Kroppsmerking: hva jeg trenger å vite?

COS’er kroppen branding?

Interessert i kroppen branding? Du er ikke alene. Mange mennesker forsettlig brenner huden for å skape kunstneriske arr. Men mens du kanskje vurderer disse brenner A’alternativ til tatoveringer, gi sine betydelige risikoer.

Les videre for å finne ut om kroppens historie, hvordan merkevareprosessen og forholdsregler som skal tas hvis du tenker på kroppen branding.

En kort historie om det menneskelige merkevaren

Noen merker har blitt gjort til andre å bety eiendom og / eller hvordan avstraffelse:

 • Menneskelige slaver ble ofte merket som en eiendom.
 • De gamle romerne merket flyktige slaver med FVG-bokstaver, som betyr & # 8220; fugitive & # 8221;.
 • Kriminelle gjennom historien har blitt merket for sine forbrytelser.

Noen kroppsendringer (inkludert merkevaren, tatoveringen og scarification) har kulturell betydning, Avhengig av hvor og hvordan de brukes:

 • Mange kulturer har brukt merkevaren eller scarification for å markere en rite av passasje, for eksempel for å indikere starten på puberteten.
 • Disse tegnene brukes noen ganger til å indikere statusen Alle & forbindelse til en gruppe eller for andre sosiale, politiske eller religiøse grunner.
 • I noen kulturer utføres kroppsmerket for åndelige formål. Støtte smerte er ment som et middel for å komme inn i en tilstand av høyere bevissthet.

Moderne merkevare og scarification

I dag bruker noen mennesker kroppens merkevare til å dekorere sine kropper på samme måte som andre kunne ta en tatovering. Vanligvis bruker de en av disse fire prosessene:

 • Overraskende: Små striper av oppvarmet rustfritt stål er plassert på huden for å skape design på kroppen.
 • Electrocauterization: L’Kirurgisk Cauterization Equipment ansetter opptil 2000 ° F (1.093 ° C), som umiddelbart forårsaker tredje graders brenner på huden.
 • Elektrosurgery: Det ligner på # 8217; electrocauterization, men utstyret for & # 8217, bruker elektrisiteten til å skape prosjekter.
 • Moxibustion: Dette er merkingen av huden med røkelsen.
 • Den vanligste metoden er overraskende.

  I motsetning til tatoveringer som kan fjernes med laseroperasjon eller piercing hull som kan helbrede, er merkevaren permanent.

  Branding er ikke en’gjør-det-selv-aktivitet hjemme. Det er en smertefull prosess som bare bør utføres av fagfolk i et helsemiljø som er opplært i manipuleringen av sterilisert utstyr.

  Hva skal være forsiktig

  Under tilpasningsprosessen kan du føle deg sviktet, ha problemer med å puste eller til og med svake. Mens noen søker eufori Frigjøring av dopamin Under prosessen kan det være undertrykkende, spesielt i lange økter.

  Hvis du er utsatt for svake, spesielt når du føler deg smerte, kan ikke merkevaren være egnet for deg.

  Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et merke, kan det være gode grunner til å utsette, inkludert følgende:

  • Personen som gjør merkevaren, bruker ikke-profesjonelt utstyr (for eksempel en henger).
  • Ikke bruk hansker eller følg ikke andre helsevesenet.
  • L’område hvor merket er utført, er ikke rent.
  • Din branderen er forgiftet eller i alle fall under L & # 8217;.

  Ta vare på såret

  Hver gang huden bryter, risikerer du risikoen for å kontrahere en & # 8217;. Helbredelsen av merkevaren arr krever spesiell omsorg.

  Umiddelbart etterpå

  Alle merkingsteknikker innebærer hudforbrenning. Så huden din vil kreve Samme mengde omsorg, Hvis ikke mer, av det som ikke gjør etter A’utilsiktet brenne. Etter merkevaren din bør branderen din bruke en terapeutisk balsam og dekke merkevaren med gjennomsiktig film.

  Hjemme

  Til merkevaren ikke vil bli helbredet, bør du vaske det aktuelle området med en delikat såpe som nødvendig. I løpet av de første dagene etter merket, bør du vaske og tørke sårene to ganger om dagen.

  Bandasjen skal beskytte huden i veien for helbredelse, men tillater dem også å puste. Påfør forsiktig en terapeutisk salve, for eksempel en antibiotikakrem eller vaselin, og dekk deretter såret med en gasbind. Gjør det minst en gang om dagen til såret er helt helbredet.

  Identifikasjon av # 8217; infeksjon

  Mens såret helbredet, vær oppmerksom på symptomene på infeksjonen, inkludert:

  • rødhet
  • opphovning
  • puss
  • varme

  Hvis såret er smittet, ser du etter medisinsk hjelp umiddelbart for å forhindre ytterligere komplikasjoner.

  Også, du kan vurdere en antidetansk vaksine hvis du ikke har mottatt en i de siste 10 årene. Hvis du ikke er sikker, spør legen din L’injeksjon.

  L & # 8217;

  Hvis du tenker på kroppsmerket, sørg for at du vet hva prosessen innebærer.

  I motsetning til en tatovering eller en piercing, vil brenningen være permanent, så sørg også for at det er noe du vil ha.

  Gjør prosedyren i et trygt og faglig miljø. Hvis det utføres feil, kan det føre til alvorlig infeksjon, et disfiguring arr eller begge deler.