Ayurvedisk medisin for erektil dysfunksjon

Ayurvediske rettsmidler og de

Ayurvedisk medisin er en helhetlig helse tilnærming til hele kroppen. Han stammer fra tusen år siden i India. Denne praksisen fremmer en kombinert bruk av urteforbindelser, kostholdsretningslinjer og spesifikke øvelser. Prøv å håndtere de åndelige og sosiale komponentene i en persons velvære i tillegg til deres fysiske helse.

Erektil dysfunksjon (DE) betyr at menn har problemer med å holde ereksjonen under sex. Det er et vanlig problem, spesielt hos menn over 40 år. Behandlingen av de innebærer ofte å adressere de underliggende psykologiske og fysiologiske bekymringene som synes å være frakoblet fra seksuell funksjon. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at ayurvediske medisinske tilnærminger kan hjelpe behandlingen av de.

Indian Ginseng

Withania Somnifera er en gress som brukes i ayurvedisk medisin. Det kalles også indisk ginseng og ashwagandha. Den Det har blitt funnet For å forbedre antall spermatozoer og fruktbarhet hos menn. Indian Ginseng gjør det Justere hormonelle nivåer og gjør cellene dine sunnere.

L’Gress brukes også til å forbedre mental klarhet og bidra til å redusere stress. Begge faktorene kan påvirke symptomene på de.

Du kan kjøpe dette gresset fra de fleste apotek og butikker av naturlige matvarer. Den er tilgjengelig som et ekstrakt av rotpulver og i form av kapsler. For å få mer effektive, anbefaler vi en høy daglig dosering (opptil 6000 milligram per dag).

Asparges racemosus

L’Asparges racemosus er en bestemt arter av gress som vokser i regioner av & Sri Lanka, Nepal og Sri Lanka. Er kjent som Shatavari, eller & # 8220; kurator på hundre sykdommer & # 8221;. Asparges racemosus rot brukes i mange vajikarana ayurvediske blandinger forberedelser: det tar sikte på å forbedre funksjonen og seksuell helse.

Noen utdanning har vist sin effektivitet på det mannlige reproduktive systemet i sin evne til å forbedre sirkulasjonen og beroligende nerver. Begge disse fordelene skal hjelpe menn med de. I den ayurvediske tradisjonen antas det også at det er et afrodisiakum som fremmer L’kjærlighet og lojalitet i de som bruker den.

L’Asparges racemosus ekstrakt er tilgjengelig i form av farging og støv, men få eller ingen undersøkelser er gjort som ville være den optimale daglige dosen for en person.

Safet Musli

Safed Musli, eller Chlorophytum Boripilianum, er også en’vajikarana gress. Viste en afrodisiak effekt i Flere laboratorieundersøkelser Og Noen søk antyder at antall spermatozoer øker. Den anbefalte daglige dosen av Safed Musli er 2 gram om dagen. Kan kjøpes i rene kapsler eller pulver.

Kanel Cassia

Cinnamomum Cassia er en type kanel ekstrahert fra barken av et eviggrønne tre som vokser i regionene i # 8217;. L’Cassia Cinnamomum Twig Extract kalles noen ganger Cassia kanel eller kinesisk kanel. Den Det har blitt demonstrert For å forbedre seksuell funksjon.

Kanel Cassia er forskjellig fra kanelarter som vanligvis brukes til å se på søte matvarer. Dette betyr at Cassia Ground kanelpulver ikke er så lett å finne. Pass på at du kjøper riktig type kanel.

Det er også viktig å merke seg at du ikke vet mye om den maksimale daglige dosen kanel Cassia eller hvor mye noen bør ta for å se en forbedring i de.

Yoga

For å virkelig omfavne den ayurvediske behandlingsmetoden for en hvilken som helst helsetilstand, bør den fysiske aktiviteten være en del av behandlingen. Utøvelsen av yoga er raffinert mer og mer for helsemessige fordeler. Yoga kombinerer strekk, konsentrasjon og meditasjon, forbedrer sirkulasjon og reduserer stressnivået.

Fordelen med stressnivået alene kan være nok til å forbedre symptomene på de, men det var også yoga Demonstrert å markedsføre Sunn testosteronnivå. Forutsatt at du er ganske sunn å forplikte deg i en liten aerob trening, kan du starte en yoga praksis når som helst ved å delta på et kurs ledet av en yogi eller til og med følge en øvelse DVD eller A’app hjemme.

Risiko for ayurvedisk medisin

Flere studier fokuserte på og effektivitet av ayurvediske medisinske urter, spesielt i # 8217; siste tiåret. Men du vet ikke mye om de riktige dosene av disse urter og på deres mulige samspill med andre urte- og syntetiske stoffer. L’Selvbehandling av de med en kombinasjon av disse urter kan være fristende, men uten å konsultere legen først, er resultatene uforutsigbare.

Outlook

L’Bruk av en helhetlig tilnærming til hele kroppen ALL’og har noen åpenbare fordeler. Det har ingen vanskelige bivirkninger i forhold til syntetiske stoffer som Viagra. Det ser også ut til at det er lite å bekymre seg for Lound-6217; langsiktig bruk av disse urter, som betyr å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner for å behandle DE kan være et alternativ for «8217.

Bruke yoga som en måte å forbedre din mentale styrke og bli kvitt stress, kan integrere disse effektive urter for å behandle # 8217; og helt.

Imidlertid er disse metodene for behandling av de ikke så godt studert som mange andre i vestlig medisin. Det er imidlertid viktig å kommunisere med legen om metoden for behandling av’og valgt slik at seksuell helse kan fortsette å forbedre.