Hvordan nyte bassenget uten å bli syk av denne sommeren;

Oppdag disse vanlige bassenggimene og hvordan du kan hindre dem og unngå dem

Slapp av i en hytte av hotellet og deretter gå til den semi-nedsenkede baren, nyt en forfriskende dukkert under en fest i hagen, samle kiddos for å kjøle seg ned i fellesskapet Pool & # 8211; det virker søtt, bare?

Bassengene alle’åpen er en sommer tradisjon. Men du vet hva du gjør og # 8211; bokstavelig? Dessverre kan svømmebassenger bli litt og # 8216; ekkelt.

Vurder denne statistikken: omtrent halvparten (51 prosent) av amerikanere behandler bassenger som et badekar. Med andre ord, mange badekar ikke dusj før de hopper inn, selv etter trent eller boret i hagen eller & # 8230; Vel, du kan forestille deg mulighetene.

Alt som svetter, skitne, olje og produkter som deodorant og klebrig for hår, reduserer klorbasert desinfeksjonsmakt, så det er mindre effektivt å holde rent vann;. Dette gjør svømmere mer sårbare for bakterier som kan forårsake infeksjoner, sykdommer og irritasjon.

Men du trenger ikke å trekke seg selv eller barna dine for å sitte på badehåndklær i sesongen. L’Sommer kan fortsatt være en stor suksess hvis du tar noen grunntips på Hygiene, følg den riktige svømmeretiketten, og du leter etter problemer i bassenget.

Beskytt deg selv og andre fra bassengperietter

Vær en god bassengborger innebærer mye mer enn å spille kanon baller i nærheten av baderne. Enten det er et hotell, en vannpark, av en oase i gårdsplassen eller et fellesskapssenter, er ditt ansvar som patronen i bassenget for å unngå å introdusere bakterier eller smuss i # 8217;. Videre er det måter å beskytte deg mot bakterier.

Gode ​​bassengregler

 • Dusj før og etter å ha kommet inn i bassenget.
 • Hold deg unna bassenget hvis du hadde diaré.
 • Ikke kisse eller poop i bassenget.
 • Bruk badebleier eller bukser for de små.
 • Gjør pause hver time.
 • Ikke svelg bassenget vann.
 • Kontroller vannet med en bærbar reaktiv stripe.

Ta en dusj i minst 60 sekunder før du går inn i bassenget og gni etter

Bare en svømmer kan introdusere milliarder av mikrober, inkludert fekale partikler, i # 8217; vann. Den gode nyheten er at en skylling av et minutt er alt du trenger for å fjerne mange av bakteriene og smusset som vi vil unngå å bringe til bassenget. Og asaponat etter en svømmetur kan bidra til å fjerne noe iky igjen på huden fra et skittent basseng.

Hopp over svømmingen hvis du kjørte løpene de siste to ukene

Ifølge en 2017-undersøkelse, 25 prosent Voksne sier at det ville svømme innenfor en’nå fra diaré. Dette er et stort problem fordi partiklene av fekale materie på kroppen kommer inn i vannet, enda mer hvis du har hatt diaré. Så, bakterier som kryptosporidium som sprer seg gjennom det forurensede avføringen, kan komme inn i vannet.

Og når noen har blitt smittet, kan det fortsette å bli kvitt parasitten i to uker etter at de myke stolene stoppet. Den irriterende krypto parasitten kan leve i svømmebassenger med tilstrekkelige klornivåer opptil 10 dager. Hold deg selv og din sønn ut av bassenget etter at en magesmerter virkelig kan beskytte andre.

Ikke pokker eller sizzle i # 8217; vann

Barn kan trenge hjelp med denne regelen. Er en «8217; vanlig vanlig ide om at klor vil desinfisere bassenget. Faktisk, kroppslig avfall nedbrytning Evne til å bekjempe klor bakterier. Det er også ganske grovt og hensynsløst, spesielt hvis du ikke er et barn, og du vet nøyaktig hva du gjør. Hvis du opplever en bassengulykke, rapporter det umiddelbart til de ansatte.

Bruk bad bleier

Alle som har normale bleier, skal ha en badbipe eller badebukser i # 8217;. Helsepersonell bør sjekke bleier hver time og endre dem på badene eller garderober vekk fra bassengområdet.

Hver time & # 8211; Alt ute!

Dette er hva sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) anbefale. Dette gir deg muligheten til å bringe barn på badet for potty potter eller bleier kontroller. En god bassenghygiene innebærer også A’tilstrekkelig rengjøring og vask av hendene etter bruk av badet.

Ikke svelg vann; vann

Selv om du ikke bevisst svelges vannet, er du sannsynligvis fortsatt inntatt mer enn du tror. Innen bare 45 minutter med svømming, forbruker den midtre voksen 1 spiseskje av bassengvann og barn absorberer mer enn dobbelt.

Gjør hva du kan for å minimere hva du kommer inn i munnen din. Også, lærer barn bassenget vann er ikke drikkelig, og det bør lukke munnen og stoppe nesen når de synker. Hold mye ferskvann på fingertuppene for fuktighetskrav under pauser.

Forbered en bærbar reaktiv stripe

Hvis klor- eller pH-nivået på et basseng er deaktivert, er det mer sannsynlig å spre. Hvis du ikke er sikker på hvor rent et basseng er, sjekk deg selv. COC anbefaler å bruke bærbare reaktive striper for å sjekke om et basseng har tilstrekkelige nivåer før du tar en dukkert.

Du kan kjøpe striper i mange butikker eller på nettet, eller du kan bestille en Gratis prøvekit Fra vannkvaliteten og helsesrådet.

Del på Pinterest

Infeksjoner, sykdommer og vanlige irritasjoner på grunn av spillet i bassenget

Ikke bekymre deg. De fleste dager brukt i bassenget vil trolig ende opp med den følelsen av tilfredshet å ha hatt en bit & # 8216; av gammel stil moro i solen. Men magesykdommer kan av og til forekomme, øre smerte, luftvei eller hudirritasjon eller andre problemer.

Selv om det ikke er morsomt å tenke på bassenggimene, hjelper det å vite hvordan man kan forebygge infeksjoner, for eksempel symptomer å holde D’Hvordan få lettelse hvis du lider av en sykdom i # 8217; rekreasjonsvann.

Vanlige sykdommer i fritidsvannet

 • Diarroiske sykdommer
 • L’svømmers øre
 • utslett i badestampen
 • luftveisinfeksjon
 • Urinveisinfeksjon

Hvis du har mageproblemer, kan du ha en diarésykdom

Ovenfor 80 prosent Pool sykdom epidemier kan tilskrives krypto. Og du kan kjøre løpene eller oppleve symptomene fra 2 til 10 dager etter displayet.

Andre skyldige av magesykdommer inkluderer kontakt med patogener som Giardia, Shigella, Norovirus og E. coli.

Forebygging: Unngå å innta bassengvannet.

Symptomer: Diaré, kramper, kvalme, oppkast, blodige avføringer, feber, dehydrering

Hva å gjøre: Hvis du mistenker at du eller barnet ditt har en diarésykdom, er det en god ide å konsultere legen din. De fleste tilfeller vil bli løst alene, men vi anbefaler deg å minimere dehydrering, noe som kan føre til ytterligere komplikasjoner. Snakker alltid med legen din hvis du har blodig avføring eller høy feber.

L’Irritasjon av øre etter en svømmetur kan være svømmerøret

L’svømmers øre er en infeksjon i den ytre høreapparatet. Det spres ikke fra person til person. I stedet er det forårsaket når vannet forblir i den hørbare ledningen for lenge, slik at bakteriene vokser og forårsaker problemer. L’Germinal pool vann er en av de største kriminelle.

Forebygging: Hvis du eller din sønn er utsatt for svømmerøret, prøv å svømme øreplugger. Legen din kan til og med passe inn i størrelse for dem. De kan også være i stand til å gi deg øredråper som hindrer svømmerøret. Etter svømming, vipp hodet for å tømme vannet fra den hørbare kanalen og alltid tørke ørene med et håndkle.

Symptomer: Røde, prariginøse, smertefulle eller hovne ører

Hva å gjøre: Ring legen din hvis du tror at du ikke kan få vannet ut av øre eller hvis det begynner å forårsake de ovennevnte symptomene ovenfor. L’Swimmers øre behandles vanligvis med antibiotiske øretråper.

L’Hudirritasjon etter bad kan være & # 8220; Utslett fra Whirlpool Tub & # 8221;

L’utslett eller follikulitt i badestampen tar navnet fordi det ofte vises etter at du har vært i et badestamp eller i et forurenset spa, men det kan også manifestere seg etter å ha svømmet i et dårlig behandlet oppvarmet basseng. Den aeruginous pseudomonas-kimen forårsaker hudutbrudd og ofte vises på huden som dekkes av drakten. Så sitte i timer i den våte bikini kan forverre ting.

Forebygging: Unngå barbering eller voksing før du tar en dukkert og alltid vask med såpe og vann og tørk så snart som mulig etter å ha vært i badestamp eller i et basseng.

Symptomer: Rød, pruriginoseprotner eller små kniver fulle av pus

Hva å gjøre: Kontakt legen din, som kunne foreskrive en anti-dukke krem ​​og en antibakteriell krem.

Smertefull vannlating kan være en infeksjon av urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UTI) er en annen skyldige av bassengsesongen. En UTI oppstår når bakteriene beveger seg langs urinrøret og reiser gjennom blæren urinen. Offensive bakterier kan komme fra # 8217; isete bassengvann, ikke å ha dusjet eller sittende i våt badedrakt.

Forebygging: Ta en dusj etter badet og endre drakten eller klærne så snart som mulig. Drikk rikelig med vann under bassenget ditt eventyr.

Symptomer: Smertefull vannlating, uklar eller blodig tisse, bekken- eller rektal smerte, økt behov for å gå

Hva å gjøre: Avhengig av årsaken til IVU, vil et antibiotikum eller antifungal legemiddel være nødvendig. Hvis du mistenker en UTI, snakk med legen din.

Åndedrettsproblemer kan være en infeksjon på 8217;

Legionellose er en type lungebetennelse forårsaket av Legionella-bakterien, som kan inhaleres i tåkelens tåke eller i dampen i boblebadene. Det kan utvikle seg i to dager til to uker etter at bakterieeksponering, som trives i varmt vann.

Du kan ikke være oppmerksom på å puste dråpene i Dell’luft rundt et basseng eller forurenset badestamp.

Vanligvis er forurensning mer vanlig i de indre bassenger, men bakteriene kan leve alle «8217; eksternt i et varmt og fuktig miljø. Det er mer vanlig hos mennesker over 50 år, i røykere og de med et svakere immunsystem.

Forebygging: Bruk bærbare reaktive striper for å teste bassengene før du går inn. Røykerne har større risiko for å utvikle den.

Symptomer: Brystsmerter, kortpustethet, feber, kuldegysninger, hoste med blod

Hva å gjøre: Hvis du eller barnet ditt utvikler åndedrettsproblemer etter å ha vært i et basseng, kontakt legen din umiddelbart.

Åndedrettsproblemene etter svømming kan også være et tegn på astma eller tørket drukning, som er mer vanlig hos barn. Hvis du eller noen andre har problemer med å puste, ring 911.

Et basseng bør ikke ha lukten av et svømmebasseng

Heldigvis er kroppene våre utstyrt med en ganske god detektor for bassengene som har hatt problemer. I utgangspunktet, hvis et basseng er ekstremt skittent, vil nesen din vite det. Men i motsetning til popular tro, er det ikke den sterke lukten av klor som indikerer et relativt rent basseng. Det er motsatt;.

Når bakterier, smuss og kroppsceller kombinerer med klor i bassengene, er resultatet skarp kloraminer, som også kan komme inn i luften og skape en kjemisk lukt. Mange mennesker utveksler denne lukten som et tilstrekkelig klorata basseng. I stedet er det lukten av klor som er utmattet eller forringet.

Så hvis bassenget du skal skrive inn, har en uutholdelig kjemisk lukt eller du irriterer øynene dine, det kan bety at det er veldig skittent. Prøv å unngå det eller snakker med badevakt i service av rengjøringspraksis. D’En annen del, hvis generelt lukter av en vakker sommerdag, så kan CannonbaaaAl!

Etter alle disse talerne på bassengets bakterier og på hva de kan gjøre med kroppen vår, kan du bli forsøkt å unngå det kule dykket inn i bassenget. Vi prøver ikke å skremme deg, men disse ubehagelige informasjonen bør inspirere deg til å holde deg til råd og beste praksis for L’hygiene skissert ovenfor og også oppmuntre andre til å gjøre det.

Så lenge du vedtar riktig bassengetikett, vil du holde deg selv og alle de andre trygge.

Jennifer Chesak er en medisinsk journalist for forskjellige nasjonale publikasjoner, en skriveinstruktør og en freelance bokredaktør. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill. Han er også en redaktør av det litterære magasinskiftet. Jennifer bor i Nashville, men kommer fra Nord-Dakota, og når han ikke skriver eller ikke legger nesen i en bok, kjører han vanligvis på stiene eller spiller med hagen sin. Følg den opp Instagram eller Twitter.