Som samfunnet hjalp meg til å elske kroppen min i badedrakter for psoriasis

På min instagram side, er jeg fryktløs og ærlig på min psoriasis. Men det tok meg lang tid å føle seg som dette. Å forstå hvordan jeg lærte å elske kroppen min psoriasis og ikke skjule det, jeg må ta deg tilbake til historien din.

Å ha psoriasis fikk meg til å føle seg isolert under vekst. Jeg begynte å ha symptomer på fire år. Foreldrene mine tok meg til en lege til en annen, men har ikke vært i stand til å få en diagnose. De har blitt fortalt at jeg hadde sopp, ringorm og mange andre forhold. Psoriasis var ikke så vanlig for & det var veldig vanskelig å få en diagnose.

Jeg fikk en rekke aktuelle steroider og biologiske stoffer for å behandle mine symptomer. Noen har jobbet i kort tid, men jeg har utviklet noen følelser som jeg hadde før jeg begynte å ta.

Jeg var så ung da jeg startet symptomene på psoriasis som jeg ikke kunne uttrykke i ordne mine følelser. Jeg gråt uten å kunne fortelle meg hva som var bekymret. Huden min var uutholdelig følsom. Etikettene på klærne så ut som sandpapir. L’Elastisk midje på undertøyet ville gi meg utslett. Mesteparten av tiden, iført klær syntes for meg at insekter kravlet meg på meg.

Da jeg var i femte klasse, hadde jeg mye sinne. Jeg følte meg alene. Jeg følte meg som folkene som burde vært der for meg, de hadde skuffet meg. Jeg følte meg som ingen forstått hva jeg passerte.

Jeg skjulte min psoriasis til andre. Jeg var veldig forsiktig og jeg åpnet meg ikke på min psoriasishistorie. Jeg har aldri lov til å være sårbar med folk om hva jeg passerte. Jeg følte en fremmed.

Da jeg var på videregående skole, lærte jeg å vite media. Og jeg skjønte at jeg aldri har sett noen som lignet meg i filmer, TV eller magasiner. Dette hadde en dyp innvirkning på meg. Det fikk meg til å føle meg som alt jeg skulle være ekte. Som om min psoriasis ikke eksisterte, og det var alt i hodet mitt.

Jeg visste at jeg måtte gjøre noe. Jeg var bare og klar for en bedre måte å leve på. Jeg ville ikke skjule lenger. Jeg åpnet en Instagram-side fordi det ville tillate meg å dele historien min med mange mennesker på samme tid. Hvis jeg hadde noe jeg mente, kunne jeg fortelle deg. Sosiale medier ga meg muligheten til å starte en samtale på psoriasis på en mye bredere skala. I det minste kunne jeg hjelpe en person til å føle seg mindre alene med det som passerer.

Mitt tilhenger samfunn begynte å vokse. Jeg skjønte at han hjalp så mange mennesker å snakke om deres psoriasisopplevelser. Jeg begynte å vise meg i et mer sårbart lys. Jeg begynte å publisere bilder som viser min psoriasishud. Jeg sluttet å gjemme kroppen min i en badedrakt. Jeg har aldri hatt styrken til å gjøre det før.

Reisen til egen L’Jeg er og akseptet er annerledes for alle. Takket være det nye samfunnet hadde jeg, følte jeg ikke at jeg har lyst til å gjemme seg. Jeg skammer meg ikke for å ha psoriasis.

Jeg tror ikke jeg kunne aldri gå tilbake til stillhet min tilstand. For meg er det viktig å fortsette å støtte psoriasis, så ingen føler aldri bare. Det håper at historien min kan resonere med andre og hjelpe dem med å elske sin psoriasis kropp.

Ice Rae er A’skuespillerinne, forfatter og supporter av psoriasis hvis arbeid har blitt anerkjent på nettet etter at hans Instagram-side ble publisert på Hellogiggles. Han begynte å publisere innlegg om huden på college, hvor han ble uteksaminert i kunst og teknologi. Har bygget en portefølje av eksperimentell musikk, film, poesi og ytelse. I dag jobber som skuespiller, influencer, forfatter og lidenskapelig dokumentarist. Han produserer for tiden en rekke dokumentarfilmer som er rettet mot å riste på hva det betyr å leve med en kronisk sykdom.