Regnskapsført hofte: Symptomer, behandling og årsaker

Beskrivelse

A’hip sår kan etterlate en blåmerke. En blåmerke oppstår når de små blodkarene tåker, men huden bryter ikke. Dette betyr at blodet coli i myke vev og i de omkringliggende musklene, som fører til misfarging under huden.

En blåmerke er ofte rødaktig når den er frisk og blir blå eller lilla innen få timer. Etter noen dager blir en blåmerke vanligvis gul eller grønn mens du helbreder.

Fortsett å lese for å lære å behandle en’paced hip, når man konsulterer legen din og mer.

Tegn og symptomer på A’front hofte

Det mest åpenbare symptomet på A’foran hofte er misfarging av huden.

Andre symptomer kan ikke vokse opp til 48 timer etter lesjon alle’hip. L’Hip Hip kan virke stiv. Du kan ha problemer med å flytte den, som når du går.

Smerte øker ofte dersom press på blåmerke er påført. Du kan ha hevelse i # 8217; område eller til og med en knutepunkt i korrespondanse eller nær Bruise-siden. Brukeren selv føles ofte ømt.

Mulige årsaker til A’front hofte

Den vanligste årsaken til A’pulverisert hofte er et fall, men noen lesjon alle’hip kan føre til en blåmerke. Andre årsaker til A’Punctus Hip kan inneholde:

 • gjenstand
 • sparke
 • bli rammet av et stort objekt
 • eksperimentere med en strekning av hoften
 • lider en brudd på hoften

Diagnose av A’pulverisert hofte

Legen kan diagnostisere A’pulverisert hip som undersøker den. De kan også bruke en magnetisk resonans for å bestemme dybden og # 8217; forlengelse av blåmerke.

Men siden blåmertene vanligvis helbreder uten behandling innen få dager, kan du velge å ikke besøke legen din.

Men hvis smerten er alvorlig, eller det er veldig vanskelig å flytte hoften, er det viktig at du går til legen. De kan sjekke for å sikre at hofte eller bein ikke er ødelagt. For å gjøre dette, vil legen bruke en røntgenstråle for å bekrefte en diagnose.

Ring 911 eller lokal nødstjeneste hvis:

 • Du har for mye smerte å flytte.
 • Du kan ikke legge vekt på din side.
 • Du har nummen ben eller føtter.

Disse symptomene tyder på en alvorlig skade som krever umiddelbar medisinsk behandling. Ethvert forsøk på å bevege seg under disse omstendighetene, kan forverre skade.

Behandling og ledelse

A’boret hofte generelt vil helbrede alene på en relativt kort periode. Krever ofte ikke medisinsk behandling.

Imidlertid er det hjemme rettsmidler som du kan bruke til å akselerere helbredelsesprosessen, som rismetoden:

 • Hvile. Begrense bevegelsene dine. Dette vil tillate blåmerke å helbrede og hjelpe med smertebehandling.
 • Is. Påfør is på det berørte området i 20 minutter hver 4. time. Bruk en ispakke eller bare legg isbiter i en plastpose. Dekke isen med et håndkle for å beskytte huden din. Is reduserer smerte og hevelse og kan bidra til å forhindre vevskader.
 • Komprimere. Bruk en elastisk bandasje til å komprimere L & Redusere hevelse. Legen din kan gi veibeskrivelse om hvordan du bruker en elastisk bandasje og hvor stramt det burde være.
 • Heve. Heve l’hofte over hjertivået mest mulig. Dette bidrar til å redusere hevelse og smerte. Du kan bruke tepper eller puter til å løfte dine sider komfortabelt.

Du kan også velge å ta en analgetisk fra Banco (OTC) for din komfort, for eksempel paracetamol (Tylenol). I tilfelle hevelse, benk-kutt antiinflammatoriske stoffer, som L’ibuprofen (Advil), kan hjelpe med dette.

Hvor lenge vil utvinningen?

Tiden som kreves for å gjenopprette, varierer avhengig av alvorlighetsgraden av lesjonen og dybden av blåsen. Det kan ta to til fire uker å helt gjenopprette. Du kan gå tilbake til normale aktiviteter så snart du føler deg i stand til.

Ikke massasje, varme eller utvide de skadede musklene under utvinningen. Dette kan hindre helbredelse. Unngå eller begrenser bruken av alkohol også under utvinning. L’Alkohol kan også redusere helbredelsen.

Hva er perspektivet?

A’Punctus Hip kan oppstå etter en traumatisk skade i # 8217; området. Hvis l’skade oversetter til en blåmerke alene, en komplett utvinning bør gjøres snart nok.

Hjem Remedies og Bench-Top Drugs kan hjelpe deg med å helbrede. Kontakt legen din dersom smerte ikke reduseres etter hjemmebehandling, eller hvis du har spørsmål om symptomer.