Kvise på albuen: Hovedårsaker og behandlinger

Beskrivelse

Få en kvise på albuen, selv om det er irriterende og ubehagelig, sannsynligvis ikke en advarsel grunn. Det er veldig sannsynlig å være den vanlige akne;.

Hva forårsaker en kvise på albuen?

Pimple Dell’akne

Elbuen er et slags uvanlig sted å få en kvise, men l’akne kan formatere hvor som helst på kroppen din. Kviser, eller kviser, spire når huden døde, # 8217; olje eller smussfangstbakterier alle porer, forårsaker hevelse i # 8217;. En hudpore kan også flamme og fylle deg selv med pus ‘8216;.

Dette kan skje med noen, ikke bare for ungdommer. Du kan være mer kviser i fare, skjønt, hvis:

  • Ta noen stoffer som steroider
  • Bruk kosmetiske produkter (som oljeaktig sminke) som hindrer porene
  • de er veldig stresset

Cystisk akne

A’en annen form for akne, anropCystisk akne, kan være litt & # 8216; større enn vanlige kviser og inneholder mer pus. Imidlertid er disse myke berøringsvulene generelt smertefulle og utstråler normalt ikke pus eller forårsaker drenering.

L’Akne går vanligvis bort fra alene over tid og med noen grunnleggende hjemmepleiebehandlinger.

Andre potensielle årsaker

Når du inspiserer kvise på albuen, er en hvit søm og en liten mengde rødhet eller ømhet normal for akne for L & # 8217;. Hvis du noen gang har sprengt en kvise, vil du vite at en svært liten mengde pus er vanlig, spesielt i kviser som er mer dypt i huden din. Faktisk, White & # 8221; i whitehead refererer til pus-stykket som peeps fra toppen av noen kviser.

Hvis kvise ikke synes å være en typisk kvise, men det ser ut til å være mer fremspring som ligner på en kvise på albuen, kan det føre til en annen diagnose. Utviklingen på albuen kan ikke være en kvise hvis:

Forhold som skal være oppmerksom på

Det er noen vanlige forhold for albuen du burde vite. Vurder sjansen til å besøke legen din dersom symptomene dine er seriøse, og du tror du kan få ett av følgende:

Hvordan behandle en kvise på albuen

Hvis du virkelig har å gjøre med akne, bør den forsvinne fra seg selv på en relativt kort tid. Noen grunnleggende behandlinger kan akselerere prosessen.

Hygiene

Hold det rene området, men vask ikke overdrevet eller bruk aggressive såper.

Medisinering

Det er mange benkbehandlinger som kan hjelpe med akne med L & # 8217. Søk etter kremer og geler for topisk bruk som inneholder salisylsyre eller benzoylperoksid.

For alvorlige akneutbrudd, eller hvis du griper gjentatte ganger problemer med kviser, kan legen eller dermatologen foreskrive et sterkere stoff basert på din medisinske bakgrunn og hvilken type akne som du må gjøre. Legen din kan foreskrive et daglig antibiotika som tretinoin eller clindamycin eller et legemiddel som oppfordrer huden til å produsere mindre olje som L’isotretinoin.

Smertelindring

Når du får en kvise i en sensitiv eller ubehagelig posisjon, kan det noen ganger være litt og # 8216; akne på andre steder. En kvise på albuen, for eksempel, kunne gni mot overflater som skrivebord og kjøkkenhyller hele dagen, noe som kan være ubeleilig.

Hvis albuen pimple gjør vondt, ta hensyn til benken analgetisk som L’ibuprofen (Advil) eller paracetamol (Tylenol) for å lindre ubehag.

Hvis smerten er intens og ikke demper etter noen dager, kontakt legen din.

Selvsagt behandle en kvise på albuen

Naturlige helbredende tilhengere foreslår en rekke hjemmemedisiner for å møte akne, inkludert:

Dessuten utdanning De viste at essensielle oljer kan være ekstremt effektive i å bekjempe skadelige bakterier og # 8217; betennelse. Anbefalte oljer inkluderer:

  • Tetre
  • kanel
  • Rosemary
  • lavendel

Behandlingspersonell med essensielle oljer foreslår behandling av kviser med en blanding av en del av olje i ni deler av vann en eller to ganger om dagen.

Du bør få pimple burst på albuen?

Du bør ikke prøve å briste en kvise på albuen. Pimples er små bakterielle infeksjoner inneholdt. Knuse dem kan potensielt forårsake irritasjon av området og # 8217; infeksjon kan spre seg. Selv kviser kan forårsake arr.

L & # 8217;

Selv om vi vanligvis tror at ansiktet, nakken og ryggen er de viktigste problemområdene for L’akne, å ha en kvise på albuen, bør ikke normalt være en advarsel grunn.

Med en bit & # 8216; av rimelig omsorg hjemme, eller bare en liten mengde tålmodighet, bør albue pimple forsvinne om noen dager eller uker. Motstår alle’pulsen av brast som kvise. La det naturlig helbrede for å unngå å spre infeksjonen og arrene.

Hold D’øye uvanlige symptomer som høye nivåer av smerte, boring eller ekstrem hevelse. Disse kan være indikasjoner på en mer alvorlig tilstand som bør undersøkes av legen.