Frenectomy prosedyre, gjenoppretting og bilder før og etter

Cos’det er en frenulektomi?

En frenulektomi, også kjent som frenotomi, kan referere til en hvilken som helst prosedyre der bindingsvevet på kroppen er kuttet eller modifisert.

Frenectomy-prosedyrene er ganske vanlige, spesielt under infant livsfasen. Genitalfrenectomages, som for eksempel omskjæring, for eksempel, forekommer ofte i USA.

Mesteparten av tiden refererer begrepet en muntlig prosedyre som forstås for å løse en tungebinding eller en leppebinding.

I munnen din, Frenulo & # 8221; refererer til et stykke mykt stoff som er koblet til leppene og tannkjøttet. Hvis frenulumet er for kort eller for stramt, kan det forstyrre amming, svelging eller utvikling av språk.

Denne artikkelen vil dekke alt du trenger å vite om Oral Frenectomia.

Lingual frenulektomi

Den linguale frenulum forbinder tungen til munnen. Hvis du berører tungen på ganen, kan du sannsynligvis høre det linguale frenulum som strekker seg under språket.

Lengden på lingual frenulum varierer fra person til person. I noen tilfeller er folk født med en veldig kort lingual frenulum. Denne forkortede frenulum begrenser bevegelsen av språket.

Denne tilstanden kalles ankylossia eller & # 8220; Tab & # 8221;. Tungen slipset skjer i nesten 5 prosent nyfødt. Det er mer vanlig hos gutter enn i jenter.

Tongue binding kan forstyrre amming i mange år med barndom og språkutvikling som barn vokser.

En rask prosedyre kalt lingual frenulektomi kan gi språket større bevegelsesfrihet.

Maxillary Frenectomy

Breekland forbinder overleppen til gingivalområdet rett over tennene.

Hvis dette frenulumet er kortere enn gjennomsnittet, kan det forårsake vanskeligheter i språkutvikling. Denne tilstanden er en type leppeadhesjon.

A’Lip-tiltredelse kan også representere et problem med tannutvikling og gjøre fullstendig rengjøring av tannkjøttet og de fremre tennene vanskelig. Dette øker risikoen for gingival sykdommer og andre dental komplikasjoner.

En maxillary frenulektomi kan gi større mobilitet til overleppen.

Fresektomi før og etter

Frenectomy prosedyre

I de fleste tilfeller er den orale frenulektomi-prosedyren ganske enkel. Her er de generelle trinnene:

 • Etter en konsultasjon med legen din eller barnelege, gjennomgår personen den frenulektomi prosedyren må beskyttes mens du ligger med forsiden opp. Du må kanskje holde barnet i armene under prosedyren.
 • Legen kan anvende en aktuell bedøvelse i # 8217; området til nummen smerte.
 • Legen vil raskt kutte frenulumet ved hjelp av en skalpell, kirurgisk saks eller et cauterizing instrument.
 • Hvis leppebindingen er alvorlig eller mer komplisert, kan det være nødvendig med noen poeng for å lukke gravering.
 • L’hele prosedyren vil trolig ta 15 minutter eller mindre fra slutten til slutten.
 • Laser Frenulektomi

  En laser frenulektomi er fundamentalt samme prosedyre som en tradisjonell oral frenulektomi. L’Den eneste forskjellen er at prosedyren bruker en laser, som minimerer risikoen for infeksjon og blodtap.

  Fresektomi hos nyfødte

  Slips for lepper og slips for tungen er Typisk identifisert i nyfødte.

  Barn som har disse forholdene, er noen ganger ikke effektive i # 8217; amming. Dette kan forårsake en langsom vektøkning eller vekttap i barnet.

  Hvis du ammer, kan du prøve mer smerte under amming hvis barnet ditt har et slips for leppene mine eller tungen.

  En frenulektomi er relativt enkel å kjøre på en nyfødt. En helsepersonell eller en tannlege kan utføre en frenulektomi på et kontor. Risiko og komplikasjoner er minimal.

  Frenulektomi av den voksne

  Aldring, det orale hulrommet endres betydelig. Hvis ditt språk utvikler seg normalt, og du har ingen problemer med å spise og drikke, trenger du kanskje ikke å behandle en klemme for voksne tunge eller lepper.

  Imidlertid kan et frenule fjerne tannkjøttet fra de nedre tennene, noe som fører til gingivalseksjon. Det kan også begrense mobiliteten til språket eller evnen til å flytte leppene.

  I disse tilfellene kan du vurdere en frenulektomi for voksne.

  Den frenulektomi prosedyren for voksen / # 8217; voksen kan ta en lengre gjenopprettingstid enn en barnslig frenulektomi.

  Kostnad for fresektomi

  L’forsikring dekker vanligvis oral frenulektomi. Så lenge du eller barnet ditt har en utsettelse fra en autorisert profesjonell, vil prosedyren sannsynligvis bare koste deg en mengde copay.

  Uten forsikring varierer prisen på denne prosedyren sterkt. En studere Rapporterer at en frenulektomi kan koste fra $ 800 til $ 8000.

  Frenectomy Recovery

  Utvinning etter en oral frenulektomi er generelt enkelt.

  Du må holde det rene området, som er ganske enkelt for nyfødte pasienter.

  For voksne, må du kanskje begrense maten du spiser for de første dagene. Mat fanget i # 8217; berørt område kan øke risikoen for infeksjon.

  Etter en oral frenulektomi kan legen foreskrive orale antibiotika for å forhindre infeksjoner eller komplikasjoner.

  Innen en dag eller to, L’område bør begynne å helbrede. Etter en uke ser du at området begynner å helbrede. Du bør kunne gjenoppta alle dine normale aktiviteter.

  Ta bort

  De orale fresenektomiene er relativt enkle og raske kontorprosedyrer. De har blitt mer vanlige de siste årene, siden noen mennesker i det medisinske samfunnet tror de kan hjelpe med amming og språkutvikling.

  Utgivelsen av et slips for leppene eller for språket innebærer en svært lav risiko for infeksjoner eller komplikasjoner. Bør begynne å helbrede umiddelbart. Snakk med legen din hvis du mistenker at du eller barnet ditt har et slips for leppene eller tungen.