Hvordan starte sammentrekninger: Inducing arbeid trygt

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Etter 40 lange uker er du mer enn klar til å ha barnet ditt. Utløpsdatoen din er i sikte og sykehusposen er klar.

Du kan høre babyens spark og firkanter, men du hadde ikke en eneste sammentrekning. Så, hva du kan gjøre for å øke hastigheten på ting? C’Det er en måte å naturligvis starte sammentrekningen av arbeid på?

Mens det vanligvis er bedre å vente på at barnet ditt skal bestemme når det er på tide å gjøre sin store debut, er det mange ting du kan prøve å flytte ting.

Her er noen sikre måter å prøve å starte travail-sammentrekninger på.

Naturlige måter å indusere arbeid på

Med noen få eller ingen vitenskapelig bevis for å støtte deres effektivitet, er disse metodene en del av Folklore-riket. Før du prøver dem, snakk med legen din eller # 8217, jordemor for å få det grønne lyset.

bevege seg

Del på Pinterest

Bevegelsen kan hjelpe deg med å starte travaglio. Du trenger ikke å følge en kickboxing kurs: selv en tur i nabolaget eller klatre og få noen ramper av trapper kan gjøre trikset.

L’ideen er at tyngdekraften kan hjelpe barnet ditt til å falle lenger inn i leveringskanalen. Dette større trykket kan hjelpe livmorhalsen til å utvide.

Selv om det ikke virker, er øvelsen nyttig for å lindre stress og styrke muskler. Det er nok å ikke overdrive det: Du trenger mye energi når Travaglio virkelig starter.

Kjønn

Del på Pinterest

Sex anbefales ofte å starte arbeidskraft. Det er trygt å prøve til vannet ennå er ødelagt. Sex kan være effektiv av noen grunner, inkludert det faktum at sæd er rik på prostaglandiner, et hormon som kan forårsake sammentrekninger i livmormuskulaturen. Hvis du håper at sex gjør ting, bør partneren din ejakulere i skjeden din.

En orgasme kan også stimulere livmor og sex generelt kan frigjøre oksytocinhormonet. Dette er hormonet som forårsaker sammentrekninger. Hvis du begynner å amme etter barnets fødsel, er det samme hormonet ansvarlig for å begrense livmoren din til pre-graviditetsstørrelse.

Nippelstimulering er en annen metode du kan prøve. Et lite søppel eller rullende av brystvorten stimulerer brystet, en annen metode for å frigjøre oksytocinen.

Prøver å slappe av

Del på Pinterest

Hvis du har fulgt en fødselsbane, lærte du sannsynligvis minst en metode for å slappe av. Prøv å bli komfortabel og vise starten på travaglio. Dette er en god måte å lindre spenning på, selv om du finner det ikke gjør mye for å starte sammentrekninger.

Spis noe krydret

Del på Pinterest

Det sies at paprika og krydret mat bidrar til å indusere arbeidskraft. Dette kan skyldes at noen krydret mat kan utløse utgivelsen av prostaglandin under fordøyelsen.

Jeg er ikke bare krydret mat som noen kvinner sverger for å starte travail. Alt, fra # 8217; ananas til lakris til kinesisk mat, ble kreditert for å gjøre ballen sving. Men husk, med mindre du er vant til å spise disse matvarene, er det sannsynligvis ikke den beste ideen å spise noe bare for å prøve å starte travail.

Pouring litt & # 8216; av ricinusolje

Del på Pinterest

Med ekstreme avføringsvirkninger, L’Castor Oil er en annen metode som er utformet for å indusere arbeidskraft. Siden det forårsaker sammentrekningen av tarmen, kan selv livmoren begynne å kontrakt.

C’Ingen endelig test å støtte at den fungerer og skal brukes nøye. Pass på at du konsulterer legen din før og ikke overdriver. L’Siste ting du vil på slutten av graviditeten din er et voldelig tilfelle av diaré!

Planlegg en akupunktursesjon

Del på Pinterest

L’Akupunktur er en annen metode for å frigjøre oksytocin i kroppen. Det er ikke mange vitenskapelige bevis for å demonstrere hvor effektiv akupunkturen i # 8217; begynnelsen av Travaglio. Men det er en god lettelse fra spenning.

Be legen din å strekke deg membraner

Del på Pinterest

Til din neste prenatalavtale, spør legen din eller alle «midwife for å få deg til å stripe membranene. Med en bortskjemt finger, vil legen skille den fosterveske fra veggen i livmorens vegg. På denne måten kan du frigjøre prostaglandiner, som kan hjelpe deg med å flytte ting.

Det er ikke uvanlig å prøve små kramper eller spotting etter å ha fjernet membranene. Hvis blødningen blir tung, ring legen umiddelbart.

Gå herbe

Del på Pinterest

Red Raspberry Leaf Tea er en populær metode for å indusere arbeidskraft. Det antas at te toner livmoren din. En annen urte sminke er vin olivenoljen. Det vil sannsynligvis ikke starte kontraktene av arbeidskraft, men kan hjelpe livmorhalsen til å myke opp.

Sjekk alltid med legen din eller L’jordemor før du prøver te eller oljer for å indusere arbeidskraft.

Kjøp te i røde bringebærblader.

Kjøp Einatoon Oil.

Kommende trinn

Selv om ingen av disse metodene fungerer for å starte sammentrekninger, husk at slutten er nær. Du vil ikke være gravid for alltid. Snart, hold din nye baby i armene dine.

Hvis ingenting ser ut til å fungere, prøv å hvile. Det er sannsynligvis det beste du kan gjøre. Når barnet ditt er her, trenger du energi.

Spørsmål:

Det er trygt å prøve å indusere arbeidskraft hjemme?

Anonym tålmodig

TIL:

Hvis du er ferdig med 40 uker, kan du føle deg veldig klar til å føde og møte barnet ditt. Hvis du har en graviditet uten komplikasjoner med vanlig prenatal omsorg, kan du vurdere ideen om å prøve hjemme-metoder for å begynne å gå på jobb. Generelt har de en tendens til å være sikker, men kan ikke være veldig effektive. Sjekk alltid med legen din før du prøver å indusere travaglio alene.

University of’Illinois & # 8211; Chicago, College of MedicineSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest