Du kan bruke kokosnøttolje til å behandle mørke sirkler?

Beskrivelse

L’Kokosnøttolje har blitt beskrevet som et superiment og fikk mye oppmerksomhet til mulige helsemessige fordeler.

L’olje, som presses og utvist fra frukten av kokosnøttpalmen, inneholder høye konsentrasjoner av småfettsyrer som kan redusere betennelsen og forbedre sirkulasjonen.

Det har også antioksidant og forsterkende kvalitetskvalitet.

Denne unike kombinasjonen av eierskap har brakt noen mennesker til å foreslå å bruke kokosnøttoljen som en behandling for mørke sirkler.

Aldring, huden blir tynnere. Denne prosessen kan forårsake mørke sirkler, siden det gjør blodårene under øynene mer synlige.

De mørke sirkler kan også skyldes:

 • dehydrering
 • søvn
 • allergier
 • Noen stoffer, spesielt de som utvider blodårene

Fortsett å lese Finn ut mer om hvordan kokosnøttoljen kan brukes til mørke sirkler.

Slik bruker du L’kokosnøttolje for mørke sirkler

Hvis du vil prøve kokosnøttoljen som en behandling for mørke sirkler, sørg for at du kjøper jomfru Kaldpresset kokosnøttolje. Denne typen kokosnøttolje har ikke blitt endret eller bleket av kjemiske bevaringsprosesser.

Følg deretter disse trinnene:

 • Vask ansiktet ditt og fjern sminke eller andre skjønnhetsprodukter for å tillate absorpsjonen av huden fra huden.
 • Forsiktig massere om en teskje kokosnøttolje ved romtemperatur i # 8217; område under øynene. Massasje i minst 30 sekunder under noe øye.
 • La kokosnøtten helt i huden din.
 • Siden kokosnøttoljen gjør glatt og fett hud, er denne behandlingen bedre å gjøre det før sengetid.

  Det er effektivt?

  Det er ikke mange undersøkelser på # 8217; kokosnøttolje for mørke sirkler. I kraft, C’Ikke mange undersøkelser på hvordan å kvitte seg med mørke sirkler (noen ganger kalt periorbital hyperpigmentering) generelt.

  Men C’Det er grunn til å tro at den aktuelle kokosnøttoljen er en effektiv behandling for noen mennesker. utdanning vis at kokosnøttoljen kan hjelpe cellulær utskifting, forsterkende hudbarrieren under det. Fordi huden som thiners på grunn av aldring er en av hovedårsakene til mørke sirkler, er det logisk at 8217; kokosnøttolje reduserer utseendet.

  Forskning & # 8211; Undersøkelser hevder at erklæringen om at kokosnøtten hjelper med hudbetennelsen. Den & # 8220; hevelse & # 8221; som følger med de mørke sirkler og dehydrering kan behandles ved hjelp av kokosnøttolje.

  Til slutt, minst en studere Indikerer at kokosnøttoljen har helbredende egenskaper. Hvis de mørke sirkler er forårsaket av blåmerker eller skade på huden, kan kokosnøtten forbedre huden for å helbrede huden raskere.

  Hvis du bruker kokosnøttoljen til mørke sirkler i to uker, og du ikke ser noen endring, snakk med legen din. Noen ganger kan mørke sirkler være grunn til å mistenke et dypere helseproblem, som en leversykdom.

  Andre rettsmidler

  Det er andre rettsmidler for mørke øyne under øynene. Kjemisk peeling, Vitamin C Sera og Azelainsyre er noen av middel kan foreslå en dermatolog. Hvis du vil bli med naturlige ingredienser eller mer holistiske hjemme rettsmidler, vurder noen av disse:

  Maske for øye agurk

  I tillegg til å være rik på fuktighetsgivende, beroligende og antioksidantforbindelser, har agurker også Anti-inflammatoriske egenskaper. Påfør en tykk stykke agurk på øynene og slapp av i 10-15 minutter, kan hjelpe blodsirkulasjonen, oppdatere sliten hud og # 8220; eliminere hevelse & # 8221; Fra området under øynene.

  Arbutin

  L’Arbutin er et utdrag fra Ursina-anlegget. I noen studier, # 8217; emne arbutin-applikasjonen kan korrigere huden hyperpigmentering. Siden mørke sirkler er teknisk en type misfarging, C’grunn til å tro som bruker dem arbutin kan hjelpe deg med jevn hudtone. Videre studier er nødvendig for å forstå hvordan det ville fungere.

  Endringer i livsstilen

  Avhengig av hva du får dine mørke sirkler, kan noen livsvaner være den mest effektive behandlingen for deg.

  Noen ting som kan føre til en hud fra # 8217; yngre og sunn ventetid inkluderer:

  • mer
  • Hold deg hydrert
  • Redusere å ta koffein

  Videre, siden mørke øyne kan være relatert til kortisolproduksjon, vurder dine daglige stressnivåer. De mørke sirkler kan være signalet til kroppen din, du må senke og hvile mer.

  Potensielle risikoer og bivirkninger av kokosnøttolje

  L’kokosnøttolje anses generelt trygt å bruke som aktuell hudbestanddel. Men noen rapporterte Allergier Alle’kokosnøttolje.

  Pass på at du tester et lite område på huden din med kokosnøttolje før du bruker det hele over ansiktet. Etter å ha prøvd det på et lite område, vent 24 timer for å se om du har en negativ reaksjon.

  Selv om kokosoljen ikke er giftig, prøv å ikke sette den i munnen eller i øynene når du bruker det.

  L & # 8217;

  L’kokosnøttolje er en sikker og naturlig alternativ behandling for mørke øye sirkler. Det er mange grunner til å tro at kokosoljen kan bidra til å bli kvitt mørke sirkler hvis de brukes konsekvent. Men vi trenger videre forskning for å forstå mekanismen og # 8217; effektiviteten til kokosnøtten som en hudbehandling under øynene.

  Avhengig av årsaken til de mørke øynene, kan du se åpenbare resultater fra # 8217; # 8217; kokosnøttolje. Hvis du vet stadig mørke sirkler, selv etter å ha prøvd forskjellige metoder for behandling, snakk med legen din. Det er tider når mørke øyne kan være et symptom på andre helsemessige forhold.