Smerte Alle & # 039; Hip og ben: Vanlige årsaker og behandlinger

En liten smerte alle’hofte og ben kan gjøre sin tilstedeværelse kjent for hvert trinn. En sterk smerte Alle’hofte og ben kan være ødeleggende.

Fem av de vanligste årsakene til smerte ALL’HIP og ben er:

 • tendinitt
 • leddgikt
 • en dislokasjon
 • bursitt
 • ischias
 • Tendinitt

  Din side er din største sfæriske ledd. Når senene som angriper muskler til lårbenet, er betent eller irritere på grunn av overdreven bruk eller skade, kan de forårsake smerte og hevelse i det berørte området.

  Sendene på sidene eller bena kan forårsake ubehag i begge, selv under avslapningsperioder.

  Hvis du er aktiv gjennom sporten eller A’okkupasjon som krever repeterende bevegelser, kan du være mer utsatt for tendinitt. Det er også mer vanlig med alderen siden senene lider på slitasje; slitasje over tid.

  Behandling

  Senetitt blir ofte behandlet gjennom smertebehandling og hvile. Legen din kan anbefale følgende rismetode:

  • hvile
  • Is det interesserte området flere ganger om dagen
  • Komprimer L & # 8217;
  • Løft bena over hjertet ditt for å redusere hevelse

  Leddgikt

  L’Leddgikt refererer til A’betennelse i ledd. Når det bruskede stoffet som normalt absorberer sjokket på leddene under den fysiske aktiviteten begynner å forringes, kan du lide av en type leddgikt.

  L’Leddgikt er mer vanlig hos mennesker over 65 år.

  Hvis du føler deg stivhet, hevelse eller generell ubehag rundt sidene som utstråler bena, kan det være et symptom på en type leddgikt. L’mer vanlig leddgikt i hoften er den osteoarthritis slitasjegikt.

  Behandling

  Det er ingen kur mot leddgikt. I stedet fokuserer behandlingen på livsstilsendringer og smertebehandling for å lindre symptomene.

  Dislokasjon

  Dislokasjonen kommer vanligvis fra et skudd til artikulasjonen som gjør endene av beinene beveger seg fra sin vanlige posisjon.

  En av de vanligste måtene som A’hip shins er i en bilulykke når kneet treffer dashbordet foran, noe som gjør kulen av hoften; tilbake ut av hans grep.

  Mens dislokasjonene ofte forekommer i skuldrene, i fingrene eller i knærne, kan selv hoften, bli mislyttet, noe som forårsaker intens smerte og hevelse som hemmer bevegelse.

  Behandling

  Legen vil trolig prøve å rapportere beinene til riktig posisjon. Dette krever noen ganger kirurgi.

  Etter en hvileperiode kan du begynne å rehabilisere skaden for å gjenopprette styrke og mobilitet.

  Bursitt

  Borsis Dell’Hip kalles Trochanteric Bursitt og oppstår når lommene fulle av væske Alle’Eksterne sider er betent.

  Årsakene til bursite på hoften inkluderer:

  • Skader som en bump eller en høst
  • Speroni Dell’Bone Dell’Hip
  • dårlig holdning
  • Overdreven bruk av ledd

  Dette er veldig vanlig hos kvinner, men sjeldne hos menn.

  Symptomene kan bli verre når du lyver på det berørte området i lange perioder. Bursitt av hoften kan forårsake smerte når du utfører daglige aktiviteter som krever trykk på sidene eller bena, hvordan du går oppe.

  Behandling

  Legen din kan fortelle deg å unngå aktiviteter som forverres symptomer og anbefaler ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans), som ibuprofen (Motrin) eller naproser (Aleeve).

  De kan også anbefale krykker eller en pinne og om nødvendig en’kortikosteroid injeksjon i posen. Kirurgi er sjelden nødvendig.

  Ischias

  Ischias oppstår ofte på grunn av en’brokk på platen eller en beinspor som forårsaker smerte i nedre rygg og langs beina.

  Tilstanden er forbundet med en nerve knust i ryggen. Smerte kan utstråle, forårsaker smerte for hofte og ben.

  Mild iskias forsvinner vanligvis med tiden, men du bør umiddelbart konsultere en lege hvis:

  • Føl en sterk smerte etter en ulykke eller en ulykke
  • Prøv nummenhet eller svakhet til beina dine
  • Det kan ikke kontrollere tarmen eller blæren

  Tapet av kontrollen av blæren eller blæren kan være et tegn på Cauda Equina Syndrome.

  Behandling

  Legen vil generelt gjøre med din ischias med sikte på å øke mobiliteten og redusere smerte.

  Hvis fansen alene ikke er nok, kan de foreskrive en mySlassant som Cyclobenzaprina (Flexeril). Det er sannsynlig at legen også foreslår fysioterapi.

  Hvis konservativ behandling ikke er effektiv, kan kirurgi tas i betraktning, for eksempel mikrodispektomi eller laminektomi.

  Ta bort

  Smerte alle’Hip og ben er ofte et resultat av skade, overdreven bruk eller slitasje over tid. Mange behandlingsalternativer fokuserer på resten av # 8217; interessert område og smertebehandling, men andre kan kreve ytterligere medisinsk behandling.

  Hvis smerten alle’hofte og ben fortsetter eller forverres over tid, eller hvis symptomene forekommer som L’ben eller # 8217 Immobilitet; hofte eller tegn på infeksjon, kontakt lege umiddelbart.