Kalkifisering: Typer, årsaker og diagnose

COS’er forkalkning?

Kalkifisering oppstår når fotball akkumuleres i kroppsvev, blodkar eller organer. Denne akkumuleringen kan herdes og avbryte kroppens normale prosesser. Fotball transporteres gjennom blodet. Det finnes også i hver celle. Som et resultat kan det forekomme forekomsten i nesten alle deler av kroppen.

Sekund National Academy of Medicine (tidligere institutt for medisin), ca 99 prosent av kroppens fotball er i tenner og bein. L’andre 1% er i blodet, musklene, i væske utenfor celler og andre kroppsvev.

Noen forstyrrelser forårsaker fotball depot på steder hvor vanligvis ikke tilhører. Over tid kan dette legges til og forårsake problemer. Det kan være nødvendig å forhindre komplikasjoner hvis du har denne mer kalsiumakkumuleringen.

Typer forkalkning

Calcifications kan danne seg i mange kroppspunkter, inkludert:

 • Små og store arterier
 • hjertventiler
 • Hjerne, hvor den er kjent som en kranialkalkifisering
 • Ledd og sener, for eksempel kneledd og rotatorhodetelefoner
 • myke vev som bryst, muskler og fett
 • Nyrer, Blære og Gallbladder

Noen kalsiumakkumuleringer er ufarlige. Det antas at disse innskuddene er kroppens respons på betennelse, skade eller visse biologiske prosesser. Noen kalsifikasjoner kan imidlertid avbryte organenees funksjon og påvirke blodkarene.

Ifølge kardiologiavdelingen av UCLA Medical School, de fleste voksne over 60 år Fotballavsetninger i blodårene.

Årsaker til forkalkning

Mange faktorer spiller en rolle i forkalkning.

Disse inkluderer:

 • infeksjoner
 • Kalsiummetabolismeforstyrrelser som forårsaker hyperkalsemi (for mye fotball i blodet)
 • Genetiske eller autoimmune sykdommer som påvirker skjelettsystemet og bindevevet
 • Vedvarende betennelse

Sekund University of Harvard, En vanlig misforståelse er at forkalkningene er forårsaket av en diett rik på kalsium. Forskere har imidlertid ikke funnet en sammenheng mellom kalsium i kostholdet og en høyere risiko for fotballavsetninger.

Dette gjelder også for nyrestein. De fleste nyresteinene består av fotballoksalat. Folk som mottar kalsiumoksalatberegninger frigjør mer kalsium i urin enn de som ikke gjør det. Denne forskjellen oppstår uavhengig av mengden kalsium som folk har i kostholdet deres.

Kalkifisering Diagnose

Kalkifiseringer finnes vanligvis gjennom røntgenstråler. Røntgenstester bruker elektromagnetisk stråling for å ta bilder av dine indre organer og vanligvis ikke forårsake ubehag. Legen vil trolig umiddelbart oppdage eventuelle kalsifikasjonsproblemer med røntgenstråler.

Legen kan også foreskrive blodprøver. For eksempel, hvis du har nyreberegninger, kan disse testene bestemme din totale nyrefunksjon.

Noen ganger er fotballavsetninger i kreftområder. En forkalkning er vanligvis testet for å utelukke kreft som en årsak. Legen vil bestille en biopsi (ofte gjennom en tynn nål) for å samle en stoffprøve. Prøven sendes deretter til et testlaboratorium. Hvis ingen kreftceller oppdages, vil legen laboratoriet forkalkningen som en godartet.

Brystsekrets

Brystkalkifiseringer oppstår når fotball akkumulerer alle «8217; interiør av myke brystvev. Det er to hovedtyper av brystsedeksifikasjoner: makrokalycasjoner (store kalsiumakkumuleringer) og mikrokalsifikasjoner (små kalsiumakkumuleringer).

Sekund National Cancer Institute, Bryst makrokalycations er vanligere hos kvinner over 50 år. Menn kan også få brystsedeksifikasjoner, men det er ikke så vanlig.

Brystkalkifiseringer oppstår av flere grunner. Brystskader, cellulære sekreter, infeksjoner og betennelse kan forårsake brystkalkninger. Du kan også få kalsifikasjoner hvis du har hatt brystkreft eller kreftradioterapi.

De fleste brystkalsifikasjoner er ikke kreftfremkallende. Dette gjelder spesielt for makrokalsyklinger.

Mikrokaliseringer er også ofte kreftfremkallende, men noen mikrokalske modeller kan være innledende brystkreftskilt.

Brystkalkifiseringer er for små til å bli funnet under en normal brystundersøkelse. Legen oppdager vanligvis disse innskuddene under en mammografi av brystvevet. Legen kan be deg om å lage en oppfølgingsavtale hvis noen kalsifikasjoner må kontrolleres igjen.

Legen kan også kjøre en biopsi for å teste forkalkningene som kan være mistenkelige. Og legen kan foreslå en mindre operasjon for å fjerne forkalkninger for å undersøke dem nærmere.

Få vanlige mammogrammer på A’passende alder kan bidra til å overvåke brystkalkifiseringer hvis de er til stede. Så snart du oppdager å bekymre deg for brystendringer, jo mer sannsynlig har du et positivt utfall.

Kalkifisering Behandling

Kalkifisering Behandling avhenger av flere faktorer:

 • Hvor fotballavsetninger oppstår?
 • Hva er deres underliggende årsak?
 • Hva noen komplikasjoner er?

Legen vil kreve regelmessige oppfølgingsavtaler for å verifisere potensielle komplikasjoner når du finner forkalkningene. Forberedningene av mindre arterier anses ikke som farlige.

Hjertventiler kan også utvikle forkalkninger. I dette tilfellet kan kirurgi må åpne eller erstatte ventilen dersom kalsiumakkumuleringen er ganske alvorlig for å påvirke ventilfunksjonen.

Behandlinger for nyrestein Hjelp å bryte ned L’fotballakkumulering i nyrer. Legen kan foreskrive et diuretisk kalt tiazidisk for å forhindre fremtidige fotballkonsernberegninger. Disse vanndrivende signalene til nyrene for å frigjøre urinen som holder mer fotball.

Fotballavsetninger i ledd og sener forårsaker ikke alltid smertefulle symptomer, men kan påvirke omfanget av bevegelse og forårsake ubehag. Behandlinger kan inkludere de intime legemidlene og anvendelsen av ispakker og # 8217;. Hvis smerten ikke forsvinner, kan legen gi deg råd om kirurgi.

Hindre kalsifikasjonene dine

Hvis du er over 65, konsulterer du regelmessig legen din for blodprøver for å evaluere fotballnivået sammen med andre tester.

Hvis du er under 65 år og du ble født med hjertefeil eller nyreproblemer, kan kalsifikasjoner være vanligere for deg enn for andre i din alder. Hvis du er klar over en av disse forholdene, spør legen din om å teste for kalsifiseringer.

Noen stoffer kan påvirke kroppens fotballnivå. Kolesterolmedikamenter, blodtrykksmedisiner og hormonutskiftningsterapi er vanlige stoffer som påvirker måten fotball brukes i kroppen. Snakk med legen din dersom du tar et av disse stoffene, eller du gjør relaterte behandlinger for å forstå effekten av disse behandlingene på fotballnivåene dine.

Hvis du ofte tar kalsiumkarbonattilskudd (som Tums), risikerer du å øke fotballen på høye nivåer. Problemer med nyrer eller parathyroid (fire små kjertler på baksiden av skjoldbrusk) kan også forårsake overdreven økning i blods fotballnivå.

Mengden fotball du trenger en dag, avhenger av din alder. Snakk med legen din som fotballdose er riktig for deg basert på din alder, kjønn og andre helseproblemer.

Røyking er forbundet med en økning i forkalkninger i hjertet og i hovedarteriene. Siden røyking er kjent for å være en viktig risikofaktor for utviklingen av hjertesykdom, kan disse forkalkningene også spille en rolle. Samlet sett har å slutte å røyke både korte og langsiktige fordeler, spesielt for hjertet, blodårene og hjernen.

Det er ingen bevist måte å forhindre kalsifikasjoner på, siden de er resultatet av en rekke biologiske prosesser. Slutte å røyke og endre diett kan påvirke dannelsen av forkalkninger, avhengig av posisjonen til & # 8217;. Nedsatt nyreberegninger kan danne sjeldnere med noen endringer i kostholdet. Snakk med legen din om måter å integrere et sunt kosthold i din livsstil.

Utsikter for kalsifisering

Kalkifiseringer forårsaker ikke såle symptomer. De oppdages ofte når røntgenstråler utføres av andre grunner. Snakk med legen din dersom du har underliggende helseproblemer. For eksempel kan du være utsatt for kalsifikasjoner hvis du har hjerte, nyre eller røyk sykdommer.

Ditt perspektiv avhenger av posisjonen og alvorlighetsgraden av forkalkninger. Herdede fotballavsetninger kan forstyrre vitale prosesser i hjernen og i hjertet. Calcifications i blodkar kan føre til koronar sykdommer.

Du og legen din kan snakke om de beste måtene å håndtere helseproblemer som kan sette deg i fare for kalsifikasjoner.

Bunnlinjen

Kalkifisering er en kalsiumakkumulering i kroppsvevet. L’Akkumulering kan danne herdede innskudd i myke vev, arterier og andre områder. Noen kalsifikasjoner forårsaker ikke smertefulle symptomer, mens andre kan føre til alvorlige komplikasjoner. Behandlingen avhenger av stillingen, tyngdekraften og den underliggende årsaken til innskuddene.