5 Hjem rettsmidler for frizzy hår, flere produkter og råd for forebygging

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Frizzy Hair kan være vanskelig å tam, men det er ikke umulig.

L’Crepe-effekten er forårsaket av tørket hår uten fuktighet. Ironi av skjebne, det våte og regnfulle klimaet har en tendens til å forverre Crespi-håret.

Dette skyldes at tørt hår forsøker å absorbere fuktighet fra luften, noe som forårsaker hevelse av kutikulaen eller det ytre laget av hvert hår, i stedet for å ligge. Kutikkelen inkluderer overlappende skalaer, som adskiller og stiger i # 8217; våt luft. Dette gjør håret craps.

Alt tørket hår kan forverre den frizzy effekten. Dette inkluderer alkaliske sjampo og produkter, som for eksempel styling geler, som inneholder alkohol. Styling verktøy som bruker varme kan også tørke hår, forårsaker den frizzy effekten.

Hvis du vil få et mer jevnt utseende på låsene dine, er det hjemmelagde rettsmidler som kan gjenopprette fuktighet for å redusere den frizzy effekten. Den ekstra fordelen er at større luftfuktighet også kan bidra til å forbedre hårhelsen.

1. Apple eddik

Sunt hår har et surt pH-nivå, som varierer mellom 4.5 og 5.5. Når PH-balansen på 8217 er i dette området, forblir kutiklene lukket og flatt. Når håret blir for alkalisk, kan kutiklene åpne, noe som gir et frizzy utseende.

L’Apple eddik er en litt sur hydroksysyre. Av denne grunn indikerer anekdotiske tester at hvis det brukes lokalt, kan det være nyttig å tømme frizzy hår, men ytterligere forskning er nødvendig.

L’Apple eddik kan også bidra til å fjerne produktrester, som kan gjøre håret skinnende. Som ekstra bonus, l’eple eddik har antibakterielle og antifungale egenskaper. Kan bidra til å redusere flass, men ingen studie har ennå ikke bekreftet det.

Å bruke L’Apple eddik på håret ditt:

 • Bland 1/3 av økologisk eple eddik med 1 liter varmt vann.
 • Dukker som nødvendig på håret ditt. Du kan holde resten for senere bruk eller bruke alt, basert på tykkelsen og lengden på håret ditt.
 • La blandingen på håret fra 1 til 3 minutter.
 • Skyll med kaldt vann.
 • Tørr luft.
 • Bruk en eller to eller to ganger i uken.
 • L’Apple eddik kan ha en sterk lukt, men lukten skal forsvinne med skylling.

  2. Kokosolje

  Kokosolje er rik på laurinsyre. Når det påføres håret, er kokosnøttoljen enkelt absorbert e kan hjelpe Legg til hårfuktighet og reduser protein tap.

  Bruk en liten mengde kokosnøttolje som en pre-vaske eller etter vasking for å øke fuktighet og redusere crepe-effekten. Bruk:

 • Sett en liten mengde organisk kokosnøttolje i håndflatene. Masser forsiktig håret og hodebunnen.
 • Deler i 15 minutter.
 • Vask håret ditt med sjampo for å fjerne kokosnøttolje.
 • Du kan også legge en liten mengde kokosnøttolje i håret etter sjampoen eller la den stå på håret om natten som en maske.

  Hvis du bruker kokosnøttoljen som en nattbehandling, bruk en gammel putevar eller et mykt håndkle under hodet for å unngå oljepunkter.

  3. Argan olje

  L’Argan Oil er rik på fuktighetsgivende midler, slik som olsinsyre og # 8217; linolsyre. Det inneholder også antioksidanter, som vitamin E.

  Mange argan olje forbrukere tror at det har beskyttende fordeler for hår mot varme, som den som genereres av styling eller solprodukter. Det er imidlertid ingen vitenskapelig bevis for å støtte disse uttalelsene.

  Å bruke L’Argan olje for å prøve å redusere crepe-effekten:

 • Påfør noen dråper på vått hår før styling.
 • Pass på at du jevnt distribuerer oljen på alt hår, fra hodebunnen til tipsene. Du kan bruke en kam eller en børste for å spre den fra røttene til tipsene, eller kamme håret mitt med fingrene.
 • Vær forsiktig med å bruke bare en liten mengde olje. Hvis jeg overdriver, kan håret ditt virke smurt eller fettete.
 • Du kan også bruke Argan Oil på tørt hår mellom styling behandlinger.

  4. Avocat

  L’Avocado er ikke bare en fasjonabel toast. Denne superbrudien er rik på næringsrike ingredienser, hvorav noen kan bidra til å styrke håret ditt, for eksempel vitaminer A og E.

  Det er også rik på fuktighet, noe som kan bidra til å fukte håret og tamme den frizzy effekten.

  Prøv å gjøre dette hårmasken alle’avokado hjemme:

 • Knuse en moden medium-sized avokado.
 • Bland med 2-4 spiseskjeer kokosnøttolje til en jevn konsistens ligner en maske. Det bør ikke være flytende.
 • Gratis Påfør masken på hodebunnen og håret.
 • Dekke håret med en plasthodetelefon eller et håndkle. La masken stå i 20-30 minutter.
 • Sjampo forsiktig for å fjerne masken.
 • Bruk denne hårmasken en eller to ganger i uken.

  5. Egg

  Eggene er rike på mettet fett, biotin og vitaminer. Det er ikke mange tester som forbinder egg til en reduksjon av # 8217; Frizzy Hair Effect, men noen tror at en maske alle’Egg kan gjøre håret sunnere, skinnende og uten crepe-effekt.

  Ikke bruk denne behandlingen hvis du er allergisk mot eggene.

  Å lage en maske alle’hår egg:

 • Monter to egg til de blir skummel.
 • Påfør blandingen av egg på håret og hodebunnen.
 • Hårdeksel med en plasthodetelefon.
 • La masken posere i 15 minutter.
 • Sjampo nøye.
 • Du kan variere denne behandlingen ved å kombinere et egg med kokosnøttolje eller arganolje. Bruk på samme måte, en eller to ganger i uken.

  Produkter som kan hjelpe

  Produktene du velger, kan skape eller ødelegge den frizzy effekten. Søk alltid etter hårpleieprodukter som inneholder fordelaktige ingredienser og unngår de som inneholder alkohol eller aggressive vaskemidler, slik som natriumlaurilsulfat.

  Her er noen produkter som kan være i stand til å redusere crepe-effekten.

  Hårserum

  Hårserum holder hår, gir glans og beskyttelse mot fuktigheten og # 8217. Hårserumet bryr seg ikke om skader, men kan bidra til å beskytte håret fra elementene, og hjelper dem med å holde tilbake fuktighet.

  Når du velger et serum, se etter en fuktighetskrem, for eksempel Serum John Frieda Frizz, lett ekstra styrke.

  Forlatt balsam

  Balms uten skylling brukes etter sjampo og brukes på samme måte som du vil bruke noen balsam. Forskjellen er at i stedet for å skylle tilstanden, la den stå på håret.

  Skyllbalsam kan bidra til å legge til mykhet og hårhydrering, og holde dem uten kraftig effekt.

  Vi anbefaler deg å kjøpe en betinget formulert balsam som skal stå inne. Et godt produkt å prøve er oljen for kontroll av # 8217; crepe-effekten.

  Hårmaske

  Hårmasker kan gi megadoser av ingredienser Fordeler til hår som kan bidra til å holde dem matet, våte og uten pannekaker.

  Søk etter en som er fri for sulfater, som natthårmasken Aveeno Oat Milkblanding.

  Forslag for å forhindre frizzy hår

  Å ta vare på håret ditt betyr å ta vare på deg. Den beste måten å gjøre dette på er å sørge for at du følger et sunt og balansert kosthold. En dårlig ernæring kan føre til kjedelig hår eller til og med til hårtap.

  Her er flere forslag til å forbedre håret ditt og redusere frizzta-effekten:

  • Ikke gjør den overdreven sjampo. Vask for mye hår kan tørke dem, gjøre dem frizzy og uhåndterlige. Selv fetthår skal ha et pustemoment mellom en vask og # 8217; andre.
  • Redusere varmen. Varme og crepe gå sammen. Vask og skyll håret ditt med kaldt eller varmt vann.
  • Dette gjelder også styling. Ikke bruk L’høyere innstilling på styling verktøy. Beskytt alltid håret ditt med en anti-skarp eller utjevningskrem før styling eller # 8217; tørking.
  • Beskytt håret ditt fra # 8217; fuktighet. Du kan ikke stå inne når det regner eller våt, men du kan beskytte håret ditt fra elementene. Når fuktigheten er høy, kan dekker håret gjøre det vanskeligere for hårabsorberende fuktighet fra luften;. Bruk en lue eller et skjerf. Selv sera uten skylling kan hjelpe.
  • Fjern Frizz-effekten uten å eliminere øvelsen. Hvis du har frizzy hår, # 8217; treningen kan raskt ødelegge hodetelefonen din. Dekke håret ditt med en baseball cap eller en bandana mens du praktiserer sport, både inne og inne og ute, og mens du svømmer.
  • Gjør hårpleie en prioritet. L’Bruk av ukentlige masker og produkter som er utformet for å redusere Frizz-effekten, kan bidra til å holde et elegant utseende, uavhengig av tid eller # 8217; aktivitet.

  Ta bort

  L’Ser på Capsome Hair Drift fra tørket hår som ønsker å absorbere fuktighet fra luften & # 8217;. Du kan redusere L’crepe effekt ved hjelp av hjemmebehandlinger designet for dette formålet. Det er også produkter som er kjøpt i butikken som kan hjelpe.