14 sitater av & # 039; Grey & # 039; s anatomy & # 039; De gir oss livet

& # 8220; Grey’S anatomi & # 8221; Han kom tilbake til sin trettende sesong, og vi er helt klare for en annen tur til det grå-sloanske minneshospitalet. Det vellykkede TV-showet har foreskrevet alle oss år med Dramas, både på sykehuset og i alle de vakre legene til de vakre legene. Men det eneste som har holdt oss limt gjennom årene, var hver gang en av våre favorittkarakterer har gitt ut en inspirerende sannhetsbombe for å motstå alle oss i vanskelige tider.

Fra å opprettholde en hemmelighet til andre, for å takle tapet av en elsket, og til og med ha en bleie med stolthet, & # 8220; grå’s & # 8221; Han dro dit og gjorde det, han ga tilskuere en filosofisk næring for sinnet. Fra en’se på noen av våre favoritt sitater før premieren av sesongen!

Hvis du ikke er villig til å fortsette å lete etter lys på de mørkeste stedene uten å stoppe selv når det virker umulig, vil du aldri lykkes.
& # 8211; Amelia

Del på PinterestBildekilde: Bilde via ABC

Vel, vi krysset den mest skremmende tingen en person kan møte og vi overlevde. Så nå er hver dag bare en gave. Og nå er vi alle velsignet. Velsignet for å være her, velsignet for å gjøre det vi vet hvordan å gjøre det bedre, som er redd liv. Hver dag. En levetid om gangen. Vi helbredet slik at du kan fortsette å kurere andre.
& # 8211; Cristina

Så hvordan sjansene er at de kjemper når jeg er en milliard? Du er bare i numerisk inferioritet. Du er sterk, fortsetter å presse deg mot alle de rasjonelle grensene og aldri gi opp. Men sannheten er at til tross for hvor vanskelig du prøver å kjempe for å opprettholde kontrollen, når alt har blitt sagt og gjort, er det noen ganger bare i numerisk inferioritet.
& # 8211; Meredith

Jeg bodde. Jeg virkelig virkelig bodde. jeg feilet. Jeg var ødelagt. Jeg var brutt. Jeg dro til # 8217; helvete og jeg returnerte. Og jeg møtte også glede. Og lidenskap. Og jeg hadde en stor kjærlighet. Se døden for meg er ikke rettferdighet. Er & # 8230; Slutten på en vakker tur. Og jeg er ikke redd for å dø. Spørsmålet er: SANT? Et liv i fengsel eller en’Aldilà & # 8230; med din kone. Meg eller deg? Ditt valg.
& # 8211; Richard

Vi ser alle etter svar. I medisin, i livet, i det hele tatt. Noen ganger svarene vi lette etter de bare gjemte under overflaten. Andre ganger finner vi svar når vi ikke skjønte at du stille et spørsmål. Noen ganger kan svarene ta oss helt av overraskelse. Og noen ganger, selv når vi finner svaret vi leter etter, forblir vi fortsatt med mange spørsmål.
& # 8211; Meredith

Del på PinterestBildekilde: Bilde via ABC

Det er vanlig oppfatning at positiv tenkning fører til et lykkeligere og sunnere liv. For barn blir vi fortalt å smile, være munter og ha et lykkelig ansikt. Som voksne blir vi fortalt å se på den positive siden, for å lage en lemonade og se halvparten av brillene. Noen ganger kan virkeligheten hindre vår evne til å recitere den lykkelige delen. Ditt håp kan mislykkes, kjærester kan jukse, venner kan skuffe. Det er i disse øyeblikkene, når du bare vil bli ekte, forlat den skuespillerne og være din sanne ulykkelige selv redd.
& # 8211; Meredith

Noen ganger endres fremtiden raskt og helt, og det er bare valget av hva du skal gjøre neste gang. Vi kan velge å være redd for, for å være der skjelvende uten å flytte, ta det verste som kan skje, eller vi gjør i # 8217; ukjente og antas at det blir strålende.
& # 8211; Cristina

I går hadde jeg en bleie, ja, og i dag legger jeg en. Hvis det hjelper Dr. Shepherd å overvinne intervensjonen, vil jeg ha en bleie. Min bleie er fantastisk. Min bleie er vanskelig. Du vil gjerne ha baller å bære min bleie. Jeg skal ha den og jeg skal ha den med stolthet. Og hvis jeg må tisse innvendig? Åh, jeg skal tisse. Fordi jeg er kirurg. Dette er Amerika L & # 8217. Og jeg vil gjøre det som må gjøres. Så du kan kysse min hardcore rumpa, med bleen.
& # 8211; Lexie

Del på PinterestBildekilde: Bilde via ABC

Ser tilbake, det er lett å se når en feil ble begått og # 8230; beklager et valg som i en alder av æra virket en anstendig og # 8217; men hvis vi brukte vår beste dømmekraft og lyttet til vårt hjerte, er det mer sannsynlig at vi vil se at vi har valgt klokt og vi har unngått den dypeste og mest smertefulle Beklager av alle & # 8211; Angre på å la deg unnslippe noe ekstraordinært.
& # 8211; Meredith

Vi vil alle dø. Vi har ikke mye å si om hvordan eller når, men vi må bestemme hvordan vi skal leve. Så gjør det. Bestemme seg for. Dette er livet du vil leve? Dette er personen du vil elske? Er det beste du kan være? Du kan være sterkere? Mer snill? Mer medfølende? Bestemme seg for. Inspirasjon. Puster ut og bestem deg.
& # 8211; Richard

Det er en av de tingene som folk sier, du kan ikke fortsette til du slipper fortiden. La gå er den enkle delen, det er smertefullt å gå videre. Så noen ganger kjemper vi ham, la oss prøve å holde ting like. Ting kan ikke forbli det samme skjønt. På et tidspunkt må du bare la deg gå. Gå videre. Hvorfor uansett hvor smertefullt det er, er det den eneste måten vi vokser opp.
& # 8211; Meredith