Tattoo Scars: Jeg kan behandle eller fjerne uønsket tatovering arr?

Hva er tatovering arr?

Tattoo Healing er en betingelse med flere årsaker. Noen mennesker får tatovering arr fra sine opprinnelige tatoveringer på grunn av problemer som oppstår under tatovering og helbredelse. Andre tatovering arr kan danne etter tatovering fjerning. Når en tatovering er oppnådd, kan risikoen for arr i stor grad øke i begge tilfeller.

Hvordan skille arr fra helbredelse

En mulig årsak til tatovering arr er post-blekkhelingsprosessen. Alle’Start, arr og helbredelse kan virke lik. I løpet av de første ukene etter tatovering er huden din rødt og betent av sår skapt av blekknålene. Dette er normalt og ikke nødvendigvis et arr.

Men hvis du ser på noen symptomer som vedvarer en måned eller to etter tatoveringen, etter at huden er helt helbredet, kan et arr bli synlig. Når tatoveringen din helbreder, er det glatt langs huden. Men arr kan forårsake følgende symptomer:

  • rødt rose skinn, selv etter tatoveringen er helt helbredet
  • Hovne og preget linjer hvor nålen ble brukt under tatoveringen
  • Hudforvrengning eller velvære
  • forvrengt farging alle’tatovering interiør

Behandling og fjerning

Når du får en ny tatovering, er L’ettersalgsservice er viktig for å hindre arr. Du bør ikke skrape eller klemme skorpene som dannes rundt tatoveringen. For større beskyttelse, bruk en tatovering bandasje for de første 24 timene. Du bør også unngå å dyppe tatovering i # 8217; vann.

En gang en tatovering helbreder og utvikler et arr, C’det er lite at du kan gjøre med det. Arret vil forsvinne med tiden. Du kan også prøve noen av de følgende hjemmemedisinene, men det er få tester som helt vil fjerne det.

Salve for arr

En salve som demper arr, som organisk olje eller medma, kan bidra til å redusere arrene. Du må ha på seg solkrem slik at arret ikke skraper mens du har på seg salven.

Aloe vera

L’Aloe Vera er kjent for sine helbredende egenskaper i huden. Det er veldig nyttig for sår, spesielt forbrenninger. Det er ikke kjent om L’Aloe Vera vil faktisk helbrede en tatovering arr.

Fuktighetsgivende kremer

Å holde huden hydrert kan redusere overflødig tørrhet rundt arret. Selv om fuktighetskremet ikke fjerner arret, kan det gjøre det mindre åpenbart.

Tattoo Retouch

Hvis du har en forvrengning av den betydelige fargen, kan tatoveringsartisten gi deg en retusjering. Dette kan ikke være en ideell behandling hvis du har et betydelig cheloid scarring stoff, siden disse områdene tatovering er ekstremt vanskelig fordi disse typer arr blir hevet av huden.

Triks

A’alternativ til en retusjering er å bære en camouflage sminke. Ulempen er at trikset kan komme bort i vann og høy luftfuktighet.

microdermabrasion

En helbredet tatovering som etterlater et arr kan behandles hjemme med et microdermabrasion kit. Denne teknikken inneholder en kjemisk skrubbe som fjerner det øvre laget av huden. Resultatet er et jevnere og ensartet aspekt. Du må bruke behandlingen minst en gang i uken for å få optimale resultater.

Fordi noen ganger tatoveringer gjør arr?

Tatoveringer er en form D’Permanent Art. En tatoveringskunstner setter inn blekk i det mellomliggende laget av huden. Hvis det utføres feil, kan prosessen også forårsake permanente arr.

En respektabel og erfaren tatoveringsartist vil sette inn nålene og # 8217; blekk på riktig måte uten å gå for dypt inn i huden din. Healing kan oppstå på grunn av en dårlig teknikk som kommer fra tatoveringen i de dypeste lagene i dermis. Mens disse vevene prøver å helbrede, kan arr vokse av hudproduserende kollagen. I stedet for en jevn finish, kan du forbli med kunsten som er hevet som choloider eller sunket. Selv fargene kan bli forvrengt.

Tattoo arr er mer sannsynlig å være forårsaket av dårlig ettersalgsstøtte. Følg instruksjonene fra’artist for senere omsorg. Nedenfor er noen av de vanligste scenariene som kan føre til arr.

Manglende evne til å helbrede

I gjennomsnitt tar det om det to uker For en tatovering å helbrede helt. Noen mennesker er naturlig mer utsatt for arr på grunn av mangel på helbredelse. Dette er noe å vurdere før tiden. Hvis huden din har problemer med å helbrede fra sår, kan tatovering også forårsake noen problemer.

Trekk eller skrap såret

Tatoveringer er skadet. De må helbrede riktig før du ser det endelige resultatet. Det er helt naturlig at en tatoveringsskade danner en skorpe: Du må motstå fjerning av disse skorpene, siden du kan danne arrvev.

Helbredelsen av tatoveringsår kan også være en preiløselig prosess. Du må unngå å skrape din nye blekk, siden dette også kan forårsake arr.

Infeksjon

Når bakteriene oppfyller et nytt tatoveringsår, kan det utvikle en infeksjon på 8217;. Dette kan føre til flere problemer med tatoveringen selv, for ikke å nevne resten av kroppen din hvis infeksjonen sprer seg. Hudinfeksjoner kan raskt flamme, noe som ytterligere kan stoppe tatoveringshelingsprosessen og potensielt deformert blekk.

Hvis tatoveringen din er smittet

Hvis du tror at tatoveringen din er infisert, kontakt legen din umiddelbart. Tegnene på A’infeksjon inkluderer pus, rødhet og betydelig hevelse. Se en lege før eller senere kan bidra til å forhindre spredningen av infeksjonen. Tidlig behandling med orale eller aktuelle antibiotika kan også hjelpe deg med å lagre i blekk uten ytterligere skade.

Tattoo fjerning arr

Noen ganger utvikler arr etter profesjonell tatovering. Laserfjerning er en av de mest standard tatoveringsfjerningsmetoder, men kan forårsake utvikling av choloider i stedet for den opprinnelige tatoveringen. Videre kan lasere ikke fjerne alle farger, som kan etterlate et farget arr og pigmentering.

Hvis du fortsatt vil fjerne tatoveringen helt, snakk med en dermatologisk kirurg av alle fjerningsalternativene og mulige bivirkninger. Du kan også spørre dem metoder som har mindre sannsynlig å forlate arr, som Ingenol Mebutato Gel.

Andre alternativer for fjerning av tatovering som kan ha mindre sjanse for helbredelse inkluderer:

  • Dermabrasion
  • kirurgi
  • Kjemiske skinn

Ta bort

Tatoveringer er en forpliktelse som ikke lett kan fjernes. Lag en tatovering eller fjern en kan øke risikoen for arr. Hvis du tenker på å kjøpe en ny blekk, se etter en ekspertartist med en stor portefølje. Snakk med en dermatolog hvis du tenker på å fjerne tatovering. De vil kjenne den beste tilnærmingen for din situasjon, til og med redusere risikoen for betydelige arr.