Slik tørker du morsmelk: 7 metoder for å prøve og 3 for å unngå

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Det er mange grunner til at du kanskje vil raskt tømme produksjonen av morsmelk. Denne brystmelken tørking prosessen kalles laktasjonsundertrykkelse.

I alle fall er sakte og stressavviket det beste for deg og for barnet ditt. Den ideelle tiden for avvenning er når mor og barn de vil ha begge.

Noen ganger må du avbryte # 8217; amming raskere enn du vil. Flere faktorer vil påvirke tiden som trengs for å tørke melken din, inkludert barnets alder og mengden melk som produseres av kroppen din.

Noen kvinner kan slutte å produsere innen få dager. For andre kan de være nødvendige i flere uker før deres melk tørker helt. Du kan også prøve følelser av reduksjon eller tap i flere måneder etter å ha undertrykt amming.

Gradual weaning anbefales ofte, men kan ikke alltid være mulig. Når det er sagt, kan plutselig avvenning være ubeleilig og føre til infeksjoner eller andre medisinske problemer. Snakk med legen din om alternativene dine før du prøver en av disse metodene.

Kald kalkun

Melken din kan senke seg fra seg selv hvis ikke pleier eller stimulerer brystet. Avhengig av hvor mye tid du ammer, vil du kanskje ha litt tid.

Husk disse forslagene når du prøver denne metoden:

Prøv det: kjøp ispakker og antiinflammatoriske stoffer.

Urter

Salvie kan hjelpe med avvenning eller overflødig tilbudsproblemer, andre En 2014 studio. Imidlertid er det ingen studier som undersøker den spesifikke effekten av salvie på produksjonen av overflødig melk.

Du vet ikke mye om sikkerheten til Sage; bruk av salvie hvis barnet ditt bruker brystmelken etter å ha brukt salvie.

Du bør starte med en liten del salvie og se hvordan kroppen din reagerer. Te som inneholder salvie te er tilgjengelige. Disse kan lett fortynnes for å finne en mengde som fungerer best for deg.

Ifølge 2014-studien inkluderer andre urter som har potensial til å tørke morsmelk:

  • peppermynte
  • chasteberry
  • persille
  • Jasmine

Littet du kjenner på disse urter på nyfødte, men noen kan være farlige for et barn. Fordi urte-stoffer kan forårsake negative bivirkninger for deg eller barnet ditt, bør du snakke med legen din eller konsulent for amming før du bruker disse metodene.

Prøv det: kjøp salvie urtete (inkludert avvendt), urtete og persille.

Kjøp selv peppermynteolje og jasminblomster, som kan brukes begge lokalt.

Kål

Kålblader kan undertrykke L & # 8217; Hvis det brukes i lange perioder, selv om ytterligere studier er nødvendig.

Å bruke kål:

  • Fjern og vask bladene på en grønn kål.
  • Sett bladene i en beholder og plasser beholderen i kjøleskapet for å avkjøle.
  • Legg et blad på hvert bryst før du har på seg en bh.
  • Endre bladene en gang visnet, eller om hver annen time.

Bladene kan bidra til å redusere hevelse da den reduserer melkproduksjonen. De er også vant til å redusere tekniske symptomer Alle’amming.

Prøv det: kjøp kålen.

Prevensjon

Progestinal kun prevensjon påvirker ikke nødvendigvis & # 8217;. Prevensjonspiller som inneholder østrogenhormonet, D’andre deler, kan fungere godt for å undertrykke L & # 8217;.

Disse effektene er bemerkelsesverdige selv etter at melkproduksjonen er godt konsolidert.

Ikke alle kvinner vil oppleve disse suppressive effektene, men mange vil gjøre det. Snakk med legen din på anbefalte tider for å starte en pille som inneholder østrogen når du er ute etter fødsel.

Fødselsregulering er ikke godkjent for denne bruken av US Food and Drug Administration (FDA), men kan foreskrives i visse situasjoner. Dette er kjent som bruk av off-label-stoffer.

SUDAFED

I en Liten studio I 2003 av 8 kvinner amming, har en enkelt dose på 60 milligram (mg) av pseudoefedrinen (SUDAFED) av kaldmedisin vist seg å redusere melkeproduksjonen betydelig.

Også ansettelsen av den maksimale daglige dosen av dette legemidlet har ikke negativt påvirket barn som fortsatte amming mens amming mens amming ble undertrykt. Maksimal daglig dose er 60 mg, fire ganger om dagen.

Snakk med legen din før du tar noen benk-toppmedikament under amming. SUDAFED er brukt off-label til tørr morsmelk og kan forårsake irritabilitet i ammende barn.

Prøv det: Kjøp SUDAFED.

Vitamin B

Hvis du ikke engang har amming barnet ditt, kan høye doser B-1-vitaminer (tiamin), B-6 (pyridoksin) og B-12 (Cobalamina) fungere godt for å undertrykke L & # 8217;.

TIL Studer på B-6 Fra årene har 1970 vist at denne metoden ikke produserte ubehagelige bivirkninger for 96% av deltakerne. Kun 76.5% av de som fikk en placebo var unntatt fra bivirkninger.

Nyere studier, inkludert de som er tatt fra en gjennomgang av 2017-litteraturen, har gjort det Presentert motstridende informasjon På’effektiviteten av dette alternativet. Ifølge revisjon av 2017 mottok studiedeltakerne en dosering av B-6 fra 450 til 600 mg i xnumx-xnumx dager.

Det er ikke veldig kjent På de negative effektene av’å ta for mye vitamin B-1, B-6 og B-12 eller hvor lenge det er trygt å ta høye doser. Du bør snakke med legen din eller konsulenten din for amming før du starter et nytt vitamintilskudd.

Prøv det: kjøp vitamin B-1 kosttilskudd, vitamin B-6 og vitamin B-12.

Andre stoffer

Cabergolina kan brukes til melkundertrykkelse. Fungerer ved å blokkere produksjonen av prolactin av kroppen.

Dette legemidlet er ikke godkjent for denne bruken av FDA, men kan foreskrives av etiketten. Legen din kan forklare fordelene og risikoen.

Noen kvinner ser deres melk tørr etter bare en dose medisinering. Andre kan trenge ekstra doser.

Du vet ikke mye om sikkerheten til kålen for breastfed barn hvis mødre har tatt kålen. Du bør snakke med legen din eller konsulent for amming før du tar den.

Noen stoffer som undertrykker melken du kanskje har hørt om, som bromokriptin, er ikke lenger anbefalt for denne bruken på grunn av langsiktige bivirkninger.

Kvinner mottok også vanligvis en østrogeninjeksjon med høy dose for å stoppe melkproduksjonen. Denne praksisen har blitt avbrutt på grunn av risikoen for blodkoagulasjon.

3 metoder for å hoppe

Følgende er noen metoder du kanskje har hørt om anekdotisk, men det er ikke prøvd eller potensielt farlig.

1. Bindende

Link betyr tett pakket brystet. Brystbinding ble brukt i historien for å hjelpe kvinner å slutte å produsere brystmelk.

I en 2003 studie På ikke-ammende kvinner og etter fødsel ble effekten av obligasjonen sammenlignet med de som skal ha en støttebra.

Selv om ingeniørsymptomene for begge gruppene ikke ville avvike betydelig i de første 10 dagene, har bindingsgruppen opplevd mer smerte og overordnede tap. Som et resultat, anbefaler forskerne ikke foreningen.

En støttet bh eller et delikat band bidrar til å bedre støtte ømbrystet under bevegelse og kan redusere ubehag.

2. Væskebegrensning

Til kvinner amming blir ofte sagt å holde seg hydrert for å holde melkestandene. Du kan spørre deg om du begrenser væskeinntaket kan ha motsatt effekt. Denne metoden er ikke godt studert.

Forskere De fant at økningen av væsker kanskje egentlig ikke øker l & # 8217;. Uten et klart bevis som drikker mer øker (eller reduserer), er det bedre å forbli hydrert uansett.

3. Svangerskap

Hvis du blir gravid under L’amming, kan melkproduksjonen eller smaken av melken din endres. Forsvarsgruppe av’amming Leche League Forklar at det er vanlig å se en dråpe på # 8217; tilbudet mellom den fjerde og femte måneden av graviditeten.

Fordi endringer varierer fra individ til individ, er graviditeten ikke en Metode & # 8221; Pålitelig til tørr morsmelk. Mange kvinner suger vellykket under graviditeten.

Hvor lang tid det tar melk å tørke

Tiden som trengs for tørr melk, avhenger av metoden du prøver og hvor lenge du ammer. Bare noen få dager eller opptil flere uker eller måneder kan være nødvendig, avhengig av metoden for undertrykkelse av amming og gjeldende forsyning.

Selv etter at det meste av melken din er utmattet, kan du fortsatt produsere melk i måneder etter avvenning. Hvis brystmelken returnerer uten noen grunn, snakk med legen din.

Mulige risikoer

L’plutselig avbrudd av amming innebærer risikoen for trafikkork og potensialet for dotta kanaler som er blokkert eller infeksjoner.

Du må kanskje klemme litt og melk på melk for å lindre følelsen av syltetøy. Men flere melkeskudd, mer tid vil det ta å tørke.

Når skal du søke hjelp

Laktasjonsundertrykkelse kan være ubehagelig noen ganger, men hvis du føler smerte og andre bekymringsfulle symptomer, ring legen din.

Noen ganger vil en hindret rørledning føre til brystets ømhet. Forsiktig massere området under utvinningen eller amming eller # 8217;.

Kontakt lege hvis du ikke kan låse opp en melkekanal innen 12 timer, eller hvis du har feber. Feber er et symptom på en’brystinfeksjon som mastitt.

Andre symptomer på A’brystinfeksjon inkluderer:

Orale antibiotika kan bidra til å behandle denne tilstanden før du blir mer alvorlig.

Du kan også kontakte en konsulent for den sertifiserte laktatoren. Disse fagpersonene er opplært i alt relatert til amming og kan foreslå ulike metoder eller bidra til å løse eventuelle problemer du finner.

L & # 8217;

Drenering av produksjonen av melk er en svært individuell beslutning, og noen ganger er det nødvendig av flere grunner.

Hvis du avviker på grunn av en medisinsk tilstand (eller av andre grunner), men fortsatt vil gi morsmelk til et barn, er det melkbanker i USA og Canada. Du kan finne en gjennom Human Milk Banking Association of North America (HMBANA).

Mødre melk blir testet og pasteurisert, så det er trygt for forbruk. Disse organisasjonene godtar også donasjoner fra mødre som begge har dem Mistet et barn eller på annen måte ønsker de å donere sin melk.