Wood Therapy: Hva forskningen om reduksjonen av cellulitt sier

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Wood Therapy er en kraftig massasje teknikk som bruker manuelle treverktøy, for eksempel Mattarelli og sugekopper. Formentlig er trebehandling gammelt i århundrer og oppstått i Asia.

Teknikken for trebehandling har sett en økning i popularitet, spesielt i Sør-Amerika, hvor folk kaller dem Maderoterapi. Madeira er spansk for tre.

Fagfolkene til denne teknikkstaten som kan redusere eller eliminere cellulitt.

Andre kravsbekreftelser inkluderer:

 • Øke lymfatisk sirkulasjon
 • Redusere rynker
 • bli kvitt stress
 • Gir en hel blanding av andre fordeler

Forskere har ikke studert eller prøvd noen av disse uttalelsene om fordelene med trebehandling.

Antatt fordel

Siden trebehandling er en massasje teknikk, er det tillatt å anta at du vil oppleve fordelene med en massasje, for eksempel avslapning og avhandlingsmusklene som lindrer.

Det kan også redusere utseendet på cellulitt. Hvis det utføres riktig, kan massasje terapi Støtte lymfatisk drenering, som kan redusere utseendet på cellulitt, i hvert fall midlertidig.

Massasjen kan også bidra til å strekke og strekke huden, som også kan gjøre huden jevnere.

Det er imidlertid ingen bevis på at du kan beholde disse langsiktige fordelene, eller at de beste treverktøyene bruker.

Trebehandling kombinerer vanligvis ikke agenter, som Kremer som inneholder retinoider eller koffein, massasje. Disse aktuelle agenter kan gi bedre resultater enn trebehandling eller massasje alene.

Andre aktuelle forberedelser kan også bidra til å forlenge fordelene når du kombinerer dem med massasje. Disse inkluderer Urtepreparater som inneholder ingredienser, som gurkemeie, svart pepper og ingefær.

Disse ingrediensene reduserer betennelsen og fremmer lipolyse, en prosess som bryter fett i kroppen.

Det er effektivt?

Forskere har ikke vist vitenskapelig at trebehandling er effektivt for behandling av cellulitt.

Imidlertid kan massasje være gunstig for cellulittreduksjon. Siden trebehandling er en type massasje, kan det også være nyttig for å redusere cellulitt, i det minste midlertidig.

Hva å forvente

Hvis du ønsker å prøve trebehandling, må du sørge for at du bruker en erfaren profesjonell.

Folk rapporterte at treverktøyene kan være smertefulle, spesielt hvis massøren er uerfaren.

Av denne grunn kan det være fornuftig å unngå å gjennomføre trebehandling i ansiktet eller på svært følsomme områder av kroppen.

Utøveren vil bruke en rekke treinstrumenter. Noen av disse virker svært strukturerte eller riflete rullende møller. Andre har en formet form eller ser ut som klokker.

En utøver vil bruke klokkene som aspirasjonsenheter.

For å få noen fordel, må du kanskje gjennomgå behandlinger flere ganger i uken i 3-4 måneder. Noen fagfolk indikerer at minst 10-12 økter vil være nødvendig før du kan se resultatene.

Ofte kombineres disse øktene mer skulptursteknikker og kan vare 1 time eller mer, avhengig av nivået av toleranse.

Prisene varierer sterkt basert på geografisk beliggenhet. Generelt kan du forvente å bruke minst $ 150 per økt. Du kan også kjøpe Wood Therapy Kits å prøve hjemme.

Kjøp et sett for trebehandling online her.

Andre måter å redusere cellulitt på

Cellulitt kan være sta, men det er testet metoder som du kan prøve å fjerne den. De inkluderer:

 • Scrubs eller kaffekrem som inneholder koffein. Aktuelle behandlinger alene påvirker ikke utseendet på cellulitt fordi ingrediensene de bruker må trenge dypt inn i huden. Kaffe scrubs eller kremer som inneholder koffein, hvis kombinert med massasje, kan midlertidig redusere kameraets utseende;. De gjør det ved å stimulere lipolyse, øker sirkulasjonen og reduserer vanninnholdet i huden.
 • Emne kremer som inneholder retinol. Retinol med massasje kan redusere cellulitt ved å øke kollagenproduksjonen og tykkere de ytre lagene i huden.
 • Radiofrekvens. Radiofrequency teknikk gir termisk energi til det subkutane laget av huden via aktuelle elektroder. Øk vevstemperaturen, utløser lipolyse og stimulerende kollagenproduksjon.
 • Akustisk bølge terapi. Denne ikke-invasive behandlingen bruker trykkbølger for å bryte de fibrøse båndene til bindevevet som trekker ned huden og forårsaker dannelsen av cellulitt.
 • Laserbehandling. Det finnes ulike typer laserbehandlinger for cellulitt. Laserbehandlinger er ikke-invasive eller minimalt invasive. De bruker l’målrettet laser energi for å bryte fibrøse bandene under huden. Noen tykkere også huden. Huden som cellulitt har en tendens til å bli tynnere, så denne behandlingen kan være nyttig.
 • Subdocisjon. Denne prosedyren finnes med Cellfina-merket. Det er en medisinsk prosedyre utført av en hudlege sertifisert av Kommisjonen som setter inn en nål under huden for å bryte fibrøse hudvevsbåndene.
 • Frigjøring av nøyaktig vakuumstoff. Også en hudlege sertifisert av Kommisjonen utfører denne teknikken. De vil bruke en enhet som inneholder små kniver og kutter fibrobåndene på vev under huden.

Bunnlinjen

Wood Therapy er en massasje teknikk som bruker treinstrumenter av ulike form.

Wood Therapy Professionals bekrefter at den har en rekke fordeler, inkludert reduksjon av cellulitt. Forskningen har imidlertid ikke testet eller bevist denne utsagnet.

Å være en type massasje, kan trebehandling ha fordeler som avslapning. Det kan også bidra til å støtte lymfatisk drenering, redusere utseendet på cellulitt.