Slik tørker du nagler raskere: Tips som fungerer

Ta vare på negler med en gjennomsiktig eller farget emalje kan få deg til å føle deg bra. Men for noen mennesker blir fordelene med en gjør-det-selv-hånd overvunnet av tiden som trengs for å tørke emalje. Selv om de kan være nødvendig fra 10 til 12 minutter, slik at emaljen er fullt løst på # 8217; neglen, er det noen snarveier som du kan prøve å øke hastigheten på prosessen.

Fortsett å lese for noen sikre forslag om hvordan du tørker emaljen raskere.

1. Quick-Tørrende toppjakke

Kjøp et gjennomsiktig lag av neglelakk formulert spesielt for å redusere tørketiden er en enkel måte å tørke negler raskere.

Mange av hurtigtørkende kommersielle toppjakker er økonomiske som eller mindre av normale transparenter. De beste neglelakkene hevder å legge til et glanslag til negler, forhindre chipping og tørre negler om et minutt eller mindre.

2. Hurtig tørking med kaldt vann

Dette trikset krever en PO & # 8216; forberedelse arbeid. Før du maler neglene, ta en liten bolle og fyll den med kaldt vann fra springen. Legg til en eller to isbiter og legg bollen i nærheten av det punktet hvor du maler neglene dine. Etter at neglene har blitt malt, vent om to minutter for å la emaljen Si & # 8220; Fast & # 8221; & # 8211; Dette vil sikre at det fullt faller til neglene.

Så senk neglene dine i # 8217; kaldt vann og hold dem der i omtrent fem minutter. Når du fjerner hendene eller føttene fra vannet, vil du se at det er vanndråper på overflaten av # 8217; et sikkert tegn på at emaljen er helt tørr.

3. Hårføner

Koble en hårføner med A’innstilling & # 8220; frisk luft & # 8221; Før du begynner å male neglene dine. Når du er ferdig med å bruke emaljen, slå neglene med en konstant strøm av frisk luft.

Det fungerer best hvis du maler neglene dine med en hånd, bruk hårføner og gjenta deretter prosessen med den andre hånden. Det er viktig å bruke den friske innstillingen for denne tørkeoppløsningen, siden noen har rapportert å ha brent huden med en varm hårføner.

Del på PinterestElement5 Digital | Unsplash

4. Baby olje

Olje for barn, olje d’oliven og selv kjøkken sprayer kan hjelpe negler tørr raskere. Sett oljen i en karaffel eller i en dropper, slik at du enkelt kan kontrollere mengden olje du legger på hver negl. Du trenger ikke mye! Så når du er klar til å tørke neglene dine, bruk en dråpe eller to på hver negl og sitte tålmodig i et minutt eller to.

L’olje skal tørke emaljen raskere mens du ligger på den øvre delen av den oljeaktige sengen og absorberer seg i malingen. Den tynnere malingen tørker raskere og denne metoden vesentlig tynner malingen som allerede er på neglelakk. Når du ser perlene D’olje på toppen av # 8217; neglen, fjern oljen med et tørt papirhåndkle.

5. Tynne lag av emalje

Denne manikyreteknikken kan spare deg for mye tørketid. Bruk forskjellige tynne lag av emalje, i stedet for ett eller to tykke lag, gi neglene muligheten for å tørke mellom hver applikasjon.

Dette fører til en mer ensartet overflate og raskere tørketider. Utøves på hvor mye maling påfører å bruke en overflate av den største neglen, som tommelfanget, for å se hvor tynn du kan spre malingen.

6. Tørkingsdråper

Du kan kjøpe dråper for å tørke neglene dine i enhver skjønnhet eller nettbutikkbutikk. I motsetning til hurtigtørkende toppjakker, legger ikke tørkingsdråper et annet lag til manikyret ditt.

Disse dråpene er oljebaserte, og gjør deretter kutiklene mens de tørker neglene. Anekdotisk, denne metoden ser ut til å tørke bare det øvre laget av neglelakk. Selv om neglene virker tørr etter at du har brukt dråpene for å tørke, gi manikyr eller pedikyr noen få minutter for å fikse dem.

Ta vare på manikyret ditt

Tørre negler i luften krever mye tålmodighet, men å tørke dem mer raskt krever bare litt og litt og litt og litt. kreativitet. Hvis du vil at negler skal tørke raskere, ikke rist fingrene fordi du kan skitne emalje.

Noen nagelprofessorer hevder at selv etter at emaljen vises tørr, er en manikyr ikke helt & # 8220; fast & # 8221; i 12 timer eller mer. Ta særlig vare på neglene dine etter at du har brukt en ny emaljehånd.

For å sikre at en hard manikyr lenger uten chipping, forfriskninger med et tynt lag av hurtigtørket toppbelegg hver annen eller tre dager.