La barnet ditt sove (eller barn) i vuggen: triks og forslag

Del på Pinterest

Hvis C & # 8217, det er noe der barn er gode (foruten å være gal, søt og poop mer enn du trodde det var mulig for en så liten person), sover den.

De kan sovne i armene dine, under en fôr, en tur, i bilen & # 8230; nesten overalt ser du ut. Så fordi noen ganger er det så vanskelig å få dem til å sove i # 8217; det eneste stedet hvor du vil sove: vuggen?

At du har å gjøre med en nyfødt som bare vil bli holdt i armene mine bare i sleepers eller med et nyfødt eller et større barn som har bestemt seg for at foreldrenes seng (eller bilsetet eller barnevognen) er det perfekte stedet for søvn , Vi har informasjon og tips for å hjelpe deg med å møte barnet ditt som bare ikke vil sove i vuggen.

Fordi barnet ditt ikke sover i vuggen?

Hvis barnet ditt er et nyfødt, i de første ukene i sitt nye liv, tenker han på hvor han har vært om lag 9 måneder. All’interiøret var omgitt av hvit støy, beroligende bevegelse og varme. De hadde alltid en tilfredsstillende full mage og følte seg rolig og trygg.

Plutselig ta bort de tingene og forvent å sovne stille i en solid og tom vugge og alene ser ut til å spørre mye.

Hvis vi snakker om nyfødte eller små barn, har de preferanser og preferanser innebærer ofte komfort og sikkerhet for deres omsorgsperson som er til stede og tilgjengelig hele tiden. Fordi de små ikke er kjent for sin logikk eller tålmodighet, kan dette gjøre forsøket på å få dem til å sove i vuggen en frustrasjonsøvelse.

Hva kan du gjøre?

Gjør barnet ditt i vuggen

Det første trinnet er å gjøre alt for å skape et optimalt søvnmiljø for barnet ditt. Sikkerhet er den første prioriteten, og husk at de må legges på baksiden på baksiden, på en solid overflate, uten løse gjenstander.

Hvis du har plass, filen American Academy of Pediatrics Anbefaler å sette opp vuggen i rommet minst i de første 6 månedene, helst i løpet av det første året.

I tillegg til et trygt soveområde, bør du vurdere følgende elementer:

 • Temperatur. Å holde rommet kult er grunnleggende. Overoppheting er en risikofaktor for SIDS. Det kan være nyttig å bruke en vifte for sirkulasjonen av’luft.
 • Kjole. For å holde barnet ditt rolig i et kjølig rom, bør du vurdere å kle ham i en kaj. Sørg for at satsens passform er vedfølgende, at det ikke er noen løse strenger som kan få fingrene og vekten av stoffet er egnet for romtemperatur.
 • Swaddle eller bag. Du kan legge til et band eller en nattpose for ytterligere varme eller sikkerhet. Husk bare at du skal slutte å skrive når babyen din er i stand til å rulle.
 • Bråk. Livet i Maternal Womb har aldri vært spesielt stille. I stedet, C’det var en konstant buzz av hvit støy og muffled lyder. Du kan kopiere den ved hjelp av en hvit støymaskin eller A’app.
 • Belysning. Hold mørke og avslappende ting. Vurder bruk av blackout gardiner for å fremme dagtid søvn. Bruk nattlys eller lave wattpærer for å se når du sjekker babyen din eller endrer bleier.
 • Lukt. Lukten din er kjent og trøstende for babyen din. Du kan prøve å sove med arket, sovende eller bandet før … Jeg bruker for å gi den din parfyme.
 • Sult. Ingen sover godt når han er sulten og ofte nyfødte er sultne. Pass på at du er forsyning Hver 2-3 time, fra 8 til 12 ganger om dagen.
 • Godnat rutine. Rutinen er nyttig for å tillate barnet ditt å forstå hva som skjer. Prøv å lage en rutine som du kan følge hver gang du forbereder deg til å sove, ikke bare for å sove.

Din rutine bør ikke være lang eller ekstravagant. Du kan lese en kort bok, gi dem å spise og skjemme bort dem, så legg dem i deres barneseng, søvnig, men våken.

Hvis de hopper eller våkner når de er plassert i barnesenget, legg en hånd på magen og stille skive eller synger for dem kort. Noen ganger må du kanskje gjenta kutene og sette dem ned på scenen noen ganger. Dette betyr ikke at du gjør noe galt. Begge lærer nye ting og nye ting krever tålmodighet og praksis.

Hver gang barnet ditt våkner om natten, tilbyr du mat og koser om nødvendig, men legg den tilbake i barnesenget så snart fôr og klær eller bleieendring er ferdige. Minimere tale, intense lys eller andre distraksjoner.

La ditt større barn sove eller baby i vuggen

Noen ganger virker babyen din som sov i barneseng plutselig ikke å sette pris på det stykke møbler. Vurder disse forslagene for å hjelpe dem å gå tilbake til å sove alene i deres plass:

Beholder alle de tingene som fungerer

Hvis barnet ditt sover veldig bra om dagen, men han liker ikke vuggen om natten, prøv å bestemme hvilken C’det er annerledes (så vel som du er sliten og hvor mange kaffekopper du drakk) og juster som behov for.

Bringe endringer gradvis

Prøv å gjøre barnet ditt den første lur på dagen i vuggen. Når det fungerer, legg til en annen.

Gjør barnesenget attraktivt

Velg sengetøyet du liker til barnet ditt eller la dem hjelpe deg i valget. Tillat dem å tilbringe litt tid stille i vuggen med bordbøker og musikk mens du er i nærheten. Opprett en’positiv opplevelse omgir sin tid i barneseng.

Attellite til rutinene dine så mye som mulig

Hvis du kan, prøv å holde lur og lignende nattrutiner. Å vite at lunsj etterfølges av en lur og deretter fra spillene gir barnet ditt en følelse av sikkerhet som kan lette overganger.

Vurder søvnopplæringsmetoder

Ikke c’det er å være fantastisk at en av de mest populære emnene i barnas bøker er søvn: alle trenger det og er ikke alltid lett å få. Ulike metoder er tilgjengelige fra roper til plukke opp metode, legg ned til kontrollert gråt. Prøv bare metodene du føler deg rolig i # 8217; bruk.

Være konsekvent

Dette er vanskelig. Selvfølgelig, hvis barnet ditt er syk eller du er på ferie, eller du går gjennom andre gode endringer, må du tilpasse og tilpasse deg. Men jo mer du kan være tro på hva du forventer av deg, desto bedre blir resultatene dine.

Andre forslag til å prøve

 • Vurder hva han liker: Kanskje bevegelse eller lyd? Hvis du sovner hele tiden i midten av et støyende rom, eller mens du kjører i bilen, se etter måter å inkorporere disse tingene i sin tid i vuggen. Vibrerende matter eller hvite støymaskiner kan brukes til å replikere ting som er avslappende.
 • Din rutine er din, det er greit hvis det ikke er det andre gjør. Hvis barnet ditt beroliger godt i barnevognen, kan du innlemme en kort sving til barnevognen i godnattsrutinen, selv om du bare slår på ditt opphold. Når de er rolige og glade, gå til vuggen.
 • Hvis barnet ditt skriker plutselig hver gang han blir satt på ryggen, valuta hvis han viser andre tegn som kan indikere reflux eller A Ører infeksjon.
 • Hvis de sov godt i barneseng, men de sliter fortsatt, bør vurdere om dette kan være en Sove regresjon.
 • Ikke bruk barneseng som straff eller for en pause.
 • Pass på at vuggen er trygg for deres alder og scenen. Hold D’øye sin vekst og deres utvikling og sørg for å senke madrassen og hold objekter utenfor rekkevidde mens de vokser og forandrer seg. Ikke legg til objekter som puter eller dekker Til de er klare til utvikling.

Ta bort

Som alle ting som om foreldrene, gjør barnet ditt i vuggen, er en kontinuerlig læringsopplevelse for begge deler. Inkorporere hva som fungerer, utvikle dine egne rutiner og forbli sammenhengende, kan hjelpe deg med å oppmuntre til gode søvnvaner.