4 måneders søvnregresjon: hva å gjøre

Nei, du forestiller deg ikke det og tydeligvis drømmer du ikke. Søvnregresjon på 4 måneder er en ekte ting. Men det er også helt normalt og fremfor alt midlertidig.

Søvnregresjon er øyeblikket Når barnets søvnrytme endres, våkner det ofte om natten og har problemer med å riagning. Og hvis barnet ditt er våken, er du også.

Den gode nyheten er at hvis barnet ditt opplever en søvnregresjon, kan det bety at han går gjennom et vekstbilde eller at hans hjerne utvikler seg.

Barnets hjerne utvikler seg kontinuerlig mens du passer ditt nye miljø og begynner å lære nye ferdigheter. Akkurat nå kan barnet ditt være på jobb for å mestre hvordan man rulle eller sitte ned.

Denne læringsperioden kan være litt og frustrerende for ditt nye barn og din søvnrytme kan gjenspeile dette.

Den første regningen av søvn oppstår ofte når barnet ditt har ca 4 måneder, og andre kan forekomme i fremtiden. Fordi det er det første, er regresjonen av 4-måneders søvn ofte den vanskeligste for foreldrene.

Søvnregressjoner varer vanligvis fra to til fire uker, og selv om de er vanlige, vil ikke alle barn ha en søvnregresjon på dette tidspunktet.

Hva er skiltene?

Hvis barnet ditt tidligere sov godt hele natten og deretter alle’det er ikke, det kan være en søvnregresjon. Hovedskiltet er en plutselig forverring av søvn rundt 4 måneders alder.

Andre tegn på søvnregresjon inkluderer:

  • pignoleria
  • Flere nattopplevelser
  • Mindre sonnellini
  • Endringer i’appetitten

Den gode nyheten er at barnet ditt vokser og lærer nye ting. Nå blir de mer involvert i omgivelsene.

Administrer 4-måneders søvnregresjon

Ta et dypt pust og husk at søvnregressjoner er midlertidige. Barnet ditt er sannsynligvis frustrert av den raske veksten i kroppen og sinnet. Nå er de mer involvert og klar over hva som omgir dem, inkludert deg.

Før du prøver følgende forslag, er det en god ide å sørge for at barnet ditt ikke er syk. En sykdom kan også forstyrre søvnen. Kontakt legen din dersom barnet ditt har feber eller er mye mer omrørt enn normalt.

Gi barnet ditt tid til å trene i løpet av dagen

Barnet ditt jobber hardt for å mestre de nye ferdighetene og kan være så ivrige etter å lære å prøve å øve om natten, som dessverre kunne holde ham våken.

Du kan kanskje redusere ferdighetsøvelsen før du setter opp ved å gi barnet ditt uavbrutt i løpet av dagen for å trene rullende eller sitte ned.

Fullt ammer babyen din i løpet av dagen

Fullfør feeds i løpet av dagen, og like før du går i seng, kan du hjelpe deg med å forhindre at barnet ditt er sulten i midten av natten.

I denne alderen er de utrolig nysgjerrige i verden som omgir dem og kan flytte sin oppmerksomhet fra en’fôring før de er sazi. Prøv å eliminere distraksjoner ved å mate barnet ditt i et miljø som er mindre tilbøyelig til å stimulere sin nysgjerrighet.

Når barnet ditt begynner å sove hele natten, prøv å ikke spise ham hvis han begynner å gråte om natten. Hvis barnet ditt alltid er matet for å la ham slutte å gråte om natten, kan han forvente dette svaret hver gang han våkner.

Introdusere & # 8220; trøtt, men søt & # 8221;

Hjelp barnet ditt å sovne ned for å sovne. Sitte ved siden av og tilby trygghet, både fysisk og verbalt, mens de lukker øynene og beveger seg bort i drømmens verden.

Men hvis din coaching ikke hjelper og fortsatt gråter, kan du bestemme deg for å ta dem i armene hennes og holde dem i armene hennes eller å vugge henne for å få dem søvnige. Ok hvis barnet ditt ikke er klart for å lære å sove, fordi det tar tid.

Hold rommet mørk

Når du setter barnet for å lage en lur, hold rommet så mørkt som mulig for å fremme en bedre søvn. Hvis barnet ditt våkner for tidlig, vil mørket oppmuntre ham til å rose.

På samme måte, om morgenen, når det er på tide å stå opp, sørg for at rommet er fullt av naturlig sollys. Lyset bidrar til å rapportere søvnveske syklusen til hjernen.

Etablere en rutine for å sove

I denne alderen trenger barna ca 10-12 timers søvn om natten og et par sleepers i løpet av dagen. Nå er det på tide å begynne å justere barnets søvn og sovemønstre.

Hvis ikke # 8217; du har allerede gjort, etablere en godnattsrutine og respektere det. Dette kan inkludere et bad, Change D’kjole, les et eventyr eller synge en lullaby nanna.

Du kan gjøre det du vil, så lenge du er i samsvar med tilnærmingen. Dessuten er det ok å vekke babyen din om morgenen hvis du sover lenger enn vanlig, så lenge det samtidig er hver dag.

Rediger rutinen din

Juster din daglige rutine for å tilpasse den til lur og barnets søvnprogram. Selv tider med måltider og spill bør finne sted i henhold til et konsistent program. Vurder ditt barns program når du planlegger dagen din.

skynde deg

Hvis du føler at barnet ditt våkner om natten, vent noen minutter før du kommer opp for å se det. Hvis de fortsetter å gråte, er det på tide å svare på.

Prøv imidlertid å gjøre disse nattvakninger for girkassen og # 8217; mate den raskeste og mest stille mulige. Dette betyr å unngå tale eller spill og holde lysene lave.

Lyset av mobil eller datamaskiner kan stimulere barnet ditt, så prøv å holde skjermene vekk.

Når du adopterer en diskret og fredelig tilnærming, vil du styrke L’ide om at natten er laget for å sove.

Vær oppmerksom på søvnsignaler og handle raskt

Gjenging, krøllet øynene, våkne opp og disinterest & # 8230; Dette er alle de klassiske tegnene på et søvnig barn. Når du legger merke til det, prøv å ta med barnet ditt til et rolig sted å hvile.

Din responstid til disse tegnene kan gjøre forskjellen mellom å få dem til å sovne og prøve å konsolere det trette barnet som motstår i søvn.

Følg programmet

Din sønn går gjennom mange endringer som kan føle seg ubehagelig. På kort sikt fortsetter det å bruke din egen beroligende praksis mens babyen din passer.

Dette kan bety å mate å sove eller rocke dem til å sovne. Selv om du senere må varme dem opp fra disse søvnordningene, vil de hjelpe barnet ditt akkurat nå.

Noen andre beroligende teknikker inkluderer forsiktig stillheten barnet og gir ham en suge pacifier.

Følg gjeldende

Barnet ditt kan ta sin zzz overalt i løpet av dagen: Swing, bilen, barnevognen eller vuggen. Men det som hjelper dem i dag, kan ikke fungere i morgen, så vær forberedt på å prøve forskjellige ting for å berolige barnet ditt.

Tilbyr kjærlighet og hengivenhet

Mange klemmer, koser og kyss vil konsollere barnet ditt, og de vil få ham til å føle seg elsket. Det vil også bety mye for dem mens de vokser og utvikler seg.

Kontakt familie og venner

Så mye som barnet ditt trenger å sove, gjør du det også. Ikke vær redd for å gå til dine kjære for å se og leke med babyen din mens du tar en’nå (eller to eller tre!) Å sove.

Ta bort

En søvnregresjon vil ikke vare for alltid. Du kan gjøre ditt beste, men du kan fortsatt ha barnet ditt søvn hele natten. Prøv å sove så mye som mulig i løpet av denne tiden, og vær så konsekvent som mulig med barnet ditt.

Til slutt vil han betale tilbake alt. Åpenbart, spør en lege hvis du er i tvil.