige å eliminere.

Fordi tørr svovel og fjerner døde hudceller, kan det & # 8211; i teorien & # 8211; Selv redusere utseendet på arr. Imidlertid bør svovel ikke være din første behandlingslinje. For stædig arr, bør du vurdere et lysemiddel for huden, for eksempel å beundre huden min ultra-potente lysende serum.

Det er trygt for alle hudtyper?

Som andre ingredienser i akne, kan svovel forårsake irritasjon. Det regnes imidlertid som et sikrere utvalg for sensitiv hud. Og hvis det brukes som behandling på stedet, kan svovel også bidra til å eliminere utsalgsstedene i akne i hudtyper for å blande.

Mulige bivirkninger og risikoer

Svovel kan være ganske delikat for sensitiv hud, men C’er fortsatt risikoen for bivirkninger. Overdreven tørrhet og irritasjon er mulige.

Når du bruker svovelet for første gang for akne, gjelder en gang om dagen. Du kan gradvis øke søknaden opptil to eller tre ganger om dagen når huden har blitt brukt til produktet.

A’Andre hensyn er lukten. Svovel har tradisjonelt en lukt av & # 8220; råtten egg & # 8221;, selv om de fleste produkter for akne ikke er. Vurder L’ideen å teste svovelprodukter på din lokale skjønnhetsbutikk for å sikre at de ikke inneholder ubehagelige lukt.

Produkter å prøve

Mens svovel er en ingrediens i noen spotbehandlinger, er det også tilgjengelig i andre produkter for daglig akne, som vaskemidler og masker. Typer av svovelbaserte produkter som bruker også bestemme mengden dosering. For eksempel kan du bruke en maksimal lotion to ganger om dagen mens du kan bruke spotbehandlinger opptil tre ganger om dagen.

Før du bruker et nytt produkt for akne, må du sørge for at du kjører en testplaster for å se om du er følsom for svovel eller andre viktige ingredienser. Å kjøre en testoppdatering:

 • Velg et lite hudområde bort fra ansiktet, som armen inne.
 • Påfør en liten mengde produkt og vent 24 timer.
 • Det er mulig å bruke produktet i ansiktet hvis ingen bivirkninger oppstår. Men hvis vi utvikler rødhet, hudutslett eller urtikaria, avbryter produktet.
 • Noen populære produkter for L’akne som inneholder svovel inkluderer:

  • Murad rensende maske
  • Dermadoctor Ain’In intensiv 10% svovel akne maske
  • Dermalogical exfoliating delikat krem
  • Mario badescu spesiell vaskemiddel lotion c
  • Rensing hud proactiv maske

  Bunnlinjen

  Som behandling av akne, er svovel allment tilgjengelig i apotek og skjønnhetssentre. Du kan til og med finne produkter basert på svovel online.

  Hvis du ikke ser resultater med OTC svovelbaserte produkter, spør din hudlege fra medisinske reseptbelagte versjoner. Disse inneholder ofte natriumsulfetamid, en annen type ingrediens Dell’akne.

  Fremfor alt, vær tålmodig med svovelbehandling og kontroller huden din for eventuelle endringer. Kan ønske oss opptil tre måneder Før du begynner å se resultatene.