Årsaker til nattlig hoste, hjemmemedisiner, medisinske behandlinger

Beskrivelse

Hvis hosten holder deg opp hele natten, er du ikke alene. Forkjølelse og påvirkninger induserer kroppen for å produsere overflødig slim. Når du kryper, kan slimet dryppe langs halsen og utløse refleksjonen av hoste.

Hosten som bringer ut slimet er kjent som hoste & # 8220; produksjonen & # 8221; eller vått. En hoste som ikke produserer slim er kjent som hoste & # 8220; uproduktivt & # 8221; eller tørr. Natt hoste kan gjøre det vanskeligere å sovne og påvirke livskvaliteten.

Årsaker til nattlig tørr hoste

Det er flere årsaker til nattlig tørr hoste.

Virusinfeksjoner

Mest tørr hoste er resultatet av infeksjoner som forkjølelse og L & # 8217;. De akutte symptomene på kulde og # 8217; påvirkning generelt vare i uken, men noen mennesker opplever vedvarende effekter.

Når symptomene på kulde og # 8217; influensa irriterer øvre luftveier, kan det være nødvendig tid før skaden helbreder. Selv om luftveiene dine er irritert og følsomme, kan nesten alt utløse hosten. Dette gjelder spesielt om natten, når halsen er tørrere.

Tørket hoste kan vare i uker etter forsvinningen av de akutte symptomene på kulde eller # 8217; påvirkning.

Astma

L’astma er en tilstand som gjør at du svulmer og begrenser luftveiene, noe som gjør pusten vanskelig. Kronisk hoste er et vanlig symptom. Astmatisk hoste kan være produktiv eller uproduktiv. Hosten er ofte verre om natten og tidlig på morgenen.

Hoste er sjelden l’unikt symptom Dell’astma. De fleste opplever enda ett eller flere av følgende:

 • Wheezing
 • pust
 • Følelse av undertrykkelse eller brystsmerter
 • Kaster eller hissende hoste angrep
 • en fløyte under utånding

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en type kronisk syre refluks. Skjer når magesyren stiger i # 8217; esophagus. L’Gastrinsyre kan irritere spiserøret og utløse refleksjonen av hoste.

Andre GERD-symptomer inkluderer:

 • mageknip
 • brystsmerter
 • Regurgitasjon av mat eller syre væske
 • Følelsen som om det var en knute på baksiden av halsen
 • kronisk hoste
 • kronisk hals sår
 • mild rauceeness
 • Vanskelighetsgrad å svelge

Nasal drypp

Postnasal drypp oppstår når slimet drypper fra nesepassasjer opp til halsen. Det skjer lettere om natten når du lyver.

Postnasal Dripper oppstår vanligvis når kroppen din produserer mer slim enn normalt. Det kan skje i en kald, influensa eller allergi. Når slimet drypper langs baksiden av halsen, kan det utløse refleksjonen av hoste og bringe til natt hoste.

Andre postnasale dryppsymptomer inkluderer:

 • sår hals
 • følelse av en knute på baksiden av halsen
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • en rennende nese

Mindre vanlige årsaker

Det er andre grunner til at du kan ta vare på om natten. De mindre vanlige årsakene til nattlige hoster inkluderer:

 • Miljømessige irritasjoner
 • ACE-inhibitorer
 • Pertussis

Natt hjemmelaget rettsmidler for tørr hoste

Mest tørr hoste kan helbredes hjemme med hjemmemedisiner og benkemusikk.

Dråper for Menthol hoste

Menthol hosteputer er medisinske halsputer som har en forfriskende og beroligende effekt. Suger en før du går i seng kan hjelpe deg med å smøre halsen og forhindre irritasjon over natten. Disse hosteputene, tilgjengelig på din lokale apotek, bør aldri brukes til å lyve, fordi de har risiko for kvelning.

Luftfukter

Luftfuktere gir fuktighet i luften;. Produsere mindre spytt under søvnen, noe som betyr at halsen din er tørrere enn vanlig. Når halsen er tørr, er den mer følsom for irriterende stoffer i # 8217; luft som kan utløse en hostepisode.

Bruk en luftfukter mens du sover, hjelper deg med å holde halsen fuktig, som skal beskytte den mot irriterende stoffer og gi den muligheten til å helbrede.

Hvile

Hvis hosten hindrer deg i å sove godt om natten, kan du vurdere ideen om å plassere deg. Når du er gal, trekker tyngdekraften slimet i nesegatene opp til halsen.

Den tette slimet kan utløse refleksjonen av hoste alene, men også normal slim kan forårsake problemer, siden det kan inneholde allergener og irriterende stoffer.

For å unngå dette problemet, hviler på forskjellige puter slik at kroppen din er i en 45 graders vinkel (mellom sittende og liggende stilling). Prøv dette for noen netter å gi halsen din sjanse til å helbrede.

Unngå irriterende stoffer

Irriterende stoffer som støv, kjæledyr og pollen kan sirkulere hjemme hele dagen og natten. Hvis noen i familien din røyker eller bruker en trebrann for å varme opp, sørg for at du alltid holder døren til soverommet ditt lukket.

Ta andre forholdsregler, hvordan du holder dyrene ut av soverommet og holder vinduene lukket under allergi sesongen. En purifier D’HEPA Air i soverommet kan bidra til å redusere irriterende stoffer som induserer hoste. Søk etter allergi ark og madrasser.

Honning

Honning er en naturlig beroligende om hoste og et antiinflammatorisk middel. Faktisk, en studere Han oppdaget at det var mer effektivt å redusere natt hoste hos barn enn mot-hoster. Legg til en teskje rå honning til te eller alle «varmt vann for å berolige ondt i halsen. Eller bare ta det rett.

Drikke mange væsker

L’Hydrering er viktigere for helbredelsesprosessen enn de fleste vet. Hold hydratisert bidrar til å holde halsen fuktig, som er grunnleggende for å beskytte den mot irriterende stoffer. Prøv å drikke om åtte store briller D’vann hver dag. Når du er syk, hjelper den med å drikke mer. Vurdere l’å legge til urtete eller varmt sitronvann til menyen.

Administrer GERD

Hvis du tror du kan få GERD, bør du snakke med en lege om dine behandlingsalternativer. I mellomtiden er det noen benk-top-stoffer som kan bidra til å forhindre symptomer som natt hoster, disse inkluderer:

 • Omeprazol (Prilosec OTC)
 • Lansoprazol (Prevacid)
 • Esomeprazol (Nexium)

Tørr hoste i løpet av natten behandling

Noen ganger er hjemme rettsmidler ikke tilstrekkelig. Hvis du vil være litt & # 8216; mer aggressiv, ta en titt på følgende medisinske alternativer.

Decongestants

Decongestants er fra telleren medisiner som tar vare på overbelastning. Virus som forkjølelse av forkjølelse og påvirkning børster nesebelegget, noe som gjør pusten vanskelig.

Decongestantsene virker innsnevring av blodkar, slik at mindre blod strømmer til hovent stoff. Uten det blodet krymper det hovne stoffet og blir lettere.

Tosses og Expectorants suppressorer

Det finnes to typer stoffer tilgjengelig fra disken: Sedativer av hoste og ekspektoranter. Sedativene til hoste (antitosse) hindrer deg i å hoste ved å blokkere refleksjon av hoste. Forventningene handler ved å fortynne slimet i luftveiene, forenkler hosten.

Hoste sedativer er mer egnet for tørr natt hoste, fordi de forhindrer l’aktivering av hoste refleks under søvn.

Når skal du se en lege

Fikse en avtale med en lege hvis hosten tar mer enn to måneder, eller hvis det blir verre over tid. Kontakt lege umiddelbart hvis du har ett av følgende symptomer:

 • pust
 • feber
 • brystsmerter
 • Kaster blodet
 • Uforklarlig vekttap

Ta bort

En tørr hoste som holder deg våken om natten, kan være utmattende, men det er vanligvis et tegn på noe alvorlig. De fleste tørre hoster er vedvarende symptomer på forkjølelse og påvirkninger, men det er noen andre mulige årsaker.

Du kan prøve å ta vare på natten hoste med hjemmemedisiner eller motvirkende medisiner, men hvis du ikke forsvinner etter noen uker, fikser du en avtale med en lege.