Leddgikt til fingrene og til knoklene: bilder, 8 symptomer og mer

Leddgikt i hendene

Leddene i hendene og fingrene kan være den mest delikate i kroppen. På sitt beste jobber de sammen som en veloljet bil og hjelper deg med å utføre dine daglige aktiviteter med letthet.

Det er over 100 forskjellige typer leddgikt. De tre hovedtyper er slitasjegikt (OA), L’reumatoid artritt (RA) og psoriaseri artritt (AP). Hver type utvikler seg annerledes, men alt kan være vondt og føre til tap av funksjonalitet og deformitet.

Bilder av leddgikt

Smerte

I sine tidlige stadier, forårsaker artritt og brennende følelse til fingrene. Du kan prøve denne smerten etter en aktiv dag når du brukte hendene mer enn vanlig. Smerter i de tidlige stadiene av leddgikt kan gå og komme.

Man hånden at leddgikt forverres, mer brusk forbrukes. Uten beskyttelsesbarrieren til pute av delikate ledd, kan du prøve smerte selv når du ikke bruker hendene eller når du bruker veldig lite. Smerte kan bli så seriøs å våkne opp fra søvn.

Opphovning

Stoffet og brusk av hender og fingre er utformet for å beskytte de delikate leddene. Hvis A’artikulasjon blir utsatt for overdreven stress eller er skadet, stoffene som belegger artikulasjonen kan svulme.

Denne hevelsen kan få fingrene dine til å vises og de siste hendene enn vanlig.

Stivhet

L’Arthritis i A’artikulasjon på grunn av felles stivhet. Når stoffet og brusken er hovent, en’artikulasjon kan ikke bevege seg fritt.

Den felles stivhet er spesielt vanlig om morgenen når du ikke bruker artikulasjonen i flere timer. Det oppstår også etter en lang dag med bevegelse eller arbeid når leddene har blitt utsatt for større stress enn vanlig.

Felles deformitet

Brusk av leddene kan konsumeres på en ujevn måte. Også stoffene og ledbåndene som er utformet for å holde leddene i posisjon svekket med fremdriften av leddgikt. Disse to utviklingen kan forårsake deformitet til fingre og hender.

Som tilstanden blir verre, vil deformiteten være tydeligere.

Felles rettelse

Et lag av bruskdeksler og beskytter beinene i en «sunt artikulasjon». I A’Arthritic Joint, brusk forbrukes og forsvinner helt.

Når dette skjer, kan du prøve en følelse av sliping eller squiding i leddene. Dette skyldes beinkontakt på bein i # 8217; artikulasjon.

Dette vil være smertefullt og tapet av brusk vil vises i røntgenstråler som tap av artikulær plass.

Varme

Når en’artikulasjon er skadet, kan ligamentene og stoffene rundt artikulasjonen antennes. Denne betennelsen vil gjøre’varm artikulasjon.

Det kan også forårsake rødhet rundt artikulasjonen.

Slimete cyster

Små lommer full av væske kalles slimete cyster kan utvikle seg i artrittiske hender. Disse cysterene kan vises som små bukser eller rygger på fingrene.

Det er mer sannsynlig å utvikle all ‘8217; enden av fingeren og kan forekomme under neglen. Cyster er generelt små, de måler opptil 1/4 tommer. De er mer vanlige hos eldre mennesker.

Det kan se ut som en Pearl & # 8221; Rund på toppen av hånden i nærheten av # 8217; neglen, på nivået av den distale interfalrangene (DIP).

Bone Spurs

Bone Spurs kan også utvikle seg i artrittiske ledd. Når skaden i A’artikulasjon forverres, kan reaksjonen av kroppen være å skape et ekstra bein. Disse nodose veksten kan gi hendene og fingrene en knott.

Bone Spurs kan til slutt forhindre A’artikulasjon å fungere skikkelig.

Gjenkjenne leddgikt i fingrene

Mer enn 1 amerikansk voksen på 4 cozipire hver dag med synlige eller usynlige symptomer på leddgikt.

Hvis du gjenkjenner symptomene på arthritis i hender og fingre, fikser du en avtale med legen din. De kan lære deg fellesøvelser og hjelpe deg med å finne behandlinger som lindrer smerte og ubehag.