Alvorlig styring av astma

Beskrivelse

For å forhindre en D & # 8217-angrep; astma og langsiktig luftveisskade er det nødvendig å effektivt styre symptomene på # 8217; alvorlig astma. Men å finne den rette behandlingen kan være komplisert som selve tilstanden.

Akkurat som symptomene og årsakene til # 8217; seriøs astma varierer fra person til person, så gjør de beste behandlingsmetodene. Et stoff som fungerer bra for noen, kan ikke ha samme effekt for andre.

Heldigvis er det mange behandlingsalternativer. Finn ut mer om de ulike typer behandlinger for graven astma og samarbeider med legen din for å finne som kan fungere bedre for deg.

Langsiktig kontroll medisiner

L’astma er forårsaket av Betennelse og innsnevring av luftveiene. I de mest alvorlige tilfellene er disse problemene mer signifikante. Langsiktig kontrollmedisiner er avgjørende for behandling av Dell’seriøst astma. Disse stoffene er utformet for å stoppe betennelsen slik at luftveiene ikke krymper.

Det finnes også forskjellige typer medikamenter for langsiktig kontroll. Alvorlig astmatikere er nesten alltid ved innåndingskortikosteroider og en langvarig bronkodilator D & # 8217;. Andre kan også være på leukotrien-modifikatorer, for eksempel Sodium Montelukast (Singulair). Disse er tilgjengelige i tyggbare eller tradisjonelle tabletter for å ta en gang om dagen.

Kanskje den vanligste langsiktige tilnærmingen til den langsiktige tilnærmingen; alvorlig astma er innåndingskortikosteroider. Dette stoffet er mer effektivt enn pillene fordi den leveres direkte til kilden: luftveiene. Innåndingskortikosteroider tas på samme måte som en redningsinhalator. Dette legemidlet er imidlertid ansatt daglig.

Ta dem hele tiden. Manglende doser kan tillate retur av betennelsen og forårsake problemer med astma.

En nebulisator med et stoff som heter Cromolyn, kan brukes med andre typer medikamenter for langsiktig kontroll av astma. Legemidlet inhaleres av damp som skyves gjennom et rom som er koblet til en elektronisk maskin.

Noen bivirkninger er mulige med langsiktige kontroll medisiner. Dette inkluderer angst, osteoporose og vitamin D-mangel.

Risikoen forbundet med den alvorlige astmaen er noen ganger mye mer signifikante enn bivirkningene av disse stoffene. Imidlertid kan Montelukast Bringe til alvorlige bivirkninger på mental helse, Som tanker eller selvmordshandlinger.

Rask lettelse medisiner

En tradisjonell inhalator, som Albuterol, er en av de mest kjente behandlingene for astma. Disse typer stoffer for rask lettelse er ikke til daglig bruk. Det er ingen tilfeldighet at du ringer med narkotika & # 8220; redning & # 8221;.

Behandlinger av rask lettelse er utformet for å behandle de første symptomene på et astmaanfall. Et angrep kan forekomme til tross for langsiktig kontroll av kontrollmedisiner.

Alternativene inkluderer:

  • Bronkodilatorer som beta agonister kortsiktig d’handling (som albuterol)
  • intravenøse kortikosteroider
  • Orale kortikosteroider

Hvis du trenger redningsdrug mer enn et par ganger i måneden, snakk med legen din på langsiktige kontrollmedisiner.

Biologics

Den organiske er en fremvoksende hele behandlinger. Disse stoffene kan bidra til å forhindre astmaangrep for personer som ikke reagerer på inhalert kortikosteroider, langvarige bronkodilatorer D & # 8217, medisiner for legemidler for L’allergi og andre standardbehandlinger for astma;.

Et eksempel er et injiserbart stoff som heter Omalizumab (Xolair), som administreres en eller to ganger i måneden. Passer ditt immunsystem slik at du kan reagere på allergener og andre utløsende faktorer i # 8217; seriøst astma annerledes over tid.

Ulempen er at det er mulighet for en alvorlig allergisk reaksjon. Hvis Urticaria-utviklingen, respiratoriske vanskeligheter eller ansikts hevelse, ring 911.

Den organiske anbefales ikke for små barn.

Andre behandlinger

Andre legemidler kan foreskrives for å håndtere de utløsende faktorene i # 8217; alvorlig astma. I # 8217; allergiske astma, narkotika for benken eller reseptbelagte allergien kan hjelpe. Blokkerer symptomene på en allergisk reaksjon, så som betennelse og hissing pust, symptomene på’astma kan bli bedre. L’Immunoterapi (allergi slag) kan også behandle allergier som fører til symptomer.

Ytterligere utløsende faktorer, som L’alvorlig angst, kan behandles med antidepressiva. Informer legen din om eventuelle helsemessige forhold du har. Videre, sørg for at de er klar over alle narkotika og kosttilskudd du allerede tar.

Bunnlinjen

Det er ingen kur mot astmaen. Å holde seg i tråd med behandlingsplanen er viktig for å håndtere graven astma. Hvis du ikke ser noen forbedring til tross for behandlingen, kan det være på tide å snakke med legen din. Kan hjelpe deg med å omarbeide din behandlingsplan. Dette inkluderer ofte å prøve nye stoffer eller til og med gjøre flere tester.

For å finne det rette stoffet, må du kanskje prøve noen forskjellige typer for å se som fungerer best.

Hvis du mistenker at du har et seriøst angrep D’astma, ring 911 eller gå til beredskapsrommet i nærheten.