Hvordan å bo i en by kan ødelegge din mentale helse

Som en byborger liker jeg mange ting i livet i byen, som å gå i pittoresk kaffe og lokale restauranter, delta i kulturelle arrangementer og møte mennesker med forskjellig utvinning. Men selv om han bor i en storby kan være spennende, er det noen negative aspekter.

For eksempel gjør intens trafikk det vanskelig å sosialisere med mine periferievennlige venner. Ekstra frustrasjoner inkluderer overfylt offentlig transport, støyforurensning og å måtte betale nesten $ 15 for å se en film.

Disse kan virke små irritasjoner, men utdanning Demonstrere at travle bysiden faktisk kan sette vår fysiske og mentale helse for å teste. Her er hva du kan gjøre med det.

Den konstante stimuleringen av livet i byen kan sette din mentale helse for å streve

Selv om det er å leve i en storby har sine fordeler, kan det sette vår mentale helse for å teste.

Sammenlignet med landlige innbyggere, fant forskerne at byene i byene er 21 prosent Mer sannsynlig å ha forstyrrelser i D’angst og 39 prosent Mer sannsynlig å ha forstyrrelser i humøret. EN Meta-analyse 2017 Han fant også at prisene på følgende psykiske helsemessige forhold var høyere blant de som bodde i urbane områder:

  • PTSD
  • Sinne kontroll
  • D & # 8217 Forstyrrelser; generalisert angst

Det samme var gyldig for mer alvorlige psykiske lidelser som schizofreni og paranoia.

Så, hva er forklaringen? Sekund Psykiatere, Urban Life trener hjernen, som endrer måten vi står overfor stress.

Slik fungerer det: Den konstante stimuleringen av bylivet kan presse kroppen til en tilstand av stress, kjent som Svar på å kjempe eller fly. Dette kan gjøre oss mer sårbare for psykiske helseproblemer, som depresjon, angst og bruk av stoffer. Dette kan bidra til å forklare hvorfor 19.1 prosent av amerikanere bor med en lidelse av D’angst, mens 6.7 prosent depresjon.

Livet i byen kan også påvirke ditt psykologiske immunsystem, som kan være usikre for de som har en familiehistorie av psykisk lidelse. Sekund Psykologer, Denne miljøspenningen kan øke risikoen for å utvikle en psykiatrisk tilstand, som angst, depresjon eller bipolar lidelse.

Selv om urbane liv kan føre til følelsesmessig ubehag, kan skam og stigma forhindre at unge voksne snakker om deres vanskeligheter. Dette kan forklare hvorfor de føler seg mer alene enn tidligere generasjoner, ifølge Studio Cigna.

Videre føler unge voksne, spesielt tusenårene, ofte utmattet, en stressende tilstand av mental og fysisk utmattelse som kan presse glede fra livet.

Eldre generasjoner kan se tusenårige som inkompetente voksne som nekter fra ansvar, men hvordan skrev Anne Helen Peterson for BuzzFeed, Millennialen er paralysert av provisjoner & # 8221; og de tror de alltid skal jobbe.

For unge voksne som bor i byen, sover de aldri, denne overbevisningen kan intensiveres, og legger til de psykologiske vanskelighetene i den urbane som bor.

Bor i en by kan også påvirke kvaliteten på søvn og kardiovaskulær helse

Livet i byen kan ikke bare påvirke vårt mentale velvære, men også på vår fysiske helse. EN 2017 Studio antyder at A’overdreven eksponering for atmosfærisk forurensning og byens støy kan forårsake skade på kardiovaskulær helse hos en person.

Det ser ut til at trafikkstøy kan forstyrre søvnkvaliteten og forårsake kortisol topper, L’stresshormon. Over tid kan høye nivåer av dette hormonet øke risikoen for at en person skal utvikle kardiovaskulær sykdom.

Det ser også ut til at innbyggerne i byene kan være mer utsatt for # 8217; søvnløshet og søvnforstyrrelser. I en avstemming på over 15.000 personer fant Stanford University forskere at de intense lysene i en by kan dempe en persons evne til å hvile seg godt om natten.

Ifølge undersøkelsen sov 6% av de som bor i svært opplyste byområder mindre enn seks timer hver kveld. De fant også at 29% av disse innbyggerne i byene var misfornøyd med kvaliteten på deres nattlige hvile.

Slik unngår å unngå livet i byen, ødelegger din mentale og fysiske velvære

Lære å håndtere byens livsstressfaktorer kan bidra til å styrke ditt fysiske og følelsesmessige velvære. Følgende forslag kan bidra til å forhindre utbrenthet, ensomhet og depresjon til å rive lykke fra # 8217; Urban bolig.

Tilbring tid på alt’åpen

Tilbring for mye tid omgitt av sement kan forårsake en dårlig City Sadness Case. Men å gå til parken eller ta en tur i naturen kan tilby en løsning. utdanning Vis som kommer i kontakt med naturen, kan hjelpe deg med å forbedre ditt psykologiske velvære og til og med forhindre depresjon.

Imidlertid kan innbyggerne i travle byer bekymre seg for ikke å ha nok tid til å tilbringe utenfor. Heldigvis er det ikke nødvendig å skjære ut en hel helg for å dra nytte av de store åpne områdene. Prøv å gå ut og finne grønne områder som en park i lunsjtid, eller organiserer en ukentlig tur og snakk med en intim venn.

Stanford forskere De fant at å gå i naturen bidrar til å gjenopprette den følelsesmessige hjerne termostaten. Dette hjelper oss med å kontrollere distresserende følelser, som deretter styrker vår evne til å takle stress.

Skape et fellesskap

Koble til nabolaget ditt kan få deg til å føle deg mer som hjemme, men i # 8217; Det var sosiale medier, vi kunne være mindre sannsynlig å spørre oss nabolag for små favoriserer.

Men disse Sosiale interaksjoner bidra til å bygge sosiale forbindelser og form intimitet. De kan til og med forbedre vår fysiske helse.

Med dette i tankene, omfatter ditt interiør Mr. Rogers og ta litt tid for å bli kjent med dine naboer. Invitere dem til middag eller nøye en samtale med bartenderen i din lokale kaffebar. Ta kontakt med andre, selv utenlandske, kan bidra til å bekjempe ensomhet. Små samtaler er fantastiske måter å markedsføre nye relasjoner.

Trening

Det er ikke en overraskelse trening Det er bra for vår fysiske og mentale helse. utdanning Demonstrere at treningen kan gjøre oss lykkeligere, forbedre immunforsvaret og bidra til å forhindre hjertesykdom.

Imidlertid kan forretnings- og livskostnader i byen hindre oss i å trene det vi ønsker. Hvis et treningsabonnement eller et syklingskurs ikke er i budsjettet ditt, kan du prøve en gruppe treningsrutine. Byen som Los Angeles, San Fransisco Og London, Gruppe gymnastikk leksjoner Alle’åpen er ofte billigere og kan bli funnet i de lokale distriktene.

Fortell meg om dette

Snakker om ups og bass av livet i byen er en måte å håndtere stress på. Finne andre som bekrefter din erfaring, kan si at du ikke er alene. Hvis du har å gjøre med et psykisk problem som depresjon eller # 8217; angst, kan terapi hjelpe deg. Men avhengig av forsikringsdekning, kan det være dyrt.

Ikke la dette hindre deg fra å lete etter støtte. De fleste av de største byene i USA tilbyr psykiske helseklinikker og lavprisstøttegrupper. Lær om rimelige helsepersonellalternativer kan hjelpe deg med å finne riktig type støtte.

Hvis prosessen virker skremmende, husk at terapien ikke varer evig, men å snakke med en profesjonell kan hindre stress i å bli noe mer alvorlig og langsiktig, som utbrenthet, generalisert angst eller stor depresjon.

Bunnlinjen

Urban Life kan gi så mye stress som spenning. Vet hvordan å hindre at bylivet påvirker din fysiske og mentale helse kan gjøre en forskjell.

Ikke overraskende, den fysiske øvelsen, snakk med dine kjære og finne et samfunn kan gi et løft til humøret ditt. Og mens disse aktivitetene kan være nyttige for oss alle, kan disse interaksjonene hjelpe de byene i byene til å holde seg flytende.

Juli Fraga er en autorisert psykolog basert i San Francisco, California. Han ble uteksaminert i Psyd ved University of Nord-Colorado og deltok på et postdoktoralt stipend på UC Berkeley. Lidenskapelig om kvinners helse, står overfor alle hans økter med varme, ærlighet og medfølelse. Se hva som kombinerer Twitter.