Hvordan bremse ensomhet mens verden er blokkert

Du kan leve alene, jobbe alene og reise alene mens du føler deg i fred med deg selv. Ensomhet påvirker annerledes.

Del på Pinterest

Min mann og jeg er kilometer unna stedet vi kaller & # 8220; Hjem & # 8221;.

Vi flyttet ut av staten L’i fjor for en endring av scenario. Sammen med den forandringen har kommet et stort offer: la våre kjære stramme.

Over tid innser vi at huset ikke bare er et sted. Er hvor ditt folk er.

Selv om den fysiske avstanden har redusert virkningen av Covid-19-epidemien, hjelper den ikke ensomheten som vi må gjøre.

Le’ensomhets epidemi har dukket opp godt før behovet for å øve fysisk fjerning. Enkeltpersoner kjempet med ensomhet for en fin tid & # 8216; selv når ting fortsatt var «8220; normal & # 8221; i verden.

Fysiske fjerningsdirektivene har rett og slett utvidet virkningen, spesielt med de samfunnene som det ble beordret til å ta tilflugtssted på stedet.

Personlig føler jeg effektene under dette lyet pågår. Jeg savner vennene mine, min familie og friheten til å gå ut for å møte nye mennesker.

Føler seg alene vs føler seg alene

Føler seg alene og være alene er to helt forskjellige ting. Utløst av # 8217; fraværet av selskapet, ensomhet forårsaker et nivå av isolasjon som kan skade din mental helse og ditt velvære.

Som introverted tegner jeg energien fra # 8217; å være alene. Jeg er også en hjemmelaget vant til å jobbe hjemmefra. Derfor kan jeg takle denne isolasjonsperioden godt. Omvendt av mynten, jeg foretrekker å ha en balanse mellom ensomhet og sosial forbindelse.

Du kan leve alene, jobbe alene og reise alene, føler deg helt i fred med deg selv. Enkelhet, skjønt? Det treffer annerledes.

Det får deg ofte til å føle deg som «SECHE 8220; rart ut & # 8221; I sosiale og følelsesmessige situasjoner kan du ta deg på en følelsesmessig smertefull vei.

Effekten av ensomhet kan gjøre det vanskeligere å etablere bånd og stramme relasjoner med andre. I øyeblikkene når du er mer sårbar, kan det virke som om du ikke har et trygt sted å lande når det gjelder følelsesmessig støtte.

Å føle seg alene kan tre i kraft på et hvilket som helst stadium av livet ditt, fra # 8217; barndommen Alle’voksen alder. De episodiske periodene for ensomhet er ganske normale. Mest sannsynlig vil du føle effektene på en minimumskala.

Vokser som min mors eneste sønn, jeg levde snart ensomhet. Jeg hadde ingen brødre i min alder som å spille, kjempe eller løse konflikter. I noen grad har dette hindret mitt sosiale liv.

Å gjøre venner har aldri vært et problem for meg, men det tok meg å mestre kunst av kommunikasjon og konfliktløsning. Det er mindre sannsynlig at forholdene varer når disse to tingene mangler, og jeg lærte på min bekostning.

Langsiktig ensomhet er fareområdet du ikke vil oppnå, da det representerer en mye høyere helserisiko.

Unngå ensomhet mens du går på pensjon

Som mennesker er vi sosiale av naturen. Vi var ikke kablet eller opprettet for å leve livet alene. Derfor ønsker vi ardently constuctivity når det mangler i våre personlige liv.

L’selvsolering har sine fordeler. For eksempel kan det være lettere å konsentrere deg når du jobber eller gjør ting selv. Dette er et av tilfellene der C’det er skjønnhet i ensomhet. D’Andre del, har sine ulemper som enhver annen vane.

Som en kunstnerisk person, arbeid bedre når ikke C’ingen er rundt. Jeg foretrekker å være bare når hjulene mine vender og er i det kreative hodet. Fordi? Distraksjoner kan enkelt ødelegge min strømning, noe som gjør at jeg kommer ut av rytmen min og gjør meg til å utsette.

Jeg har ikke råd til å jobbe hele dagen, ellers ville jeg være i en konstant tilstand av isolasjon. Derfor blokkerer du tid i mitt program for å jobbe med kreative prosjekter.

På denne måten kan jeg maksimere tiden min og ha en sunnere balanse mellom arbeid og privatliv. Andre ganger sørger jeg for å koble til mitt folk.

Når vi passerer for lenge i isolasjon, kan våre sinn vandre i en den negative tanker. Ikke fall inn i denne fellen. Reach er grunnleggende.

Sekund American Psychological Association (APA), L’oppfattet sosial isolasjon kan utløse en rekke forskjellige helsekomplikasjoner. Effektene kan variere fra depresjon og angst til en dårlig immunitet.

I krisetider er det bedre å forbli balansert og fokusere på hva du kan sjekke. Konsentrere deg om hva du kan gjøre, vil hjelpe deg med å møte din nye virkelighet.

Hold kontakten og tilkoblet

De Apah bemerker at ekstrem ensomhet kan ha en skadelig effekt på helsen. Mens vi avslutter denne krisen, må vi holde kontakten med andre mens vi er.

Teknologien gjør det lettere å holde kontakten med folk uten fysisk tilstede. Familie, venner og kjære er alltid innen rekkevidde, med mindre du bor sammen med dem.

Hvis du tror du ikke er i kontakt med folkene du er i nærheten av, så ville det være en flott tid å koble til igjen. Takket være Chat-baserte plattformer som FaceTime og Groupme, kan du enkelt sjekke dine kjære hjemmefra.

Det slutter ikke her. Sosiale medier tjener til deres formål mer enn en vei. Først er det et flott verktøy å bruke til å lage nye tilkoblinger.

Folk rundt om i verden bruker sosiale medier av denne grunn. Du har flere sjanser til å etablere en forbindelse med noen hvis du kan forholde seg til ham på en eller annen måte.

Fordi vi alle føler seg effekten av denne krisen, kan dette være et godt utgangspunkt for å finne felles grunnlag.

C’er også karantene chat, en ny app for folk som kjemper mot ensomhet mens du flatter Covid-19-kurven.

Delta i virtuelle sosiale møter

Siden vi ikke kan gå ut og møte nye offline folk, hvorfor ikke bli smart med veien i nettmøter?

Sammen med Internett kommer fordelen av nettsamfunnet. Det er tonnevis av samfunn for nesten alle sosiale klasser. Mange er tilgjengelige for publikum gratis.

Du vet ikke hvor du skal begynne? Sjekk Facebook-gruppene som er i tråd med dine hobbyer og interesser.

Noen samfunn vert helt virtuelle sammenkomster og er nå spesielt aktive. Jeg har sett alt fra virtuelle kino kvelder og blandere til online bokklubber og kaffe avtaler. Og C’er praktisk talt alle slags virtuelle treningsleksjon du kan forestille deg.

Ikke vær redd for å prøve nye ting. Det vil bare være et spørsmål om tid før du finner stammen din, selv på nettet.

Frivillig arbeid nesten

Du ville aldri bidra til noe som er større enn deg? Nå har du sjansen til å få betydelig innvirkning på selskapet.

Det er mange måter du kan betale fremover uten å forlate hjemmet. Hjelpe andre kan avlede tankene dine fra ensomhet og flytte oppmerksomheten til den øvre gode.

Du kan til og med hjelpe Covid-19 forskere hjemmefra.

Det er en seier for deg og for folk.

Snakk med en psykisk helse ekspert

C’Det er mye at terapi kan gjøre for din mentale helse. Først kan en profesjonell terapeut gi deg verktøyene som trengs for å takle ensomhet mer effektivt.

Personterapi er ikke tilgjengelig akkurat nå, men du er ikke helt kort av alternativer. App som snakkespace og betterhelp gjorde det mulig å få online terapi.

& # 8220; Online Therapy Services kan bidra til å behandle symptomene på depressive lidelser, inkludert ensomhet & # 8221; sier Dott. Zlatin Ivanov, En psykiater autorisert i New York City.

Selv om opplevelsen kan være forskjellig fra den du er vant til, kan online terapi være like effektiv enn personterapi.

& # 8220; Gir folk kapasiteten] for å diskutere symptomene dine, skape en behandlingsplan og arbeid individuelt med en terapi leverandør & # 8221; legger til Ivanov.

Nå støtten

For de som har møtt langsiktig ensomhet i uker, måneder eller år om gangen, viste den fysiske fjerningen i et ubehagelig øyeblikk.

Hvis du for tiden er batching med ensomhet, oppfordrer vi deg til å dra nytte av de tilgjengelige ressursene. Du trenger ikke å møte det alene.

L’Hjelp er der ute

Hvis du eller noen du kjenner er i krise og vurderer selvmord eller L’autolesionism, søkestøtte:

Mens du venter på redningsankomsten, hold deg med dem og fjern alle våpnene eller stoffene som kan forårsake skade.

Hvis du ikke er i samme familie, hold deg på telefonen med dem opp til # 8217; redning ankomst.

Johnaé de Felicis er en forfatter, vandrende og velvære Drugged fra California. Den dekker en rekke emner som er relevante for helse og velvære, fra mental helse til naturlig liv.