Hvordan bli kvitt rynker: Naturlige og Housewares Remedies

Fordi jeg har rynker?

Rynker er hovedsakelig forårsaket av aldring & # 8217. Med alderen av Dell’Alderen mister huden elastisitet og returnerer ikke lett til sin opprinnelige form.

Andre ting som bidrar til å ha rynker er:

 • Genetikk. DITT DNA bestemmer om du har hudtypen som er motstandsdyktig og kan forsinke linjene eller hudtypen som er mer utsatt for linjer og rynker.
 • Sollys. UV-stråler av sollys Knock elastin og kollagen i huden, noe som gjør deg mer utsatt for dannelsen av linjer.
 • Gjentatte uttrykk. Hvis det er en «8217, ansiktsuttrykk, gjør du ofte (som frowning, smilende, halvlengde øyne eller rynker ut øyenbrynene), kan du være mer sannsynlig å ha rynker.
 • Utmattelse. Dette kan forårsake ansiktsspenning, som kan føre til en’gjentatt ansiktsuttrykk, som kan føre til rynker.
 • Røyk. Gjentatt bevegelse av røyking En sigarett eller en sigar kan forårsake rynker rundt munnen. Røyken av inhalert tobakk forårsaker rynker og linjer på grunn av en krymping av blodkar, som derfor gir mindre oksygenert blod til disse vevene.

Hvordan bli kvitt rynker naturlig

Selv om mange mennesker vender seg til behandlinger som Botox-injeksjoner for å myke rynker, er det noen enkle måter å begynne å vende på rynker uten injeksjoner:

 • Følg et sunt kosthold som inneholder mye vann. Riktig hydrering hjelper til med å forsvare seg fra ansiktsrynker. Vurder også å ta et supplement som inkluderer omega-3 fettsyrer for å hjelpe hudhydrering.
 • Sov nok til å la huden din lade opp. Og sov på ryggen min. Sove med ansiktet ditt på puten kan strekke huden og oppmuntre rynker.
 • Bruk solkrem på ansiktet hver dag. Ikke glem at Solens UV-stråler også er tilstede på overskyet dager og om vinteren. Og bærer solbriller. Ikke bare solbriller vil hindre deg i å klemme øynene dine, men de vil beskytte huden din rundt øynene dine.
 • Fukter ansiktet minst tre ganger om dagen. Bruk din favoritt fuktighetskrem. Ikke glem huden din mellom øynene og øyenbrynene dine.
 • Exfolia ansiktet ditt et par ganger i uken. Bruk din favoritt eksfolierende skrubbe for å eliminere døde hudceller.

Enkle måter å kvitte seg med rynker

Det er mange hjemme rettsmidler for å behandle rynker. Selv om de ikke kan testes klinisk eller godkjent fra et medisinsk synspunkt, er det folk som tror på kraften i hjemmets rettsmidler som:

 • Påfør egghvite på rynker mellom øynene / øyenbrynene
 • Påfør yoghurt blandet med honning, sitronsaft og væske av en vitaminkapsel og i 10 minutter før skylling
 • Massasje noen få dråper kokosnøttolje eller søt mandelolje på rynker hver kveld før du går i seng
 • Svelg en spiseskje av linfrøolje fra to til fire ganger om dagen
 • Påfør en maske av avokadopuré i 20 minutter før skylling

Øvelser for å bli kvitt rynker

Noen tror at ansiktsøvelser vil fremheve rynker bare på grunn av repeterende bevegelse. Andre tror at ansiktsøvelser kan gjøre ansiktet på ansiktet mer elastisk, dempende rynker.

Hvordan bli kvitt rynker på pannen

For en jevn front må du jobbe foran muskelen hver dag.

Sett venstre håndpalm på venstre side av pannen. Mens du stram huden med venstre hånd, trykk på håndflaten på høyre side av pannen og flytt den med en massasje sirkulær bevegelse med urviseren.

Etter to minutter, hold høyre hånd på plass og masser venstre side av forsiden med en sirkulær bevegelse mot klokken i to minutter.

Gjenta denne prosessen tre ganger i totalt seks minutter på hver side.

Hvordan bli kvitt rynker rundt øynene

For å redusere øyehønebenene, legg tommer til ytre øyekrok og fingre på toppen av hodet. Stram øynene godt, og med tommelen, trekk de ytre øyehjørnene mot sidene av hodet og litt mot den osmanniske;.

Hold denne strekningen i ca 10 sekunder og slapp av. Gjenta 15 ganger. Gjør det en del av din daglige rutine.

Bunnlinjen

Aldring og huden min mister elastisitet, våre ansikter utvikler rynker og rynker.

Hvis du vil minimere disse linjene for et yngre utseende, er det en rekke alternativer for folk som ønsker å unngå injeksjoner og andre medisinske behandlinger. Mange av disse hjemmemedisinene har ikke blitt prøvd i det medisinske samfunnet.

Diskuter naturlige rettsmidler for å kvitte seg med rynker med legen din før du endrer kostholdet ditt eller ansett kosttilskudd.