Øvelser for å eliminere erektil dysfunksjon

Grunnleggende forestillinger om erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (DE), L’Manglende evne til å opprettholde ereksjonen, er et problem som oppstår i mange menn av mange grunner. Det er ofte forårsaket av fysiske forhold som hjertesykdommer, diabetes, fedme og lave testosteronnivåer. Andre årsaker kan inkludere psykiske problemer, blodstrømproblemer, hormonelle svingninger og nerveskade.

Behandlingen av de med narkotika som Sildenafil (Viagra) er ikke ditt eneste alternativ. I stedet er det øvelser du kan gjøre.

En studie av Universitetet i’vest I Storbritannia oppdaget han at bekkenøvelsene hjalp 40% av mennene med de for å finne den normale erektilfunksjonen. De hjalp også ytterligere 33.5 prosent for å forbedre erektilfunksjonen betydelig. Ytterligere Undersøkelser antyder at 8217; bekkenmuskel trening kan være nyttig for behandling av de og andre bekken helseproblemer.

Øvelsene for bekkenbunnen Forbedre styrken på bekkenbunnsmusklene. Disse øvelsene er mer kjent som Kegel-øvelser. Kvinner utfører kegel i forberedelse og for å finne muskeltonen etter fødsel. Kegels fremmer også urininnhold og seksuell helse.

Kegel øvelser kan også dra nytte av menn. Spesielt bidrar de til å styrke bulbocavernous muskelen. Denne viktige muskelen utfører tre funksjoner: Tillater penis å svelge blod i løpet av ereksjonen, pumpen under utløsningen og bidrar til å tømme urinrøret etter urinering.

Grunnleggende kegeløvelse

Den beste metoden for å finne musklene i bekkenbunnen (nedre bassenget) er å avbryte strømmen flere ganger under urinering. Musklene som stringi å gjøre det er de du trenger å trene.

For å utføre en repetisjon av Kegel-øvelsene, må du stryke disse musklene, holde stillingen i fem sekunder, og deretter slappe av. Gjenta fra 10 til 20 ganger, to eller tre ganger om dagen. Du kan prøve dette i forskjellige stillinger, inkludert liggende med knærne hevet, sitter på en stol og stående.

Utover basene

Du er sannsynligvis ikke i stand til å fullføre en komplett serie på 10 Kegel ved første forsøk. Greit. Gjør det du kan og til slutt jobber opptil 10-20 kegel, tre ganger om dagen.

Ikke hold pusten og ikke skyv med musklene i magen, skinken eller lårene. Husk å slappe av etter hver telle opp til fem. Veksler mellom korte og lange kompresjoner for å teste deg.

En annen måte å tenke på Kegels klemmer anusens muskler, som om du holder en tarmbevegelse. Hold posisjonen i 5-10 sekunder mens du puster, og slapp av alle musklene.

Øvelsene for bekkenbunnen bidrar til å lindre erektil dysfunksjon. De kan også hjelpe:

  • Redusere urin eller intestinal inkontinens
  • Stopp dribble etter urinering
  • Forbedre den generelle seksuelle opplevelsen

Aerobics øvelser

Selv arbeidsmuskler utenfor bekkenbunnen kan bidra til å bekjempe erektil dysfunksjon. En studie publisert i L’American Journal of Cardiology Indikerer at aerob trening kan bidra til å forbedre & # 8217;.

DE er ofte forårsaket av blodstrømproblemer til penis. Fedme, diabetes, høyt kolesterol og vaskulære sykdommer kan påvirke blodstrømmen og provosere de. L’å legge til aerob trening til rutinen din kan forbedre din generelle helse og kan føre til forbedringer i # 8217; ed.

Selv en rask tur i 30 minutter om dagen, fra tre til fire ganger i uken, kan være nok til å endre kardiovaskulær helse og ha en innvirkning på din e.

Vurderer alternativene

Det er mange nettsteder som annonserer mirakler med en bestemt trenings teknikk eller urte kosttilskudd. Ikke bli forelsket i disse. Selv om L’og kan være stressende og vanskelig å snakke, er det trygge og påviste metoder for å møte’ed.

Øvelser for bekkenbunnen og aerobiske øvelsene er et flott første skritt for å håndtere # 8217; ed. Det er sannsynlig at du vil se forbedringer uten å måtte ta medisiner for & # 8217;. Narkotika som Sildenafil kan hindre deg i å møte underliggende helseproblemer som forårsaket # 8217; og. Sekund Mayo Clinic, Og det kan være et tidlig tegn på hjerteproblemer.

Videre kan du ha en tilstand som gjør stoffene for de ikke sikker på å ansette. For eksempel bør du ikke ta mange stoffer for erektil dysfunksjon hvis du har hjertesykdom, eller du antar nitrat- eller antikoagulerende stoffer. I disse tilfellene kan penis pumper, planter eller blodkar kirurgi være alternativer.

Og du trenger ikke å klare livet ditt

L’og er ikke nødvendigvis behandlet til det beste ved å lage en pillebriste. Det er mange metoder for å beseire «8217; og og kreve ditt sexliv som ikke involverer narkotika. Enkle bekkenbunnsøvelser er et flott utgangspunkt.

Du kan utføre kegeløvelser hvor som helst og når som helst. Sett et notat i kalenderen din hvis du har problemer med å huske.

L’Aerobic trening forbedrer generell kardiovaskulær helse, som har en direkte innvirkning på evnen til å nå og opprettholde en «8217 ereksjon.

Takle årsaken på foten av’og det er en mye mer effektiv måte å forbedre din seksuelle helse. Snakk med legen din for å finne ut hvilke behandlingsmetoder som bare er for deg.