Hvordan jeg beseiret mine milleneary problemer

Da jeg ble 21, trodde jeg at mitt voksne liv endelig hadde begynt. Være & # 8220; på tjueen & # 8221; Det virket mer forseggjort, litt og # 8216; mer voksen. Og jeg forestiller deg at du tenkte & # 8211; Naivt & # 8211; at jeg ville begynne å bli voksen & # 8221; Selvfølgelig, akkurat som hormonene hadde sparket før for å forvandle meg fra en tolv år gammel elsker Barbie til en tenåring. Den nesten nattlige passasjen.

Men på kvelden til min 21st bursdag hadde jeg følelsen av at det ikke ville ha skjedd så bra.

L’voksen alder i moderne liv er litt og # 8216; rart. Selv om du carving vår vei, gå hjem og komme inn i relasjoner fra & # 8220; voksne & # 8221; Det er ikke i det hele tatt unik for denne generasjonen, vi er også nedsenket i den digitale verden, hvor sosiale medier dominerer, og det er veldig enkelt å sammenligne deg med hva alle andre gjør eller ikke gjør.

Jeg har nok suksess?

Jeg burde være gift med barn nå?

Jeg vil aldri ha mitt hjem?

En rapport fra den amerikanske psykologiske foreningen (APA) på amerikansk helse har vist at, som en generasjon, er tusenårene Mer sannsynlig å prøve stress og angst Sammenlignet med tidligere generasjoner. Så her er en liten oversikt over de bekymringene som hver tusenår har & # 8211; Meg inkludert & # 8211; og en praktisk måte å avbryte dem på!

1. Penger

Penger garanterer ikke lykke, men det gjør absolutt verdensløpet & # 8211; Og det er en av de viktigste bekymringene i mange tusenårige. Faktisk, ifølge det samme forholdet mellom den amerikanske helse, forholdet mellom tusenårige Høye nivåer av stress På pengene i forhold til de fleste andre voksne populasjoner. Det ser ut til å strømme inn i og utenfor bankregnskapet i høye hastigheter og er den viktigste kilden til uavhengighet, så vi pleier å vurdere det ganske bra.

Penger er ikke en eksklusiv bekymring for tusenårig, men det er absolutt en bekymring for de som er Bundet av studentgjeld Eller prøver å kjøpe boliger (uavhengig av hvordan avokado toast spiser).

Stoppe det! Å ha en bedre forståelse av hvor mye penger de skriver inn og komme ut av kontoen din, bidrar til å håndtere denne bekymringen og hindre at den blir et totalt forbruk. Prøv å holde et regneark som holder oversikt over inntektene dine, hvor mye du bruker og for hva. Hvis du oppdager at kaffekostnadene blir litt og reduserer, reduseres. Vet er makt!

2. Helse

Med så mye oppmerksomhet til penger og suksess, kan helse ofte falle i glemt, spesielt blant tusenårene. En Zocdoc-undersøkelse viser den Over halvparten av tusenårene Besøk en lege mindre enn en gang alle «8217; år. I mellomtiden blir vi bombardert med # Fitfam og perfekt frokost for bilder, beregnet på kalorier på Instagram. Det er vanskelig å ikke vurdere dine treningsvalg og spørre deg selv om du har feil. Jeg spiser ikke nok Supercibi? Jeg har også råd til det?

Stoppe det! Det er ikke nødvendig å drikke Maca, mandler, Chia, Goji og Acai hver morgen for å være sunn. Sosiale medier kan gi oss en forvrengt visjon om hva vi tror vi må gjøre. Når det gjelder helse, er det et helt spørsmål om balanse.

Jeg foreslår 80/20 regel. L’80% av tiden, prøv å spise grønnsaker og ansette nok protein for å sikre at kroppen din fungerer riktig. Og deretter 20 prosent av tiden, ha det gøy. Gi deg selv og tilfredsstille din godhet. Hvis du er veldig bekymret for spesielle problemer, kan du bestille en avtale med legen din for å utføre noen tester for maksimal ro.

3. Selvpleie

Det er lett å glemme at du er din prioritet med tiden og energier som du bruker karriere stigen og ser venner. Å ta vare og mate deg selv er det viktigste du kan gjøre. Hvis du forsømmer ditt velvære, er alt annet påvirket. Men hvor å finne tid?

Stoppe det! Få råd fra Danmark, hvor & # 8220; Hyge & # 8221; Det er en nasjonal prioritet. COS’er HYGGE? Det oversetter omtrent i en følelse av komfort, avslapping og generelt trivsel. I stedet for å sette til side tid for å øve bevissthet eller meditasjon, fokuserer denne enkle filosofien på takknemlighet og på «8217, hengi seg til avslappende ting vi allerede har rundt oss.

Selv om dette i seg selv ikke vil løse større problemer, tvinger oss til å revurdere om vi glir gjennom livet som prøver å tilfredsstille alle andre eller hengi seg i våre sanser og fôring av omsorg for oss selv.

4. Mental Helse

Bekymring, inkludert de nevnte problemene, kan påvirke vår psykiske helse. Og mens psykisk helse får en stadig viktigere dekning på pressen, er det fortsatt noe som mange brukes til å behandle deg selv. På skolen lærte vi oss Pythagora theorem og tyngdekraften. Men så langt som vår psykiske helse er bekymret?

Håndtere det! Du kan ikke kansellere et psykisk helseproblem, men du kan lære å håndtere det. Vi er ofte for opptatt, uavhengige eller stolte av å be om hjelp. Men ta trinnene som trengs for å komme seg ut av en dårlig tid & # 8211; Hvordan motta noen råd eller gjøre selvomsorg en viktig del av rutinen din & # 8211; Det gjør deg ikke en svakere person. Heller, du skyter kontrollen.

Behavioral kognitiv terapi (CBT) kan være en svært effektiv måte å håndtere en rekke psykiske helseproblemer, inkludert D & # 8217-forstyrrelsen; generalisert angst. Velg en terapeut du stoler på og åpnes i å snakke om dine problemer. Det hjalp meg enormt å ha en ekstern fortrolige til å uttrykke mine tanker uten frykt for fordommer eller dommer.

5. Sosialt liv

Fomo & # 8211; Frykten for å bli tapt noe & # 8211; Det er så utbredt at det selv har en side Wikipedia. Og det er ofte vekket av sosiale medier. Selv om jeg identifiserer meg selv som en veldig uavhengig person som vanligvis ikke gir opp peer-presset, lever jeg det igjen alene, og jeg er bekymret for å miste ham i visse sosiale anledninger. Jeg kjenner mange venner som løper ut prøver å delta i alle sosiale forpliktelser, selv om de hemmelighet innrømmer meg at de foretrekker å tilbringe natten og se på fjernsyn og slappe av etter en travel dag.

Stoppe det! Se noen intonacata sosial anledning på Facebook og Instagram sikkert hjelper ikke hvis du ønsker å overvinne fomo. Det er imidlertid ikke nødvendig å være til stede i alle parter, hendelser og møter å ta en drink for å opprettholde et sunt sosialt liv.

Hvis du finner alt litt, er det også begrenset til en eller to sosiale forpliktelser per uke og velger dem klokt. Ikke bare vil du være oppmerksom på kvaliteten på sosial tid, men du vil også spare penger, og du vil føle deg enda mer selvsikker!

Hvis du trykker på, oppsummert han bare at du gjenoppretter jobben, eller du kan bare forplikte deg til en hendelse per uke. Hvis jeg er en ekte venn, vil de ikke bekymre seg til du er ærlig.

Oh, og når du har din neste binge Netflix hjemme for en personlig avslapningsøkt, slå av varslene og la telefonen stå ut av visningen: det lurer på i tankene dine! Se på Sump Vanish.

6. Fremtiden

Millennialen er ikke alene når det gjelder bekymringer om a uforutsigbar fremtid. Vi er alle bekymret for anger og å finne en balanse mellom å leve i nåtiden og forberede seg på fremtiden. Vi forlater arbeidet vårt og går på veien (så mange magasiner synes å si at andre har gjort vellykket)? Vi arrangerer nå og prøver å bygge et innskuddsfond? Vi fokuserer på våre karrierer?

Stoppe det! L’Usikkerhet er en del av livet. Selv om vi kunne ha blitt utdannet for å frykte det, burde vi virkelig omfavne ham så mye som mulig. Selvfølgelig er den ukjente en skummelt sted. Men ingen kan forutsi fremtiden. Fordi å kaste bort energi til å frigjøre?

Som Eckhart Tolle sa, vil bekymringen ligge på å være nødvendig, men har ikke en nyttig formål & # 8221;. Hver gang vi bruker nåtiden for å understreke fremtiden, velger vi å ofre glede i dag for å gråte den glede som vi kanskje ikke har i morgen. Vi burde klemme usikkerheten i en spontan, spennende og fantastisk forbauselse.

Vi er dermed konsentrert om oppnåelsen av neste fase, neste trinn, av det neste monetære målet eller neste karriere, som vi glemmer å nyte reisen. Vi glemmer å nyte den levende dansen som er livet!

Scarlett Dixon er en journalist, livsstil og youtuber blogger basert i Storbritannia som kjører nettverkshendelser i London for bloggere og sosiale medier eksperter. Han har en levende interesse å snakke om alt som kan betraktes som tabu og en lang liste over ting å gjøre. Det er også en lidenskapelig og lidenskapelig reisende å dele meldingen at IBS ikke må holde deg i livet! Besøk nettstedet ditt og Tweet @Scarlett_london.