Slik berører du Clit: Bevegelser, stillinger og orgasmer

Del på PinterestPichamon Chamroenrak Design

Tips for å tilfredsstille deg med klitoritorisk stimuleringshandling

Kunnskap er glede.

Og hvis du har en klitoris, jo mer vet du, flere alternativer vil du kunne utforske langs veien for å nå tilfredshet. (Eller, hvis du prøver å tilfredsstille noen som har en klitoris, kan du jobbe med partneren din for å oppdage teknikkene som tar dem til å tere byen.)

Vi kontaktet eksperter og forskere for å sette sammen en veiledning for å fly alene og gi eller motta en virkelig tilfredsstillende klitoris stimulering. Tross alt, gjøres med kroppen din, kan hjelpe deg med å avvise uønskede hemmer.

Også, oppdag sannheten på # 8217; klitoris anatomi. Det er mer enn en liten hotspot.

Få ditt O-spill

Del på Pinterest

Eliminerer hver tabu eller skyld som omgir onani på dette tidspunktet.

Du vil ikke bli blind. Du vil ikke bli en ansatt. Og nei, han forråder ikke en partner. Det er enda mer enn å føle seg bra.

Gleden av deg selv har fordeler for helsen som går utover kroppen: det kan bidra til å knuse skamen som påvirker tilliten til deg selv, i kjønn i par eller i et forhold.

& # 8220; Det er vanskelig å vite hva du skal spørre partneren din hvis du ikke vet hva du liker & # 8221;, sier han Diana Sadat, Seksuell terapeut og klinisk konsulent i Vancouver, British Columbia.

«Masturbation er en’mulighet til å utforske hva som er vakkert. Du kan legge merke til at stimulering i runde mønstre gjør at du føler deg bedre enn opp og ned, eller at du liker stimulering ved hjelp av leppene dine internt på klitoris i stedet for direkte klitorisstimulering og # 8220;.

Start forsiktig og sakte, og gjelder deretter mer trykk eller hastighet når kroppen din krever det.

Tør deg litt og # 8216; det kan også øke glede og redde kramper i hendene. Start, stopp i noen sekunder, så gå tilbake. Gjenta om nødvendig.

Posisjoner og måter å stimulere klitten din

 • & # 8220; Ja, her er problemet.& # 8221; Bruk hånden, fingrene eller et sexleketøy til å glide opp og ned eller bak og tilbake på klitten og på klitorishetten.
 • & # 8220; tips trykk.& # 8221; En lett berøring av klit og hette kan hjelpe deg å sakte nå orgasmen;. Akselerere som ønsker.
 • & # 8220; Skriv inn grinderen.& # 8221; Hendene er ikke nødvendig, og du trenger ikke å ta av klærne dine. (Det kan være bedre hvis du forlater disse jeansene!) Kjør en pute og slip din dock for å komme dit.
 • & # 8220; en klype fred.& # 8221; Bruk de to første fingrene som et fredskilt for å forsiktig klemme Clit Hood og forsiktig trekke opp og ned, eller skyv fingrene i en bevegelse frem og tilbake.
 • & # 8220; bane rundt planeten.& # 8221; Bruk fingeren til å spore linse sirkler rundt klitteren og hetten, som berører leppene dine.
 • & # 8220; morsomme soner & # 8221;. På grunn av klitorisens unike form, kan du bli spent og til og med nå det orgasmen som masserer andre erogene områder, alene eller sammen med klitoris. Prøv leppene dine, # 8217; vaginalåpning, låret, perineum og # 8217; ano. Ligger på magen og strukket alle «8217, tilbake for å få tilgang til alt lettere, inkludert klitoris. Dette er også en’flott beliggenhet å slippe ut mens du berører resten av din sexy personlighet.
 • & # 8220; penetrasjonsstasjon.& # 8221; De interne klitorisstrukturene omgir vaginalkanalen, så penetrerer skjeden med fingrene eller et sexleketøy kan bringe lykke. Kombiner med noen av de eksterne stimuleringsteknikkene ovenfor for en dobbel glede.
 • & # 8220; gode vibrasjoner.& # 8221; Du kan bruke et vibrerende sexleketøy for å forbedre eller øve en hvilken som helst metode som er nevnt ovenfor. Vibratorer kan være spesielt nyttige for de som trenger minimumsbevegelser på hender eller håndledd. Bruk før L’lavere innstilling og sving som ønsket.
 • Ulike teknikker kan vekke forskjellige typer fornøyelser og måten du stimulerer på det helt avhenger av deg.

  Sadat har bare et universelt råd: Gi kroppen din sjansen til å varme opp.

  Det tar litt og tid fordi klitoris er begeistret og blodet begynner å flyte og forklarer. , Så begynn å kjærtegne klitten din, berøre leppene dine uten å gå direkte til klitoris for litt & # 8216; til du føler deg klar for den slags stimulering.& # 8221;

  Som en stimulus min klitoris fra det indre?

  Del på Pinterest

  Før vi går utover dette stimulerende temaet, må vi fjerne det upresise konseptet som klitoris er bare en mini-versjon av penis av en ertstørrelser.

  Som rapportert av Atlanterhavet & # 8217;, Klitoris har faktisk formen mer som en oscillerende arm.

  Men selv den sammenligningen kommer ikke nær for å feire sin herlighet. L’Full clitoris anatomi ser ut som en blomstret blomst med store kronblad som strekker seg i hele kroppen som klemmer vaginalkanalen. Det kan til og med bli oppreist når det er spent.

  Så, i denne forbindelse, konsentrere du ikke om hva du ser, og du kan røre eksternt. Hvis vi rørte på straffen på grunnlag av den nevnte myten, ville vi bare røre på spissen, og vi ville miste større gleder.

  Punto G er virkelig et annet punkt c?

  At’muntlig & # 8220; punkt g & # 8221; Det gjemmer seg ikke i skjeden som en hemmelig enhjørning.

  Forskning & # 8211; Undersøkelser Indikerer at det sannsynligvis vil være det punktet hvor klitorisene dine møter den fremre vaginalveggen (foran). Her er hvor klitorispærene danner en hjerteform som omfatter kanalen.

  Så for folk som har skjeden, orgasmen, sannsynligvis bekymrer klitoris, men vi kan indirekte stimulere det fra # 8217; interiøret i skjeden, direkte fra # 8217; utvendig av skjeden, eller begge deler.

  Hvis du lurer på hvordan du finner det punktet internt uten trinnvis av Siri, er du ikke alene.

  Sekund Våre kropper oss selv, Du bør prøve å nå omtrent en tredjedel av avstanden fra # 8217; vaginalåpning og lek med en blanding av trykk og stimulering på forsiden (eller høyere) veggen for å se hva som gjør at du føler deg bra. Du kan trenge en PO & # 8216; praksis og eksperimentering for å identifisere.

  Ikke føl deg frustrert hvis vaginal penetrasjon ikke får deg til å komme, selv om du har funnet ut at ekstra sensitiv intern utløser.

  I en nylig studie PÅ ‘8217; Kvinne orgasme, bare 18% av amerikanske kvinner uttalt at den eneste vaginale penetrasjonen kunne gi dem den store eller. Andre intervjuere i studien hevdet å trenge direkte Clit Stimuli (ca 37%) for å bringe dem der, eller som har økt for å øke sin kulminerende glede (ca 36 prosent).

  Re-cap: Anatomi av klitoridet 101

  • Clitoral Glans. Dette er den ytre fremspring som vi tenker på når vi forestiller klitoris. Selv om det er & # 8216; størrelsen på en ert & # 8217;, inneholder tusenvis av nerveender.
  • Clitoride Hood. Alle av oss som en god hooded sweatshirt og klitoris er ikke annerledes. De små leppene kommer sammen for å danne klitoriscapet. Når du er spent, tar hetten litt tilbake for å avsløre glans. Hvis du har en hette klitoris, ikke bekymre deg, det er normalt.
  • Klitorisk kropp. Klitorens kropp er internt. Den kobles til glans og er suspendert av’pubic bein gjennom et ligament.
  • Corpora Cavernosa. Klitorislegemet består av to cavernous kropper som blir reist i spenningen.
  • Koblet krykke. Kroppen til klitorisgrenene for å danne to vedlegg. Disse & # 8220; bena & # 8221; Løg på hesten Dell’urinrør og vaginalkanal og hovelse i blod når du er slått på.
  • Vestibulære pærer. Vestibulære pærer danner en hjerteformet hjerteform, med urinrør og vaginal kanal med hjertehals. Pærene når gjennom og bak leppene, rundt vaginalkanalen og mot # 8217;. Du svulmer selv når du er cradded og irritert.

  Å vite at alle deler av klitoris er litt & # 8216; Hvordan sette sammen en unik kjole. Hver av kroppene våre og trikset nedenfor er annerledes.

  For noen mennesker leker med klitoralhetten, gir glede, mens for andre tar de vestibulære pærene hele følelsen. Du trenger ikke å møte hver eneste del, bare de som fungerer for deg.

  Og dette kan endres med alderen eller # 8217; alder eller utforske, og kan være annerledes når du er med en ny partner.

  Clitoral stimulering for en partner eller partner

  Hvis du er eier av klitoris, ikke vær sjenert for å introdusere dine sympatier eller dømt til stimulering. Ikke C’det skammer seg også med å gjøre all kontakten du vil ha med klitorisen din under et seksuelt møte!

  Hvis du går ut med noen med klitoris, ikke vær redd for å spørre partnerens ønsker. Ramme spørsmålet om hvor opptatt du oppdager deres punkter med glede og ta deg tid til å gjøre det, uten å utøve press på dem å utføre.

  Eksperimentere (med samtykke), vokaliserende (nei, du trenger ikke å være et verktøy med mindre du vil) og lytte til ønsker er alle like viktige når det gjelder å ha sex med noen.

  Det stedet du likte i forrige uke? Det kan ha flyttet to inches til et nytt punkt!

  Du vet aldri, og det er derfor vi tilbyr alle mulighetene til å gi og motta klitstimulering.

  Hvordan konsentrere seg om klitoris under partnerens spill

  1. Vær praktisk

  Mange penetrasjonsposisjoner (Uansett om du bruker en penis, en hånd eller et leketøy), tillater hånden til en partner, til din egen eller til og med på begge, for å leke med klitoris og klitorishettet.

  2. Rekvisitter for puter

  Slip klitoris på en pute plassert på kunst eller på tepper stablet opp mens partneren din penetrerer skjeden med en penis, leketøy eller fingre bakfra.

  3. Morsomt med møbler

  Bruk møbler som en støtte, spesielt når du vil stimulere hånden din under en penetrasjon bakfra.

  Knel på en pute på gulvet og plasser kroppen på madrassen, slik at du ikke trenger å balansere med en arm. Selv et hodegjerde eller baksiden av sofaen fungerer bra.

  4. Ri og glide

  Partnerens basseng er et flott verktøy for å stimulere klitten. Det kan være D & # 8217, hjelp hvis din bae er i en sittestilling eller litt tilbaketrukket når du tar deg til å ri og glide opp og ned, gni klitten og hetten på deres kjønnsben eller på magen.

  For å legge til grit, kan du eller din partner, plassere en smurt finger eller tommel under klitoris. Vaginal penetrasjon med penis eller leketøy er valgfritt, men kan øke moro skyld.

  5. Reversere løpet

  Omvendt cowgirls posisjon setter deg på partneren din, vender mot dem. Hvis du og din partner dere begge har en klitoris, skyv flere puter under partnerens bassenget for å gå rundt og skyv i omvendt mens du vipper klitteren mot deg for enkel tilgang til hånden eller til og med muntlig.

  Hvis partneren din har en penis, velger du vaginal penetrasjon. Partneren din kan også strekke en hånd og stimulere klitten din, eller du kan gjøre det slik du foretrekker.

  6. Høyt lår

  Dette er et gjennombrudd i posisjonen til cowgirl tvert imot. I stedet for å få gåtitt på begge bena på partneren din, plasser bare på en.

  Partneren din skal bøye kneet slik at du kan ri opp og ned i låret. Vaginal penetrasjon med penis, hender eller leketøy fungerer bra her.

  7. Tunge twister

  Prøv muntlig handling, med tungen som forsiktig omgir klitoris og hetten med en blandingsblanding.

  Et hyggelig arbeid pågår

  Hvis en bestemt teknikk ikke gjør at du tjener plass til din syvende himmel, alene eller med en bedmate, ikke stresset.

  Klitorisk stimulering er ikke et gyldig ritual for alle. Bland opp for å finne posisjon, trykk og rytme som gjør at du føler deg bra.

  Mulighet for lek

  • Endre retning av massasjen din.
  • Legg til eller trekker trykk.
  • Endre eller bland teknikkene.
  • Akselerere eller brems rytmen.
  • Endre antall fingre.
  • Legg til eller endre lekene.
  • Bytt fra ekstern stimulering til vaginal penetrasjon.

  Husk at vi bare hadde 3-D bilder av full klitoris struktur i omtrent et tiår når forskere Til slutt produserte det en ultralyd på 8217;. Dette betyr at før 2008 visste han ikke mye om de veldig interessante indre delene av klitoris og hvordan de samhandler med resten av # 8217; kjønnsområdet.

  Og vi har fortsatt mye å lære om det.

  Vitenskapelig forskning kan være sent i Clitoris-studien, men dette er en ekstra grunn til at du skal gjøre din uavhengige studie (eller i par) på hva som gjør at du vil!

  Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også en forfatter av Travel D’eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.