Hvordan bli kvitt Split-ender

Hva er årsakene til splitte ender?

Split ender oppstår når hårets tips blir tørre, sprø og frayed. De kan se på’en løs ende av tauet.

L’Eksponering for ekstreme værforhold og hårpleie teknikker som tørking, stryking og krølling kan forårsake doble pigger. De er også forårsaket av hårkjemikalier. Med så mange som bruker hårprodukter daglig, er de doble pigger vanlige. Nesten helt før eller senere vil de ta av de doble pigger.

Hvordan bli kvitt de doble pigger

De dobbelte tipsene kan ikke repareres. L’Bare pålitelig måte å bli kvitt den er kuttet dem.

L’Siste trend for å kvitte seg med split tips er en prosess som kalles velatoterapi, også kjent som et stearinlys kutt. Prosessen ble gjort kjent etter den øverste modellen Alessandra Ambrosio publisert på Instagram et bilde av designeren som holdt et lys i håret hans.

Stearinlys kutting krever vridning av en hårseksjon og brenner den halvparten med et oppvarmet stearinlys. Du tror at du brenner de doble spikene kan skape en segl for å beskytte tipsene fra å bryte igjen. Imidlertid frykter noen hårpleieeksperter at det faktisk kan forårsake dobbelt tips og skade hårsekkene.

Hvis du vil prøve å kutte lys, se etter hjelp av en erfaren profesjonell. L’Metodeutførelse alene kan forårsake hår- eller hudforbrenninger.

Hårmasker markedsføres ofte som en kur med doble pigger. Selv om det fukter håret og kan bidra til å skjule dobbelt tips eller hindre dem, vil de ikke gå bort.

Slik skjuler du dobbeltspikene

Hårmasker er dype kondisjoneringsbehandlinger som bidrar til å gjenopprette hårhydrering og styrke hårstammen. De er flotte for å gjemme doble pigger og forbedre L’General Hair Aspect.

Balsene uten skylling brukes vanligvis på rent og delikat buffert hår. Disseksjon av håret under programmet kan hjelpe deg med å bruke balmen på røttene til tipsene.

Du kan finne masker for hår og balsam uten skylling i de fleste apotek og skjønnhetsprodukter butikker, eller du kan lage en av deg.

Når du forbereder balsammen din, velger du ingredienser som bidrar til å nærme håret ditt:

Søt mandelolje

Ekstraksjon fra mandler, l’søt mandelolje er fuktighetsgivende og veier ikke håret. Det kan brukes rent som en balsam uten skylling eller gnidd på vått hår. En ytterligere fordel? Den har en fantastisk duft!

Panthenol

Pantenol er et biprodukt av Pantotensyre (vitamin B-5). Bidrar til å styrke håret, hold fuktighet og forbedre skadet hårkonsistens. Panthenolen er ofte hovedbestanddelen i mange masker og hårbalsammer.

Argan olje

Arganolje kommer fra frøene til Argan-trær med opprinnelse i Marokko. L’Argan Oil er dypt fuktighetsgivende og gir hårglans. Å bruke L’Argan olje på doble pigger, gni noen dråper på vått eller tørt hår og kam.

Finn ut: Hvordan bruke olivenoljen til hårpleie »

Hvordan å hindre doble pigger

Det er vanskelig å forhindre doble pigger. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden.

Forslag og triks

  • Få rett hårklipp og regelmessige finish, helst hver seks uker.
  • Ikke vask håret ditt hver dag. Når du vasker deg selv, bør du vurdere å bruke bare balsam og sjampo for å hoppe.
  • Velg naturlige sjampoer som ikke inneholder aggressive ingredienser.
  • Bruk en balsam etter sjampo eller bruk en balsam uten skylling.
  • Bruk en brede tenner for å untangle vått hår.
  • Begrenser tjenestene som ødelegger håret, for eksempel fargestoffer og kjemisk stryking.
  • Bruk en beskyttende spray mot varme og minimere varmebruk;.
  • Ta kosttilskudd forsterker hår, som biotin og # 8217; folsyre.

Noen frisyrer, som hesthaler og hårstrenger, kan forårsake doble pigger. Begrense frekvensen som du bruker disse frisyrene på, og bruk mykere elastikk kan bidra til å forhindre skade.

Tilleggsinformasjon: Fordelene med Biotin »

Noen mennesker er mer utsatt for doble pigger?

Selv om noen kan ha delt tips, kan folk av afrikansk opprinnelse være mer i fare. Ifølge en 2015 studere, Afro-strukturert hår er spesielt utsatt for skade. Dette skyldes posisjonen til sine ovale formede hårtrommer.

Det har også en naturlig retro krumning av hårsekk, langsommere hårvekst og mindre hårtetthet. Disse faktorene gjør det mest skjøre afrikanske strukturerte håret og mer gjenstand for brudd, samt å utvikle knuter og doble pigger.

Menopausale kvinner kan også utvikle flere doble pigger. Når østrogen nivåer reduseres, naturlige oljer produsert i hodebunnen å synke. Håret kan bli mer tørt og mer gjenstand for å bryte.

Bunnlinjen

Generelt kan doble pigger påvirke på håret ditt og, hvis ikke forvaltes, forårsaker langsiktig hårskade.

Når det gjelder doble poeng, er forebygging grunnleggende. Selv om du kanskje ikke har tenkt å slette stylingsverktøyene dine, bruk dem litt og holder håret ditt godt betinget kan bidra til å forhindre hårbrudd.

Les på: 9 triks for sunnere hår og # 8217; Fuller Utseende »