Endringer i # 039; bryst aldring: årsaker, endringer og behandlinger

Brystendringer

Med l’Advance Dell’alder, stoff og bryststruktur begynner å endre seg. Dette skyldes forskjeller i reproduktive hormonnivåer forårsaket av den naturlige aldringsprosessen. Som et resultat av disse endringene, begynner brystet å miste sin fasthet og fylde.

Selv med risikoen for å utvikle vekst i brystet, som fibroider, cyster og kreft øker. Husk at kvinner i enhver alder kan utvikle disse forholdene. Gi deg selv en vanlig bryst selveksamen for å bekrefte noen vekst.

Her er hva du trenger å vite om endringer i brystet i & # 8217.

Våre initiativer

Naturlig nedgang i østrogen

En av hovedårsakene til endringene i brystene; brystet er en naturlig nedgang i østrogen kvinnelige reproduktive hormon. Denne reduserte mengden østrogen fører til at huden og bindevevet i brystet blir mindre hydrert, noe som gjør det mindre elastisk.

Med mindre elastisitet mister brystet kompakt og fylde og kan utvikle et avslappet og avslappet utseende. Det er ikke sjeldent å endre størrelsen på koppen med alderen.

Det tette brystvevet erstattes av fettvevet mens aldringsprosessen fortsetter.

Overgangsalder

De fleste endringene i brystalderen oppstår under overgangsalderen.

Overgangsalderen er en naturlig prosess der 8217; eggløsning og menstruasjon avbrytes. Denne overgangen finner sted normalt mellom 45 og 55 år. Du er offisielt i overgangsalderen når du ikke har 12 måneders påfølgende syklus.

Andre årsaker

De som gjennomgikk den kirurgiske fjerningen av eggstokkene, kan ha endringer i brystet når som helst på grunn av tap av hormoner.

Vanlige brystendringer

Vanlige endringer som oppstår i brystet på grunn av alderen inkluderer:

 • strekkmerker
 • brystvorter vendt ned
 • Et langstrakt, langstrakt eller flatt utseende
 • Bred plass i brystene
 • Ikke-, som kan skyldes godartede fibrystiske endringer i bryst eller alvorlige forhold som brystkreft

Men noen endringer er ikke normale. Kontakt legen din hvis du noterer ett av følgende:

 • rynke
 • rødhet
 • Brysthud fortykning
 • En trukket brystvorte
 • Sekresjon fra brystvorten
 • Brystsmerter
 • Harde klumper
 • Et bryst virker vesentlig forskjellig fra’andre

Behandle og administrere brystendringer

Mange brystendringer er en vanlig del av aldringsprosessen.

Hvis du er merkbart bekymret av endringer i brystvevet, kan du vurdere estetisk kirurgi. Estetisk kirurgi kan erstatte brystets fylde, så vel som nipples posisjon.

Hvis du vil behandle strekkmerker, er det ingen nåværende definitiv behandling. Noen aktuelle produkter kan være nyttig for å minimere utseendet deres.

I noen utdanning, L’Asiatisk gress og stoffet på et tretinoin resept er effektivt for å redusere utseendet på strekkmerker. Laserbehandlinger er også tilgjengelige.

Diskuter disse alternativene med legen din for å finne ut hva som er best for deg.

Husk at disse aldringsendringene i brystet er normale. Du trenger ikke å behandle dem hvis du ikke vil. I stedet klem dem!

Forebygging

Det er ingen sikker måte å hindre endringer knyttet til brystet.

Men ikke røyking & # 8211; eller slutte å røyke hvis du gjør det i dag & # 8211; Det er viktig for god hud helse og vev.

Selv å være så fin som mulig med kroppen din for livet er viktig. Sover tilstrekkelig og regelmessig, etter et sunt kosthold og delta i regelmessig trening, kan du gjøre ditt beste for å fremme en delikat aldringsprosess.