Hvordan få eukalyptus i dusjen: med eller uten grener

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Eukalyptusblad inneholder olje, som ofte destilleres og selges som essensiell olje for aromaterapi. Eukalyptuset finnes i mange produkter, inkludert decongestants, hoste sedativer, munnstykker, kosmetikk og muskulære rubbings.

Noen av forbindelsene i # 8217; eukalyptusolje gir potensielle helsemessige fordeler som inkluderer avslapning og # 8217 forfremmelse; eliminering av nasal overbelastning.

Du kan også samle fordelene og glede av eukalyptusen som henger den i dusjen. Dampen på dusjen bidrar til å aktivere og frigjøre forbindelsene i eukalyptusoljen i luften, slik at du kan puste. Du kan bruke friske eller tørkede blader til dette formålet.

Fordeler med’eukalyptus i dusjen

I tillegg til å være hyggelig å se på og ha en parfyme som jeg liker mange mennesker, kan eukalyptus i dusjen gi helsemessige fordeler hvis de inhaleres. Disse inkluderer:

 • Stressreduksjon. For noen mennesker kan parfymen av eukalyptus gi en umiddelbar følelse av ro. Dette kan skyldes effekten av Eucalyptolo, en hovedkomponent av eukalyptus. Ved innånding har Eucalyptolo vist seg å redusere angsten i 62 pasienter som venter på kirurgi, andre til 2014 Studio. L’Eucalyptolo er også referert til som 1,8-cinolo.
 • Smertelindring. EN 2013 studie Laget på pasienter etter en total kneet erstatningsintervensjon fant at innånding av eukalyptusolje reduserte følelsen av smerte, samt senking av blodtrykk.
 • Respiratorisk helse. L’eukalyptusolje har en Lang historie med populær bruk. L’anekdotiske bevis indikerer at, hvis inhalert, komponentene i’eukalyptusolje, inkludert 1.8217; 1,8-cineol, kan gi fordeler for respiratoriske tilstander. Disse inkluderer bronkitt, astma og kronisk obstruktiv bronkopneumopati (KOL) som oppstår med eller uten pus.
 • Bihulebetennelse. Eukalyptusinhalasjonen kan redusere betennelse og bakterier, noe som gjør det nyttig for behandling av bihulebelastning og brystinfeksjoner. Det bidrar også til å eliminere slim fra nesepassasjer og lindrer hoste.

Hvordan henge eukalyptus i dusjen

Del på Pinterest

Forsyninger

 • Fra 3 til 12 små grener av friske eller tørkede eukalyptusblader
 • streng, tape eller streng
 • en liten og tynn elastisk eller et hår slips (valgfritt)
 • en sakse

Basert på hvor mye du vil være full din bukett, anbefaler vi at du bruker 7 til 12 grener av eukalyptusblader, men du kan gjøre det med minst 3 eller 4.

Trinn

Å lage en bukett for dusjen din:

 • Samle grenene med endene kuttet ned.
 • Slett stengene. Fjern bladene fra bunnen av hver gren for å ha plass til å knytte dem sammen.
 • Kutte strengen eller strengen slik at den er ca 24 tommer lang. Lenger er bedre; For kort, og det vil være vanskelig å knytte det og henge det til dusjhodet.
 • Vikle strengen strengt rundt stengene. Binder grenene sammen, like under den løvrike delen, slik at de nakne stilkene er under streng. Du kan vikle en elastikk rundt stengene for å holde dem sammen midlertidig mens du fester tauet rundt dem.
 • Bruk endene på tråden for å angripe din eukalyptusbukett til dusjen eller en «8217; andre deler av dusjen. Pass på at du knytter den fast.
 • Plasser buketten slik at den ikke er direkte under Jet D’vann.
 • Bytt buketten hver 3. uke eller til du hører lukten av eukalyptus lenger.
 • Hvordan få grenene av eukalyptus?

  Mens du kan finne blomstrende eukalyptustrær på mange steder, inkludert bakgården, er det steder å kjøpe billige grener. Den ekstra fordelen? De er allerede kuttet i størrelse.

  • Finn bunter av eukalyptus fra en blomsterhandler eller i dagligvarebutikker hvor blomsterblandinger er forberedt.
  • Kjøpe Eukalyptus bjelker Og Eukalyptus forlater Fra selgere på Etsy.

  Hvis du foretrekker det, kan du samle fordelene med eukalyptusoljen ved hjelp av en diffusor for aromaterapi eller produkter som eukalyptus såpe når du bader.

  Andre måter å legge til eukalyptus på til dusjen

  La oss innse det, vi kan ikke få hendene på ferske eukalyptusbuketter. Det finnes andre måter å få en lignende effekt.

  Klikk på en av følgende lenker for å kjøpe Quell’online artikkel:

  Advarsler på Ecalyptus for folk og kjæledyr

  Hold grenene av eukalyptus vekk fra vannet; vann

  Eukalyptusoljen kan irritere huden og øynene, spesielt hvis de ikke fortynnes i en vektorolje. Vann og olje blandes ikke eller skaper en fortynnet blanding. Av denne grunn ikke legg bladene direkte under Jet D’vann. Snarere, la dampen på dusjen aktiveres og frigjøre oljen i luften.

  L’Svelging av eukalyptusolje forårsaket kramper

  Ikke svelg eukalyptusolje. Hvis inntatt, kan eukalyptusoljen forårsake kramper i noen mennesker.

  En annen grunn til å holde blader langt fra vannstrømmen; vannet er at oljen ikke kommer inn i munnen eller i øynene.

  Eukalyptuset kan irritere huden

  Slutte å bruke eukalyptusen hvis huden din irriterer eller hvis du ser tegn på en allergisk reaksjon, for eksempel Uricaria. Det er ikke sjeldent å være allergisk all’eukalyptus.

  Ring legen din eller 911 hvis du har en alvorlig allergisk reaksjon, som anafylaksi.

  Ikke for barn eller gravide kvinner

  L’eukalyptusolje er generelt anerkjent som trygt, eller gras, ifølge Mat og Drug Administration (FDA). Men ikke bruk eukalyptusolje i nærheten av barn, eller hvis du er gravid, planlegger du en graviditet eller amming, uten godkjenning av legen din. Studier på bruk av inhalert eller aktuell eukalyptusolje i disse gruppene er begrenset.

  Så’er eukalyptus?

  Eukalyptus er en type eviggrønne tre eller stor arbus med opprinnelse i Australia. Er også kjent som Dollar Tree D’sølv. L’Eukalyptus vokser for tiden på mange steder og er populært over hele verden.

  Det er mange varianter og hybrider av eukalyptusanlegget. Alle har en litt annen duft definert av woody grønne notater, som mange finner avslappende.

  L & # 8217;

  Forbindelsene i’eukalyptus hjelper noen mennesker til å finne lettelse fra nesestopp, hoste og muskelsmerter. En del av sin lettelse kommer bare fra sin toning parfyme.

  Du kan samle mange av fordelene med Ecalyptus til å henge den i dusjen eller legge den på dusjen på andre måter.