Hvordan lindre sinustrykk: 7 Naturlige husholdningsmidler

Sinovlig press

Mange mennesker opplever brysttrykk på grunn av sesongmessige allergier eller forkjølelse. Sinustrykk kommer fra blokkerte nesepassasjer. Når brystene dine ikke kan renne, kan du føle betennelse og smerte i hodet, nesen og ansiktet.

Brystene dine er koblet i to og finnes i fire hovedområder i ansiktet:

  • Front, på pannen
  • Ethmoid, mellom øynene og gjennom nesen
  • Maxillary, i kinnene dine
  • Bak øynene og langs baksiden av hodet

7 Husholdningsartikler for brysttrykk

Mens noen benkbehandlinger kan bidra til å redusere symptomene, er det også mange effektive naturlige rettsmidler.

1. Damp

Tørket luft og tørre bryster kan øke sinustrykket og forårsake hodepine og lansering smerte. Damp gir fuktighet i luften, bidrar til å fukte brystpassasjer og fortynne slimet som kunne ha blitt tykkere over tid.

Ta en varm dusj og pust damp for å redusere presset. Du kan også bruke en luftfukter til en langsiktig lettelse.

Kjøp nå en luftfukter.

For en ekstra push, legg til l’eukalyptusolje til badet ditt for å akselerere utvinning. L’eukalyptus inneholder cineolus, en ingrediens kjent for å akselerere akutt bihulebetennelse helbredelse. L’Olje kan også bidra til å redusere nesen lukket og frigjøre gatene.

2. Saline Skinse

En felles behandling for brysttrykk og overbelastning er en vask med saltoppløsning. Salino Spray inneholder salt som bidrar til å øke fuktighet i nesen og redusere brysttrykket. Du kan kjøpe saltvannspray i apotek, eller du kan forberede en av deg med natriumbikarbonat, destillert vann og salt uten jod.

3. Hvile

En god natts søvn kan hjelpe kroppen å helbrede. Søvn stimulerer hjernen til å frigjøre hormoner som oppmuntrer til vevsvekst. Selv når du er i ro, er kroppen din i stand til å produsere mer essensielle hvite blodlegemer for å angripe virus og andre bakterier.

Prøver å unngå overdreven stimulerende aktiviteter eller drikkevarer før du går i seng. La kroppen hvile kan bidra til å redusere sinustrykket, akselerere gjenopprettingstiden og få deg til å føle deg mer hvilet. Gi en’se på noe naturlig hjelp til å sove hvis du trenger ytterligere hjelp.

4. Høyde

Akkurat som søvn er viktig for helbredelse, måten du sover, kan lindre brystsymptomer. Opphold som ligger ned, kan øke slimakkumuleringen i nasale gatene, øke sinustrykket og avbryte søvnsyklusen.

Han hever hodet med nattputer for å holde hodet over hjertet. Denne stillingen til å sove forhindrer brystakkumuleringen og kan hjelpe deg med å puste mer komfortabelt.

5. Hydrering

Dehydrering kan bidra til å tørke brystpassasjer og øke trykket på ansiktet. Øke vanninntaket om dagen hvis du føler deg under tid. Væsker vil redusere blokkene i brystene.

Mens vannet kan være ditt førstevalg for å holde seg hydrert, kan du også beholde væsker gjennom andre matvarer og drikkevarer, inkludert:

  • Broth supper
  • isbiter
  • lommelykt
  • Frukt og grønnsaker basert D’vann

6. Avslappingsteknikker

Brysttrykk kan få deg til å føle spenning i hodet, ansikt og nakke. Biofeedback-terapi, en alternativ behandlingsmetode som lærer deg hvordan du styrer kroppsfunksjonene, kan lindre dette presset.

Denne metoden har vist seg å være effektiv i # 8217; lindre hodepine, inkorporerer dype pusteøvelser og meditasjon for å få avslapning og redusere smerte. Yoga, meditasjon og andre avslapningsteknikker kan bidra til å redusere smerte og trykk fra brystinfeksjoner.

7. Trening

Ligner på yoga, treningstreningen kan redusere sinustrykket. L’Fysisk aktivitet kan øke blodsirkulasjonen og midlertidig lindre overbelastning for å lette pusten. Selv om det er ubeleilig å kjøre mens du er syk, kan den fysiske aktiviteten bidra til å forbedre utvinningstider og akselerere helbredelse.

Outlook

Synusalt trykksymptomer kan være smertefullt og ubehagelig. I tillegg til å bruke tradisjonelle behandlingsmetoder som decongestants og smertestillende midler, kan alternative hjemmemedisiner også øke utvinningen.

Hvis du fortsetter å demonstrere synusalt trykksymptomer etter en uke, eller hvis de begynner å forverres, kontakt lege. Dette kan være et tegn på A’mer alvorlig infeksjon som kan kreve foreskrevne antibiotika.