Elektrodeutslett: Behandling, symptomer, hvor vanskelig tid og bilder

Beskrivelse

Iført en sanitær eller absorberende Maxi kan noen ganger forlate noe uønsket bak: A’utslett. Dette kan forårsake kløe, hevelse og rødhet.

Noen ganger l’utslett kan være resultatet av irritasjon fra noe puten er laget. Andre ganger kan kombinasjonen av fuktighet og varme bidra til akkumulering av bakterier.

Uavhengig av den underliggende årsaken, er det flere behandlinger som er tilgjengelige for å behandle kutane utslett fra lagrene.

Hva er årsakene til kutane padsutslett?

De fleste puteutslett er resultatet av kontaktdermatitt. Dette betyr at huden din har kommet i kontakt med noe som irriterende i ditt absorberende. Vulva kontakt dermatitt er kjent som vulvitt.

Absorbentene er vanligvis laget av forskjellige lag av forskjellige materialer. Hvert materiale har potensial til å irritere huden din. Eksempler på vanlige komponenter i en absorbering inkluderer:

Tilbake ark

Bakplaten av et absorberende består ofte av forbindelser som kalles polyolefin. Disse brukes også i klær, strå og strenger.

Absorberende

Den absorberende kjernen er vanligvis funnet mellom bakarket og topparket. Den er laget av absorberende skum og trecellulose, et svært absorberende materiale. Noen ganger kan det også inneholde absorberende geler.

Øvre ark

Det øvre arket av en absorberende er det som kommer i kontakt oftere med huden. Eksempler på øvre arkkomponenter inkluderer polyolefiner, så vel som sinkoksid og vaselin, som ofte brukes i fuktighetsgivende hudkrem.

Lim

Klistremerker ligger på baksiden av absorben og hjelper det absorberende til å holde seg til undertøy. Noen er tilberedt med lim godkjent av FDA som ligner på de av artisanal limpinner.

Parfymer

I tillegg til disse komponentene kan noen produsenter legge til dufter til deres absorbenter. Huden på noen kvinner kan være følsomme for kjemikalier som brukes til å gi duft. Imidlertid posisjonerer de fleste absorbenter et duftende lag under den absorberende kjernen. Dette betyr at det er usannsynlig at den duftende kjernen kommer i kontakt med huden din.

Selv om hudutslett og allergisk irritasjon kan oppstå, er det vanligvis sjeldent. En studie har beregnet et estimat 0.7 prosent av kutane utbrudd kom fra allergier til et klebemiddel i absorbentene. En annen studie rapporterte at 8217; forekomst av betydelig irritasjon fra absorberende Maxi var bare en i to millioner Pads brukt.

I tillegg til dermatitt av komponentene i komponentene i det samme;.

Hvordan behandle utslettet;?

Noen forsøk og feil kan være nødvendig for å behandle en’utslett forårsaket av en buffer.

  • Bruk absorberende uten parfyme.
  • Bruk bredt bomullsundertøy for å redusere friksjonen.
  • Prøv et annet merke for å avgjøre om det forårsaker mindre reaksjoner.
  • Påfør en krem ​​Alle’Bench Hydrocortison på Ytter Vulva-området hvis den er rammet. Du bør ikke sette kremet ALLE’hydrokortison i vaginalkanalen.
  • Bruk en semi-up for å lindre irritert soner. Du kan kjøpe en halv-opp i de fleste apotek. Disse spesielle badene er vanligvis funnet over et toalett. Fyll tanken med varmt vann (ikke varmt) og la det hvile i 5-10 minutter, og deretter buffer det tørre området.
  • Det endrer absorbentene ofte for å hindre at de blir for våte og øker risikoen for irritasjon.

Behandle irritasjon fra en absorberende så snart du skjønner det. Ubehandlede hudutbrudd kan føre til en «8217; gjærinfeksjon siden gjær naturlig i kroppen din kan påvirke irritert områder.

Hva er perspektivet for en’utslett forårsaket av en buffer?

Hudutslettene forårsaket av friksjonen kan forsvinne innen to eller tre dager hvis de blir behandlet så snart symptomene blir lagt merke til. Ubehandlede hudutbrudd kan bli mer alvorlige og behandlingen kan ta lengre tid.

Hvordan kan du forhindre utvikling av en’utslett i fremtiden?

Hudutbrudd på grunn av absorbenter kan representere en utfordring hvis absorbenter er den foretrukne metoden for å beskytte menstruasjonsblodsklær. For å hindre fremtidig irritasjon:

  • Bytt til en bomullsdisk som ikke inneholder forskjellige fargestoffer eller klistremerker. Disse lagrene er dyrere, men kan bidra til å forhindre hudutbrudd hvis du har sensitiv hud.
  • Velge vaskbare stoffabsorberende eller spesielle kopper som er i stand til å absorbere menstruasjonsblod uten å forårsake betydelig irritasjon.
  • Endre absorbentene ofte og bærer bredt undertøy.
  • For å forhindre gjærinfeksjoner, gjelder den en antifungal salve umiddelbart før syklusen starter.