Slik rengjør du den nedre delen av neglene: negler, negler og tips

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Fra # 8217; åpne øyelokkene når du graver i smuss, neglene er en del av mange oppgaver. Dette gjør neglene et felles punkt for å finne smuss, bakterier, fluff, døde hudceller og annet uønsket materiale.

I en studere Av 20 universitetsstudenter hadde alle 20 studenter bakterier under neglene, inkludert Staphylococcus og Pseudomonas.

Øvelse av en’utmerket neglelakk og holde rene negler virker ikke bare sunnere, men kan også bidra til å forebygge sykdomsoverføring. Selv om du har hardt smuss å nå, er det noen måter å rengjøre under neglene dine og føttene dine.

Når neglene dine er synlig skitne

Skitten, fett og motoroljen kan forbli blokkert under neglene. Her er noen nagelforslag med smuss som du kan se.

 • Vask hendene med oppvaskmiddel. Bruk oppvask såpe for å rengjøre hender og negler. Disse såpene er laget for å kutte fett og er ofte effektive for å redusere L’akkumulering av fett og olje under neglene.
 • Bruk en såpe for bestemte hender for arbeid. Vurder kjøpet av et bestemt vaskemiddel for å fjerne fett og smuss fra hendene. To av de mest vurderte produktene inkluderer industrielle hender vaskemiddel gojo naturlig oransje pimpsten og den opprinnelige tøffe nøttens håndrenser.
 • Bruk en klut. Bruk en myk klut for å hjelpe de vanskelige punktene for å nå under neglene og rundt kutiklene. Rengjør alltid håndkleet etter hver bruk.
 • Slide L’Tiepida vann. USA varmt vann, ikke kaldt eller varmt. L’Tiepid vann tørket mindre hender og negler med hensyn til # 8217; veldig varmt vann.
 • Bruk en oransje pinne. Også kalt cuticle pinner, disse vinklede og spisse trepinner er en måte å manuelt fjerne smuss under negler.

Følg alltid rengjøringssamarbeidet ditt med neglene og hendene for å hindre at de tørker over. Petroleum gelé er et vanlig innenlands produkt som kan bidra til å holde sunne negler.

Daglig neglelakk

Daglig neglelakk kan legge opp til sunne og rene negler. Utenfor tiden har du skitne negler, her er noen forslag til daglig omsorg:

 • Hold neglene dine kort. Korte negler, kutt jevnt, har mindre sjanser til å samle bakterier og smuss. Sjekk neglene hver morgen eller kveld etter dusjing, når de er lettere å kutte. Pass på at de er alle korte og håndterbare. Del aldri neglssaksene dine for å redusere risikoen for infeksjon.
 • Sett vann og såpe under neglene dine når du vasker deg selv. Vær alltid oppmerksom på neglene når du vasker hendene dine. I et studio på fire henderhygiene metoder mellom tannhjelpemidler, håndvask med antibakterielle såper og det alkoholbaserte hender desinfeksjonsmiddel var begge effektive for å redusere bakterier på fingers spiss. Uansett rengjøringsmetoden du bruker, ikke glem fingertuppene og neglene.
 • Tørket hender godt. Dette minimerer sannsynligheten som oppstår en infeksjon på 8217, og forhindrer vann i å myke neglene for mye.
 • Fuktighet. Påfør en fuktighetskrem på hender, negler og kutikler. Dette vil holde neglene fleksible og sunne.

Hvis du får en’spiker, kutte den raskere og jevnt som mulig. Ikke prøv å bruke tennene som cyuts: De vil bare skade tennene dine og introdusere bakterier i neglene.

Børste neglene dine eller ikke?

Neglens tannbørster er små manuelle tannbørster som ligner en neglannonser. Noen mennesker bruker dem til å få disse områdene som er vanskelige å nå under neglene dine mens de vasker hendene dine.

Mens noen mennesker kan føle at spiker tannbørster bidrar til å få super rene negler, publisert et studio på Journal of Hospital Injeksjon Han fant ikke forskjeller blant de som brukte tannbørster for negler og tannplukkere og de som ikke gjorde det for å vaske hendene sine.

Forskere ledet studio på de løpende kirurgiske scrubs. Derfor er det mulig at folk med synlig skitne hender tegner noen fordeler fra # 8217; bruk av en neglelengde.

Hvis du bruker en neglens tannbørste, er det viktig å vaske det og la det tørke alle & # 8217;. Dette kan forhindre at børsten akkumuleres bakterier og gjør mer skade enn fordeler.

Forhindre tørkede, skjøre eller hakkede negler

Hvis du jobber med hendene eller utfører et yrke der du avslører neglene dine på hyppig vask, er neglene dine mer utsatt for skjørhet. Noen av måtene å holde neglene dine inkluderer:

 • Bruk en neglannonser. Påfør et beskyttende topplakk på neglene minst en gang i uken. Noen emaljer, inkludert gjennomsiktige, inneholder nylonfibre som kan gi styrke til negler.
 • Øk vitaminer i maten din. Du kan også vurdere L’antagelse om biotin kosttilskudd, som kan bidra til å styrke neglene. De American Osteopathic College of Dermatology Anbefaler å ta et ultra-biotin supplement tilgjengelig i 1 milligram kapsler. Ta to eller tre per dag i seks måneder kan bidra til å styrke neglene, men ikke ta det hvis du er gravid.
 • Redusere frekvensen som du bruker aggressive neglbehandlinger. Grense l’bruk av akryl gel og negler og løsemidler for negler med aceton. Disse klemmene på de øvre lagene i neglene svekker dem. Hvis du bruker dem, prøv å gi en nagelbrudd før vi reappline. Dager og uker kan være nødvendig for å fullstendig gjenopprette sin tykkelse eller overflate.
 • Bruk arbeidshansker. Bruk bomullsgummihansker når det er mulig for å utføre innenlandske aktiviteter eller daglige aktiviteter. Disse kan beskytte hendene mot ytterligere skade.

Påfør en fuktighetskrem etter tørkede negler kan også bidra til å forsegle fuktighet. Søk produkter som inneholder lanolin for å søke på negler. Oljer er også vannavstøtende, men fuktighetsgivende. Eksempler inkluderer mandler, vitamin E og kokosnøttoljer.

Hvordan rengjøre under føttene dine

Avhengig av ditt nivå av fleksibilitet, kan føttene dine neglene være betydelig vanskeligere å nå og holde rent enn dine kolleger. Noen av de daglige forslagene du kan prøve å holde føttene dine renser inkluderer:

 • Vask og gni føttene dine. Rengjør og tørk fingrene hver dag. Vask dem med vann og såpe. Du kan bruke en svamp med Luff, en svamp eller en klut for å rense godt rundt føttene dine.
 • Prøv et fotbad. Hvis du ikke har en dusj hver dag, kan du vurdere å fordype føttene i et varmt badekar og såpe. Dette kan bidra til å bryte eller fjerne smuss under neglene på føttene. Skyll og tørk føttene nøye.
 • Klipp føttene neglene etter bading eller føtter dykking. Dette er når de er mykere og enklere å kutte. Hvis du har kroniske problemer på føttene, kan det være bedre å gjøre føttene kuttet til podiatristens kontor.
 • Tørk forsiktig føttene dine og neglene. Hvis det er vanskelig for deg å nå føttene dine, prøv å sette et håndkle på bakken og å massere den med fingrene for å tørke mellom fingrene.
 • Påfør en lotion eller en fuktighetsgivende krem ​​på føtter og negler. La tørke eller helt fordype lotionen for føttene før du legger tilbake sokker.

Det inspiserer jevnlig tærne for å oppdage tegn på sopp, som negler som opprettholder eller infeksjoner, for eksempel områder med rødt, hovne og irritert negler. Hvis du har problemer med å se planten på føttene, legg et speil på gulvet og hold foten over speilet.

L & # 8217;

Vanlig vare på negler og føtter kan bidra til å holde neglene rene, sunne og presentable. Hvis du ser noe uvanlig, som en misfarging av negler, rødhet eller hevelse, snakker med legen din eller helsepersonell. Disse symptomene kan indikere et problem med underliggende negler.