Sinus arytmi: Symptomer, årsaker og prognose

Beskrivelse

Et uregelmessig hjerterytme kalles arytmi. A’sinus arytmi er et uregelmessig hjerterytme som er for fort eller for sakte. En type sinus arytmi, kalt åndedrettssynusal arytmi, er når hjerteslag endrer rytme når inspirerende og utåndinger. Med andre ord følger hjerteslag pusten din. Når du sender inn, øker hjertefrekvensen. Når exhaling, faller.

Denne tilstanden er godartet. Det er en naturlig variasjon av hjerterytme og betyr ikke at du har en alvorlig hjertebetingelse. Faktisk er denne tilstanden vanlig hos unge voksne og sunne barn.

En respiratorisk bryst arytmi kan forekomme hos eldre individer, men i disse tilfellene er det ofte forbundet med hjertesykdom eller andre hjerteforhold.

Noen ganger oppstår sinus arytmia med en’annen tilstand kalt sinus bradykardi. Bradykardi, eller en langsom hjerterytme, diagnostiseres når hjertets naturlige rytme er mindre enn 60 slag per minutt. Hvis den lave hjertefrekvensen produserer lange pauser mellom beats, kan du ha sinus bradykardi med sinus arytmi. Disse pausene kan være felles Mens du sover.

En annen type sinus arytmi oppstår når hjertet slår for fort. Dette kalles sinus takykardi. Refererer til hjertefrekvens enn 100 slag per minutt. Sinus takykardi er vanligvis et resultat av en annen tilstand, som stress, feber, smerte, trening eller rusmidler. Hvis den akselererte hjertefrekvensen ikke løser raskt, vil legen håndtere det underliggende problemet.

I en ung person og fortsatt sunn, er disse forholdene ikke alvorlige eller problematiske. Noen mennesker med en langsom eller rask hjerterytme kan manifestere symptomene som svimmelhet eller kortpustethet, men andre kan aldri manifestere symptomene.

Hva er symptomene?

Folk med sinus arytmi viser ikke noen kardiovaskulære symptomer. Faktisk kan du aldri manifestere symptomer på noe slag, og tilstanden kan aldri bli diagnostisert.

Hvis du vet hvordan du skal oppdage håndleddet, kan du føle en liten endring i hjertefrekvensen din mens du inspirerer og utånding. Imidlertid kan forskjellene være så milde at bare en maskin kan oppdage variasjoner.

Hvis du føler hjertet ditt hjertebanken eller føler at hjertet ditt hoppet et slag, snakk med legen din. Hjertebanken er sjelden seriøse og kan forekomme fra tid til annen. Imidlertid kan de bekymre deg og konsultere legen din, kan hjelpe deg med å være sikker på at du ikke har underliggende hjerteproblemer.

Hvilken sak l’sinus arytmia?

Det er ikke klart hva som får folk til å utvikle en «8217; sinus arytmi. Forskere mistenker at en sammenheng mellom hjerte, lunger og vaskulært system kan spille en rolle.

Hos eldre individer, en og # 8217; sinus arytmi kan oppstå på grunn av hjertesykdom eller en og en annen hjerte-tilstand. Skaden på brystkoden kan forhindre at elektriske signaler forlater noden og produserer en vanlig og vanlig hjerterytme. I disse tilfellene er sinus arytmi et resultat av hjertesskader, og det er sannsynlig å manifestere seg etter utviklingen av hjertebetingelsen.

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Å diagnostisere A’sinus arytmi, vil legen utføre et elektrokardiogram (EKG eller EKG). Denne testen måler de elektriske signalene til hjertet ditt. Det kan oppdage alle aspekter av hjerterytme og hjelpe legen din til å se noen potensielle uregelmessigheter, som en Sinus arytmi.

Husk at for de fleste er Sinus Arytmia hverken farlig eller problematisk. Selv om legen din mistenker at du har denne uregelmessige hjerteslag, kan det ikke bestille testen for å verifisere det. Dette skyldes at et EKG kan være dyrt og A’sinus arytmi regnes som en godkelt tilstand. Legen kan bare foreskrive et EKG hvis du mistenker A’annen tilstand eller hvis du finner andre symptomer.

Hvordan det blir behandlet?

Du vil sannsynligvis ikke trenge omsorg for A’sinus arythmia. Siden det regnes som en vanlig hendelse og ikke fører til andre problemer, er behandlingen ikke nødvendig for de fleste. A’sinus arytmi kan til slutt bli påviselig når barn og unge voksne i alderen.

Hvis du utvikler A’sinus arytmi på grunn av en annen hjerte-tilstand, som hjertesykdom, vil legen trolig håndtere den opprinnelige tilstanden. Tilstandsbehandling kan bidra til å stoppe arytmen.

Komplikasjoner

Sinus arytmier forårsaker sjelden komplikasjoner. Faktisk er det sannsynlig at tilstanden ikke oppdages fordi det sjelden forårsaker symptomer eller problemer.

Hvis A & # 8217 oppstår; sinus arytmi med sinus bradykardi eller takykardi, kan noen komplikasjoner oppstå på grunn av kombinasjonen. For objektivets hjerteslag, kan svimmelhet forekomme, mangel på pust og besvimelse. Hjertebankkalkitasjoner, svimmelhet og brystsmerter kan forekomme med uregelmessige akselerert hjerterytme.

Utsikter og prognose

De fleste med sinus arytmi vil leve et normalt og sunt liv. Noen kan ikke engang vite hvordan de skal ha denne tilstanden. Deteksjonen og diagnosen kan skje ved en tilfeldighet, og behandlingen er sjelden nødvendig.

For eldre mennesker med denne tilstanden er det viktig at du jobber med legen din for å identifisere den underliggende årsaken og en behandling som kan hjelpe. L’Arythmia i seg selv er ikke skadelig, men en tilstand nedenfor som hjertesykdom kan være seriøs.