9 Yoga posisjoner for ankyloserende spondylitt

Som yoga hjelper ankyloserende spondylitt

Lumbal smerte kan være ødeleggende. Smerten forårsaket av ankyloserende spondylitt (som) kan være spesielt alvorlig. Konvensjonelle smertestillende stoffer kan forårsake ubehagelige bivirkninger. Hvis du er ute etter en alternativ behandling, kan yoga hjelpe deg.

Yoga bruker delikate strekkøvelser for å lindre smerte og øke fleksibiliteten. Bidrar til å stabilisere kjernen for å bedre støtte ryggraden.

TIL Meta-analyse 2012 av 10 studier funnet at yoga bidrar til å lindre kronisk lav ryggsmerter. Studien har også konkludert med at yoga kan anbefales som terapi for pasienter med ryggsmerter som ikke forbedrer seg med andre selvbehandlingsbehandlinger.

Yoga-fordeler for pasienter med som ikke bare fysiske. Ifølge en 2012-studie publisert i Indian Journal of Palliative Care, Yoga favoriserer avslapping og bidrar til å redusere angsten. Det kan også roe nervesystemet ditt, redusere smerte og # 8217; tretthet og hjelpe deg med å takle følelsesmessige problemer som står overfor en kronisk sykdom.

Yoga plasserer ankyloserende spondylitt

Utfør en enkelt yoga posisjon fra tid til annen, sannsynligvis vil ikke gjøre mye for å lindre ryggsmerter. Konsistens er nøkkelen. Å lage en serie yoga posisjoner hver dag kan være mer sannsynlig å lindre smerte.

Selv når du gjør yoga, er det viktig. Du kan være for stiv når du våkner for å lage en komplett rutine. Velg en tid på dagen når musklene dine er mer avslappet. Du kan også forstyrre posene i løpet av dagen. Prøv enklere om morgenen og vanskeligere senere.

Her er ni yoga posisjoner som kan bidra til å lindre som smerte:

1. Barn pose

Barnposisjon strekker seg nedre rygg og hofter. De Art of Living Tilbyr videoinstruksjoner om hvordan du gjør det riktig.

2. Pose av broen

Broens posisjon utvider ryggraden, nakken og brystet. Se detaljerte instruksjoner fra Yoga avis.

3. Hunden vendt ned

Hunden vender ned strekker seg tilbake og fremmer fleksibilitet. De Art of Living Tilbyr forslag til å få den rette nybegynneren pose.

4. COBRA POSE

Stillingen av slangen (COBRA) strekker seg tilbake, lungene og brystet hevder brystet fra gulvet og retter armene. Yoga avis Gir instruksjoner om hvordan du gjør det riktig.

5. Locust sted

Locustposisjonen styrker lumbale musklene. Grunnleggende forestillinger om yoga Gir indikasjoner og variasjoner for nybegynnere.

6. Mountain Location

Pose i fjellet er en enkel strekning av stor innvirkning. Gaia Forklarer hvordan du utfører dette utgjør riktig for å forbedre stillingen.

7. Kattens posisjon

Kattens posisjon styrker og strekker ryggraden og nakken. Yoga Learning Center Det viser deg hvordan.

8. Posisjonen til kua

Kuens posisjon varmer ryggraden og frigjør vertebral kolonnepenningen. Yoga avis Det forteller deg hvordan du skal utgjøre og hvordan du bytter fra kuens posisjon til katten.

9. Personellposisjon

Statens posisjon styrker kjernen, forbedrer holdningen og strekker halsen og skuldrene. International Yoga Tilbyr instruksjoner og pusteforslag for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne forlengelsen.

Forstå ankyloserende spondylitt

Som er en inflammatorisk tilstand. L’Betennelse kan forårsake fusjon av noen ryggvirvler i nedre deldel. Det kan også påvirke andre områder, for eksempel:

 • Områder der beinene holder seg til sener og ledbånd
 • Brusk mellom brystbenet og ribbenene
 • Ledd i # 8217; hofte og skulder
 • Artikulasjon mellom ryggraden og bekkenet
 • øyne
 • hæler

Hva er symptomene på ankyloserende spondylitt?

Symptomene på’som kan være sporadisk. Noen ganger kan de bli verre eller forbedre. Lumbal smerte er det karakteristiske symptomet på # 8217;. Andre symptomer kan omfatte:

 • Stivhet i nedre rygg og hofter
 • forverring av smerte og stivhet om morgenen eller etter perioder med inaktivitet
 • smerte i skinker
 • Vanskelighetsgrad å puste dypt
 • røde øyne
 • tåkesyn
 • Følsomhet for lys
 • kurveposisjon

L’Avansert som kan innebære kardiovaskulære og lungeanlegg.

Tilleggsinformasjon: Tips for å beseire ankyloserende spondylitt tretthet »

Hva forårsaker ankyloserende spondylitt?

Det er ikke klart hva som forårsaker som. Det har imidlertid en sterk genetisk predisposisjon. Tilstanden er diagnostisert gjennom en fysisk undersøkelse, blodprøver og radiologiske tester, som for eksempel røntgenstråler.

Blodprøver kontrollerer det humane B27 leukocytantigenet (HLA-B27). Hvis du er positiv for antigenet, kan du være i fare for å utvikle seg som. Selv om mange mennesker med som er positive for HLA-B27, utvikler ikke alle mennesker med antigenet sykdommen.

Du kan også ha en høyere risiko hvis:

 • du er en mann
 • Du er tenåring eller ung voksen
 • Du har en familiehistorie av som

Behandling av ankyloserende spondylitt

Som er en kronisk tilstand og det er ingen kur. Behandlinger tar sikte på å håndtere sykdommen ved å lindre smerte og hindre spinalfeil. Behandlingsalternativer inkluderer naturlige rettsmidler og narkotika, for eksempel:

 • Bench fans for å redusere betennelse
 • Medisiner som blokkerer TNF-proteiner som forårsaker betennelse
 • Fysioterapi og yoga for å øke mobilitet, fleksibilitet og holdning
 • Felles erstatning kirurgi og spinal kirurgi

De National Anchilosing Spondylitt Society (Nass) i Storbritannia Anbefal Yoga for å lindre som smerte som. Yoga kan også forbedre mobiliteten og fleksibiliteten din. Men hans fordeler stopper ikke her. Dyp yoga puste fremmer l’thoracic bur ekspansjon for å forbedre pusten. Laves også stress og hjelper deg med å slappe av.

Ta bort

Husk at noen yoga posisjoner kan være vanskelig eller til og med smertefullt alle & # 8217;. Men ikke gi opp! Ta det sakte og enkelt og hør på kroppen din. Noen liten smerte er normal under eller etter de første gangene du strekker yoga. Hvis smerten er intens, avbryter bevegelsen.

Noen former for yoga er mer intense enn andre. For eksempel praktiseres Yoga Bikram i et oppvarmet og fuktig rom. Ashtanga Yoga og Vinyasa Yoga er raskere. Hvis du tenker på å ta en yoga leksjon, kan du begynne med Hatha Yoga. Denne typen er langsommere og fokuserer på å strekke seg. Før du prøver yoga for å behandle … Som du bør konsultere legen din.