Drikke alkohol kan forårsake forstoppelse?

L’Alkohol er et depressivt av det sentrale nervesystemet som har kraften til å deprimerere litt og andre: din intestinale funksjon.

Mens folk metaboliserer L’alkohol annerledes, kan alkohol potensielt forårsake forstoppelse. For andre, L’alkohol har den helt motsatte effekten. Hva og hvor mye drikke spiller også i dette svaret.

Fortsett å lese for mer informasjon om det faktum at det er mer sannsynlig at 8217; alkohol gir deg løp eller hindre deg fra alt.

Hvordan kan alkohol påvirke mage-tarmkanalen?

L’Alkohol slår fordøyelseskanalen på mange måter, avhengig av hvilke typer alkohol og mengden du drikker.

 • Alle typer alkohol reduserer trykket på den nedre esophageal sphincter mens esophageal-bevegelsen øker. Dette betyr at mindre trykk er nødvendig for å opprettholde innholdet i magen i magen. Resultatene kan være sur refluks.
 • Gjærede drinker og ikke-destillert alkoholholdige drikker (tenk på øl, lys øl, cider og vin) øker syreutskillelsen i magen ved å stimulere gastrin sekresjon.
 • Lave doser av alkohol kan øke gastrisk tømming.
 • Høye doser av alkohol reduserer gastrisk tømming og tarmmotilitet, som kan være konstant.
 • L’Kronisk skjerm Alle’Alkohol kan føre til irritasjon av magebelegget, kjent som gastritt. Dette kan føre til magesmerter og diaré.

Drikk alkohol forårsaker forstoppelse?

L’Alkohol kan påvirke kroppen på forskjellige måter som kan føre til forstoppelse. Disse inkluderer:

Dehydrering

L’Alkohol reduserer sekresjonen av’antidiuretic hormon (ADH). Dette hormonet signalerer til kroppen for å holde tilbake vannet;. Når en person har mindre ah, tisse mer.

Dehydrering på grunn av alkoholforbruk kan bidra til forstoppelse fordi kroppen trenger vann for å absorbere avføring. De mykere avføringene er mer voluminøse og enkle å overvinne. Derfor er det viktig å fortsette å drikke vann eller A’andre fuktighetsgivende drikke når du drikker alkohol, for å hindre dehydrering.

Peristalsis

L’Alkohol kan påvirke peristaltikk eller intestinal bevegelse på forskjellige måter. Drikker med alkoholinnhold større enn 15 prosent De har en hemmende effekt på peristalt. Dette betyr at alkoholen senker gastrointestinal motilitet, noe som kan føre til forstoppelse.

Tvert imot kan drikke med lavere alkoholinnhold øke gastrisk tømming. Eksempler er vin og øl. Kronisk alkoholforbruk provoserer også en økning i peristaltjen.

Bakterie

Drikke Alkohol kan forårsake overdreven vekst av intestinale bakterier. Dette kan føre til symptomer som hevelse og forstoppelse, ifølge en magasinartikkel Forskning på # 8217; alkohol. Forskerne vet også at metaboliserer alkoholen i mage-tarmkanalen kan føre til betennelse, noe som forårsaker en rekke symptomer.

Imidlertid kan vin ha en positiv effekt i # 8217; drepe bakteriene i magen. Dette inkluderer Helicobacter pylori bakterier (H. Pylori) som kan forårsake magesår.

Alkohol og IBD

Forskere behandler fortsatt potensielle forbindelser mellom alkohol og intestinale inflammatoriske sykdommer (IBD), som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Disse forholdene forårsaker intestinal betennelse som fører til smerte og angrep av forstoppelse og diaré, avhengig av symptomene på en person.

Mens leger koblet en persons diett og røyk på forverringen av IBD, er det så mange studier på alkohol og IBD.

Ifølge en artikkel Journal of the National Institute om alkohol og misbruk og alkoholisme, En liten studie fant at daglig rødt vinforbruk forårsaket en økning i forbindelser som kunne forårsake en forverring av # 8217; IBD. Imidlertid har andre studier ikke identifisert en sammenheng mellom alkohol og symptomer på IBD.

Drikke alkohol kan få deg til å poop?

I et ord: ja. Drikk alkohol kan irritere tarmbelegget, og bringe til poop, ofte lik diaré. Denne effekten kan være verre hvis alkoholholdige drikker som drikker er høye i sukker eller blandet med sukkerholdige juice eller brus. Sukker kan være ytterligere stimulerende for tarmene.

Leveren din kan metabolisere og behandle så mye alkohol bare i en’nå. Derfor, hvis du drikker i overskudd (vanligvis mer enn fire briller i en to-timers periode) eller hvis du drikker mye på daglig basis, kan jeg begynne å skade tarmbelegget.

Dette øker sannsynligheten for at en person lider av diaré (og muligens oppkast).

L’Alkohol kan forstyrre rettsmidler mot forstoppelse?

L’Alkohol har potensial til å forstyrre mange stoffer, enten det er reseptbelagte eller fra disken. Fordi leveren metaboliserer både alkoholen, alkohol som mange legemidler (inkludert avføringsmidler), kan drikke alkohol og ansette narkotika påvirke’narkotikaffektivitet.

Videre inneholder noen avføringsmiddel med alkohol, ifølge Nasjonalt institutt på alkohol- og alkoholmisbruk. L’å legge til mer alkohol til blandingen kan også øke en persons beruset nivå.

Alkoholen kan også negativt samhandle med medisiner foreskrevet av leger for å lindre mageforbrenning eller redusere forstoppelse. Disse inkluderer:

 • Metoklopramid (Reglan)
 • Ranitidin (Zantac)
 • Cimetidin (Tagamet)

Av denne grunn er det viktig å snakke med legen eller apoteket om hvordan stoffene du antar, kan samhandle med alkoholen.

Hvordan å forhindre bestemmelse ved å drikke

Forstoppelse må ikke være uunngåelig når du drikker. Prøv disse forslagene neste gang.

 • Drikke vann. Prøv å drikke et glass D’vann hver gang du drikker en alkoholholdig drikke. Du kan også drikke en drink som inneholder elektrolytter for å erstatte tapte elektrolytter. Men unngå å drikke de som inneholder mye sukker.
 • Unngå koffein. Unngå drinker blandet med de som inneholder koffein, siden koffein er et naturlig vanndrivende middel.
 • Vær forsiktig med leveren din. Unngå å drikke i overskudd (mer enn en drink om dagen for kvinner og to drinker om dagen for menn). Du kan også vurdere urter for å avgifte som Mariano Thistle, Løveteknikk eller hvitløk. Selv om disse ikke har vært helt vitenskapelig bevist å fremme levers helse, opplever noen mennesker forbedringer med disse urter.
 • Fortsett. L’Øvelse er et velkjent intestinal stimulant og kan redusere effekten av forstoppelse.
 • Ta en probiotisk. Probiotika er kosttilskudd som kan introdusere sunne bakterier i # 8217; tarmene. For noen mennesker kan de oppmuntre til en sunn fordøyelse.

Ideelt sett vil disse tiltakene bidra til å forhindre potensielt forstoppende virkninger av alkoholen.

Ta bort

Folk oppdager ofte at 8217; alkoholinfluensa på forskjellige måter. For noen mennesker, L’alkohol er forstoppelse. For andre, l’nøyaktig motsatt. Ofte avhenger det av hvor mye du drikker, fra det du drikker og ditt samlede intestinale svar.

Drikk i moderasjon og praktisere sunn oppførsel, hvordan du holder seg hydrert, kan forbedre din gastrisk velvære og hjelpe deg med å forhindre forstoppelse.