Ringutslett: Årsaker, behandling, symptomer og mer

Beskrivelse

& # 8220; Ring Rash & # 8221; O & # 8220; Wedding Ring Rash & # 8221; Det er en tilstand som ofte er forbundet med en vielsesring eller en annen ring som er slitt hele tiden. Oppstår når det er en’utslett under ringenes belte og er veldig tydelig når ringen er fjernet.

L’utslett generelt er ikke resultatet av’introduksjon av en ny ring på huden, men forekommer etter mange år med smykker. Kan gå og komme eller bli kronisk.

Hva er symptomene på’utslett?

Avhengig av årsaken ved foten av’utslett, kan symptomene variere. Generelt vil du legge merke til ett eller flere av følgende på huden under ringen din:

  • Røde eller pruriginose flekker
  • squamous patchy
  • hevelse eller brenning
  • Tørket eller sprukket hud

Hva forårsaker en’utslett?

Noen ganger l’utslett er forårsaket av kontakt dermatitt. Dette skjer når huden kommer i kontakt med et irriterende stoff som forårsaker en reaksjon. Juveler som inneholder nikkel eller gull kan forårsake allergisk kontaktdermatitt hvis en person har en «8217; allergi mot disse metallene.

Det er viktig å huske på at selv om ringen din er D’gull, spor av nikkel i metall kan utløse en allergisk reaksjon. Når huden din kommer i kontakt med metallet på # 8217; ring, løser kroppen din kjemikalier som forårsaker kløe og irritasjon i området.

Okklusjon dermatitt Det er ofte resultatet av en opphopning av såpe, fuktighet eller rusk under en ring. Etter å ha hatt en ring i lang tid, såper og lotioner, så vel som død hud, kan akkumulere på rammene, sprekk av ringen eller stroppen og på metalloverflaten. Dette kan tiltrekke seg bakterier og forårsake hudirritasjon, noe som forårsaker hudutbrudd.

Som A & # 8217 er behandlet; utslett?

L’utslett kan behandles på ulike måter. Noen ganger kan bruken av en eller flere av disse behandlingene bidra til å klargjøre hudutslettet, avhengig av hva det forårsaker irritasjon. Mesteparten av tiden kan du gjøre dine egne behandlinger hjemme for utslett.

Påfør en gjennomsiktig emalje

Hvis du er allergisk mot noe i ringen, som spor av nikkel, er en enkel løsning malt stroppen inne med en gjennomsiktig emalje. Dette forhindrer nikkelet i å trenge inn i huden eller for å påvirke fingerens overflate.

Prøv profesjonell rengjøring

Rengjør ringene dine på en profesjonell måte. Ta med ringene til en lokal juveler. De kan ofte rense ringene dine ved å bevare innstillingene og sørge for at steinene er beskyttet. Dette vil hjelpe deg med å fjerne døden, såpe og smussakkumulering som kan være årsaken til / 8217; utslett eller # 8217; hudirritasjon.

Fuktighet

Allergisk kontaktdermatitt kan være relatert til eksemet, A’annen hudtilstand. Prøver å holde hendene og fingrene hydrert, spesielt hvis du ser mye. Ta av ringene for å vaske, tørke og fukte slik at vannet eller såpen ikke forblir fanget under ringen, ytterligere irriterende huden din. Å holde huden hydrert kan bidra til å forhindre nedgang på dermatitt.

Bruk delikate såper

Bruk såper, vaskemidler og fuktighetskrem for en delikat hud. Antibakterielle deodorant såper og såper kan være aggressive og tørking på huden, ytterligere irritere huden og forverre noen eksisterende dermatitt.

Ring legen hvis:

  • Ingen av disse behandlingene hjelper L’utslett
  • Utvikle blærer
  • L’utslett er forverret

Du må kanskje ha sterkere behandlinger, som reseptbelagte av aktuelle steroider, orale legemidler for betennelse, narkotika for allergi, eller hvis det er en infeksjon, antibiotika eller antibiotika for å helbrede 8217; infeksjon.

Hva er perspektivet for utslett?

L’utslett er en veldig vanlig og behandlingsbar tilstand. Når årsaken er identifisert ved foten av’utslett og startet behandling, bør den løses innen en uke. Hvis pliktutbrudd skyldes A’allergi, kan de være nødvendige fra to til fire uker før det er helt løst.

Det er viktig å holde gode vaner med ringen din i fremtiden. Vær vigil i å holde det rene og tørre området og sørg for at ringen er ren, kan hjelpe deg med å unngå eller minimere en annen episode av utslett.

Hvis L’utslett fortsetter selv etter behandling eller forverres, kontakt legen din umiddelbart.