Hvordan å puste og puster for å få en bedre og sterkere trenings

Under en treningsøkt er målet ditt mest sannsynlig å fullføre # 8217; passe trening med en god form. Og selv om dette er kjernen i saken, C’er en «8217; en annen del av’ligningen som ofte blir forsømt på en kritisk måte: en korrekt pusting.

Vær oppmerksom på å puste under styrketrening kan virkelig fungere for deg.

Tillater kroppen din en større kontroll, holder deg rolig og våken under treningen, slik at du aktivt kan involvere alle musklene dine. Det kan også gi deg muligheten til å heve mer.

Og langsiktig, praktiserende korrekt respirasjon:

  • Redusere mengden luft du trenger å puste og puste ut under en bestemt øvelse
  • Hjelp musklene dine produsere mindre karbondioksid
  • Forbedre blodsirkulasjonen og hjertehelsen
  • Maksimere treningen din og treningsnivået ditt

Pustløs ikke lenger!

Slik puster du for maksimal effektivitet

Den generelle regelen er å inspirere gjennom nesen, slik at luften kommer inn i magen, umiddelbart før den eksentriske delen (som strekker musklene) av bevegelsen.

Utåndinger under den konsentriske delen (muskelkortet) av bevegelsen helt gjennom munnen.

Via gfycat

Ta Squat for eksempel: Du bør bare puste før du begynner å senke deg og puste ut mens du forlenge bena til startposisjonen.

Eller pushup: inspirere, brett albuene for å senke kroppen til bakken og puster ut mens du står opp.

Du kan bli forsøkt å holde pusten din under vektløfting, ikke gjør det!

Ta vane med å holde pusten kan forårsake en økning i blodtrykket, med mulig svimmelhet, kvalme eller til og med et hjerteinfarkt.

Bruk i stedet L’Øvelse som et øyeblikk for å øve dype åndedrag. Dyppustet kan lavere blodtrykk, Avslapping forbedres og kan til og med spille en rolle i veien våre kropper natrium.

Koble til pusten med puste teknikker & # 8211; Som de som er beskrevet her & # 8211; Og det blir mer oppmerksom på hvordan og når du puster under styrketrening.

Etter en PO & # 8216; av praksis, vil det være en annen natur.

Nicole Davis er en forfatter basert i Boston, Ace og Health-Friendly Personal Health Trainer som jobber for å hjelpe kvinner til å leve et sterkere, sunnere og lykkeligere liv. Hans filosofi er å omfavne dine kurver og skape yourdwear, uansett hva det er! Dukket opp i magasinet & # 8220; Fremtidens Fitness & # 8221; av oksygenmagasinet i juni 2016-utgaven. Følg den opp Instagram.