Baby Flutters: Hvordan de føler?

Intro

I de første dagene av graviditeten kan det være vanskelig å tro at du faktisk bærer et barn. Du kan være syk, sliten eller ha andre klassiske symptomer på graviditet. Men for å høre de første små blomstrene gjør alt mye mer ekte.

Her er hva du kan forvente fra de første bevegelsene til barnet ditt, når du kanskje vil begynne å telle sparken og noen spørsmål for å spørre legen din.

Barnet flutter i de tidlige stadiene av graviditeten

Del på Pinterest

Du vil nok begynne å høre barnet ditt i mellomtiden uker 18 og 20 av graviditeten din. Mødre for første gang kan ikke føle at barnet beveger seg til de nærmer seg 25 uker . Eldre mødre kan føle bevegelsen allerede 13 uker .

Hvis du føler at noe flutter i magen din på dette tidspunktet, kan du føle at barnet ditt har det gøy der inne. Barn spark kalles også akselerasjon. Alle’Start kan være vanskelig å si om hva du føler er barnet ditt eller din gass. Over tid, men du bør begynne å merke en ordning, spesielt i løpet av de øyeblikkene på dagen, er du stille eller hvile.

Du føler deg fortsatt ikke noe? Prøv å ikke bekymre deg. Det er viktig å huske at alle kvinner og alle graviditeter er forskjellige. Hvis du ikke hører babyens spark, vil du sannsynligvis føle dem snart.

Hvordan føles det?

Noen kvinner beskriver de første bevegelsene som bobler eller kittle. Andre sier det er mer lik press eller vibrasjon. Slik beskriver kvinner de dyrebare første bevegelsene på det populære graviditetsforumet Netmums.

Føtale vekstmodeller

Du kan finne fint barnets første blomstrer. De er også veldig viktige. Bevegelse er et tegn på at barnet ditt vokser og utvikler seg. De gjør ting som å bøye og strekke lemmer. De stanser og ruller. Når barnet ditt ble født, ser du at barnet ditt har utviklet disse trekkene etter mange måneders praksis.

Du kan til og med finne ut at med passering av uker beveger barnet ditt som svar på støy eller følelser. Noen ganger vil barnet bevege seg hvis han føler seg ubehagelig i en bestemt posisjon. De kan også skjelve hvis du spiser visse matvarer eller drikker kalde væsker.

Barnet ditt vil ha en fredelig øyeblikk når den sover. Du kan merke et skjema som barnet ditt sover mer om dagen når du er aktiv og beveger seg mer om natten når du fortsatt er.

Calci Count

I de tidlige dager, kan du ikke føle at barnet ditt beveger seg konsekvent. Du kan også forvirre barnets spark med gass eller andre mage grumter. Mot slutten av graviditeten bør du imidlertid kunne høre mange spark og ruller. Mange kvinner starter det som kalles & # 8220; Kick Count & # 8221; Akkurat nå (rundt 28 uker ) For å holde styr på barnets helse.

Calci Count kan bidra til å forhindre at innfødt hjelper deg med å stille inn hva barnet gjør i # 8217; livmor;. Count spark er enkelt: legg til side litt & # 8216; tid til å sitte i stillhet og holde styr på spark, skudd, ruller eller andre bevegelser. Det er bedre å prøve å kalsi på samme tid hver dag. Du kan gjøre det på et stykke papir eller til og med laste ned A’app som Telle sparkene!

Har problemer? Noen mødre finner at deres barn er mer aktive mellom 9: 1 og # 8217; xnumx: xnumx Andre tror at dans mer hvis de bare spiste et måltid, drukket et glass D’kaldt vann eller ferdig med en slags trening.

I alle fall bør du sikte på å overvåke 10 bevegelser innen to timer. Ellers, vurder å drikke et glass D’kaldt vann eller spise noe. Så prøv å telle igjen.

Når skal du ringe legen din

Ikke bekymre deg hvis du ikke føler mange spark. Noen barn er mindre aktive enn andre. Andre ganger kan din placental posisjon gjensidig eller & # 8220; gjensidig & # 8221; følelsen.

Her er noen spørsmål å spørre legen din om din neste avtale:

Ring legen din hvis du oppdager en’plutselig reduksjon i bevegelsen eller hvis du har andre tvil. Uansett dette er det en god ide å ringe hvis du ikke føler minst 10 bevegelser i # 8217; to-timers bue.

Bunnlinjen

Feeling flagrende i magen er et flott tegn på at barnet ditt vokser og utvikler seg. Pass på at du noterer hver gang du hører de første sparkene for din Memories bok. Før du merker deg, vil du se de små søte sparkene til ytre.

Del på Pinterest