Hvordan bli kvitt poser under øynene: 17 tips

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva kan du gjøre

Selv om det finnes utallige produkter på markedet som hevder å bidra til å deflate og lette området under øynene, ikke alltid fungere.

Drikker mer vann og påfør en kald pakke kan hjelpe deg med å raskt redusere posene under øynene dine, men L’langsiktig utseende er å gjøre noen endringer i livsstil. Dette gjelder spesielt hvis øyeposer og mørke sirkler er genetisk arvet.

Andre vanlige årsaker inkluderer:

Les videre for å finne ut hvordan du blir kvitt posene under øynene.

1. Bruk teposer

Te er ikke bare for å nippe. Du kan faktisk bruke teposer med koffein under øynene dine for å hjelpe med mørke sirkler og poser.

Koffein i te inneholder kraftige antioksidanter og kan øke blodstrømmen til huden. Det står også som beskytter aldringsprosessen fra UV og potensielt sakte.

Grønn te, Spesielt ble det annonsert av forskere for sine potensielle antiinflammatoriske effekter, som vist i En pålitelig kilde studie.

Å gjøre dette:

 • Infusjon To teposer i 3-5 minutter.
 • La te sachets kule i kjøleskapet i 20 minutter.
 • Derfor klem over overflødig væske og bruk den på området under øynene.
 • La teposen poser i 15-30 minutter.
 • Kjøp et utvalg av grønne teposer.

  2. Bruk en kald pakke

  Kaster bort de dyre kremer. Lettet fra mørke sirkler kan være så enkelt som å bruke en kald pakke som du bruker materialer du allerede har. Påføring av kulde på området kan hjelpe blodårene raskt for midlertidig lindring.

  Selv om du kan kjøpe en kald pakke i butikken, Gjør-det-selv-metoder Det kan også fungere.

  Noen gjør-det-selv-alternativer inkluderer:

  • Kald teskje
  • Frisk agurk
  • fuktig klut
  • Pose med frosne grønnsaker

  Før # 8217; applikasjonen, pakk pakken med en myk klut for å beskytte huden for kaldt. Du trenger bare å bruke komprimering for en fil få minutter For å se resultatene.

  3. Rengjør brystene med et pottett

  Noen mennesker sverger at bruken av et nettfartøy kan hjelpe deg med å fjerne poser under øynene og mørke sirkler. Et pottettett er en enhet som er fylt med en saltet vannoppløsning (normal saltoppløsning). Sett tuten i nesen e bryster, Fjerner slim og annet rusk.

  Å gjøre dette:

 • Fyll pannen med en saltet vannløsning & # 8211; 1/2 teskje salt i 1 kopp D’vann. Varm vannet for å oppløse det, så kult til kroppstemperaturen før … Varmt eller varmt er det beste for komfort.
 • Vipp hodet sideveis over vasken. Plasser potten tuten i øvre neseboret, den nærmeste taket.
 • Puste fra munnen mens forsiktig hell løsningen i neseboret. Løsningen skal strømme gjennom det andre neseboret.
 • Gjenta denne prosessen med hodet som er tilbøyelig med # 8217; annen del.
 • Skyll pannen etter bruk med filtrert vann, destillert eller på annen måte steril.
 • La potten tørke; luft før du lagrer den.
 • Du finner online forretningsvaser online. Hvis du velger å prøve denne metoden hjemme, må du sørge for at du bruker destillert eller sterilisert vann for å lage saltvannsløsningen. Du kan også bruke det kokte kranvannet som er avkjølt med en sikker temperatur.

  4. Hold deg hydrert

  L’vannkompensasjon 60 prosent av kroppsvekten din. Når det er sagt, kan det ikke overraske at dehydrering kan bidra til posene under øynene. Øke vanninntaket skal hjelpe.

  Hvor nok er det? Eksperter anbefale Drikk ca 13 kopper væsker om dagen for menn og ca 9 kopper væsker for kvinner, en dag.

  Du liker ikke vannet; vann? Den gode nyheten er at alle væskene teller for totalen daglig. Imidlertid er vannet A’Low-Calorie-alternativet. Prøv glitrende vann, smaksatt vann eller også l’infused vann av frukt. A’andre godt valg er varmt eller kald koffeinfri urtete.

  5. Ta en antihistamin

  Allergier Det kan forårsake hovne og mørke sirkler under øynene. Du kan også prøve rødhet eller tåre og øye kløe. Denne reaksjonen er forårsaket av responsen til immunsystemet ditt til noe som irriterer det eller allergener.

  Hvis du tror at vesker under øynene dine kan være allergiske, spør legen din om å ta dem Narkotika for L’Bench Allergi (OTC). Noen merker inkluderer:

  Kjøp Antihistamines Online.

  Det er også en god ide å unngå potensielle allergener når det er mulig.

  Noen personlig pleieprodukter, som såper, sminke eller hårfarge, kan være allergener. Hvis du har problemer med å identifisere årsaken, bør du vurdere å holde en dagbok for å se hvilke stoffer eller andre ting som forårsaker de fleste reaksjoner. Hvis det er et kronisk problem, snakk med legen din Allergologiske tester.

  6. Legg til retinolkremet til rutinen din

  Du har kanskje brukt kremer i fortiden, men fokus på bestemte ingredienser er nøkkelen. Retinol kremer ble brukt til en rekke hudproblemer, inkludert:

  Denne ingrediensen er korrelert til vitamin A og er i form av krem, gel eller væske.

  Hvordan retinol hjelper med poser under øynene? Hvis det brukes på huden, kan denne ingrediensen bli bedre kollagen mangel. Du kan finne lavere retinolkonsentrasjoner i forskjellige benkprodukter, men sterkere kremer krever resept av din hudlege.

  Retinol brukes vanligvis på huden en gang om dagen, Om Mezz’Nå etter å ha vasket ansiktet. Ikke bruk retinol kremer og ikke ta vitamin A ekstra hvis du er gravid.

  7. Bruk lynprodukter

  Lightening hud kremer inneholder en ingrediens kalt hydrokinon. Denne ingrediensen forstyrrer produksjonen av melanin i huden. Dette kan bidra til å redusere utseendet på mørke poser eller mørke sirkler.

  Mange kremer, geler og lotioner du finner fra telleren inneholder 2 prosent Hydroquinon. Det er mulig å oppnå høyere konsentrasjoner på resept av ens hudlege. Du må bruke disse produktene regelmessig for å se varige resultater.

  Finn hudbelysningskrem som inneholder online hydrokinoner.

  Det er viktig å merke seg at de positive effektene av’hydrokinon reverseres når huden er utsatt for sollys, så du bør bare bruke det om natten. Noen mennesker opplever også tørrhet, irritasjon og andre små hudproblemer under L’bruk av lynprodukter. Stopp bruken hvis du har en reaksjon.

  8. Bruk solkrem hver dag

  Beskyttelse av huden mot sollys kan hjelpe med en rekke dermatologiske problemer, for eksempel:

  • for tidlig aldring
  • hudkreft
  • misfarging

  Som et resultat kan iført solkrem også hjelpe med poser under øynene og mørke sirkler.

  De American Academy of Dermatology antyder at alle mennesker har solkrem. En bred spektrumbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler er viktig. Velg deretter en formel med SPF 30 eller topp og motstandsdyktig mot vannet;. Gjenta om nødvendig eller angitt på instruksjonene i pakken. Velg et daglig ansiktsfukter med SPF 30 eller høyere.

  Her er et utvalg av solenergi med høy SPF.

  Du kan også unngå skadelige stråler av solen:

  • sitter på # 8217; skyggen
  • Bruk verneutstyr
  • unngå tanning senger

  9. Se din derma på mikronedling

  mikronedling Det er også kjent som kollageninduksjonsterapi. Tilhengere sier at han reduserer rynker, arr og til og med pigmentproblemer, som mørke sirkler og poser under øynene.

  Prosedyren inkluderer subtile nåler som brukes til å bore huden. Dette skaper en slags kontrollert lesjon som i sin tur forynger huden som skal behandles.

  Denne prosedyren er ikke for de som ønsker umiddelbar tilfredsstillelse. Det utføres vanligvis i løpet av seks økter fordelt på omtrent en måned. Micronedling koster mindre enn de mest tradisjonelle laserprosedyrene.

  Det er også noen risiko, selv om gjenopprettingstiden er relativt rask. Folk kan pådra seg problemer som:

  • blødning
  • ekkymose
  • infeksjon
  • arr

  Dermatologer anbefaler mot hjemmekits fordi de er mindre effektive og C’er faren for overføring av infeksjoner. Ikke del nåler med andre mennesker for å forhindre sykdomsoverføring. Denne tilnærmingen er ikke et godt valg for folk som har en historie om cheloider, eller at de lett er montert.

  10. Ta av trikset før du går i seng

  Forbedre din nattrutine kan også hjelpe deg med å unngå poser under øynene dine. Spesielt er det viktig å vaske ansiktet hver kveld før du går i seng.

  Det er flere grunner til at du ikke skal sove med sminke. Først, hvis du sover med mascaraen eller andre øye sminke på øynene, kan du:

  • Irritere dem
  • Opplev en allergisk reaksjon
  • Utvikle en infeksjon i & # 8217 som skaper rødhet, hevelse eller andre symptomer

  Noen sier at du glemmer å vaske ansiktet ditt, kan forårsake rynker eller skade huden din på andre måter. Nøyaktig? Når du sover rigget, avslør du huden din for å frigjøre radikaler. Dette har potensial til å skape det som kalles oksidativt stress, som kan vokse for tidlig huden din.

  Kjøp øyet Makeupers her.

  11. Hold deg mens du sover

  Prøv å heve hodet med ekstra puter mens du sover. Ved hjelp av to eller flere Puter skal gjøre sminke. Du kan også vurdere kjøp av en spesiell kilepute. Hvordan virker det? Å heve hodet bidrar til å forhindre stagnasjon av væsker i de nedre øyelokkene som skaper hevelse under søvn.

  Hvis du løfter hodet, gjør nakken eller du ikke kan sovne, kan du også vurdere å løfte bunnen av noen få centimeter. Du kan bruke mursteinene under sengene på sengen eller kjøpe spesielle senger av sengen spesifikt realisert for dette formålet.

  12. Hvis du kan, sove minst åtte timer

  Foruten å sove, selv hvor mye søvn er en faktor. Selv om begrenset søvn kanskje ikke faktisk forårsaker mørke sirkler for å få Liten søvn kan gjøre din hudfarge. Som et resultat kan noen skygger eller mørke sirkler være tydeligere.

  De fleste voksne skal sikte på å komme inn mellom syv og åtte timer Sov hver natt.

  Sekund Mayo Clinic, Hvis du har problemer med å fikse deg til hvile, prøv disse triksene:

  • Prøv å lage et søvnprogram eller en vanlig tid til å sove og våkne opp.
  • Unngå mat og drikke som inneholder koffein fra 6 til 12 timer før du går i dvale.
  • Unngå alkoholholdige drikker før Coricarets.
  • Slutter alle måltider og snacks to timer før du går i dvale.
  • Slutt alle de slitsomme øvelsene et par timer før du går i dvale.
  • Slå av fjernsyn, mobiltelefoner og andre elektroniske enheter A’nå før du går i dvale.

  1. 3. Spis mer kollagen rik mat

  Aldring, muskler og vev som støtter øyelokkene svekkes. Dette betyr at huden din kan begynne å arising, inkludert fett som vanligvis er rundt øynene.

  Øk L’C-vitamin kan hjelpe kroppen din absorbere mer hyaluronsyre. Denne essensielle syren er naturlig funnet i kroppen, men mengden lagret reduksjoner med alderen.

  Selv mat rik på vitamin C og aminosyrer kan hjelpe Kollagen produksjon Økende nivåer av hyaluronsyre, noe som skaper en sunnere hud.

  Gode ​​kilder til vitamin C inkluderer:

  • appelsiner
  • Røde paprika
  • kål
  • rosenkål
  • brokkoli
  • jordbær

  14. Spis enda mer jernrike matvarer

  Anemi fra jernmangel Det er en tilstand der blod mangler med røde blodlegemer. Disse cellene er ansvarlige for transport av kroppsvev. Jernmangel kan forårsake mørke sirkler og til og med den bleke huden. Andre symptomer inkluderer ting som:

  • ekstrem tretthet
  • Hender og kalde føtter
  • skjøre negler

  Hvis du mistenker å være anemisk, er det en god ide å besøke legen din. Legen vil verifisere den med en enkel blodprøve. Du trenger kanskje spesiell Jerntilskudd å gå tilbake til sporet. For milde tilfeller kan det være nyttig å øke dietten jerninntaket.

  Jernrike matvarer inkluderer:

  • Rødt kjøtt, svinekjøtt og fjærfe
  • sjømat
  • bønner
  • grønne bladgrønnsaker, for eksempel kål og spinat
  • rosiner, aprikoser og annen tørket frukt
  • Fortified matvarer med jern, som frokostblandinger, brød og pasta
  • Peas

  15. Redusere saltede matvarer

  Å spise for mange saltede matvarer kan være på roten av poser under øynene. Salt bidrar til oppbevaring av væsker i kroppen din og kan få deg til å svulme generelt. Det kan også føre til andre helseproblemer, som hjertesykdom Og slag.

  L’American Heart Association anbefaler forbruker 2300 milligram (mg) eller mindre stiger det hver dag. Ideelt sett bør voksne forbruke ikke mer enn 1500 mg salt hver dag.

  Som en guide, her er hvor mange milligrammer det er i forskjellige teskjeer målinger (skjeer) av salt:

  • 1/4 ts = 575 mg natrium
  • 1/2 ts = 1.150 mg natrium
  • 3/4 ts = 1,725 ​​mg natrium
  • 1 ts = 2.300 mg natrium

  Les pakkene nøye For å se hvor mye C’er i dine favoritt snacks. En måte å umiddelbart redusere salt i kostholdet er å unngå å spise pakket og bearbeidet mat. I stedet, prøv å følge en mer basert diett på hele matvarer & # 8211; Frisk frukt og grønnsaker & # 8211; hvor du kan sjekke saltinnholdet.

  16. Redusere alkoholforbruket

  Du kan også vurdere å redusere alkoholforbruket for å se lindring. Fordi det virker? Er en’ide som ligner på å drikke mer vann. Drikker alkohol bidrar til dehydrering og dehydrering kan føre til poser og mørke sirkler under øynene.

  Hvis du vil ha en spesiell drink, prøv å ta en «8217; smaksatt musserende vann eller å innpode normalt vann med frukt.

  17. Slutt å røyke

  røyk Avgasser kroppens vitamin C-reserver, som er vitaminet som er ansvarlig for å skape sunn kollagen i huden din. Hvis du røyker, kan du håndtere problemer som rynker, misfarging og til og med poser under dine øyne og mørke sirkler.

  Slutt å røyke Det hjelper også med en rekke andre helseproblemer. kan bli enige I ditt liv, bli kvitt farget tenner og redusere utviklingsmulighetene dine diabetes, kardiovaskulære sykdommerog noen typer kreft.

  Du kan eksperimentere Nikotin tilbaketrekking Symptomer i de to første ukene etter å ha stoppet røyking. Disse symptomene skal forsvinne alle’10 til 14 dager.

  For støtte i å slutte å røyke, besøk Røykfritt.gov.

  Når du skal se legen din

  Mange årsaker til hevelse og misfarging under øynene er ikke alvorlige og kan svare godt på hjemmebehandling. Når det er sagt, hvis du merker disse symptomene under ett øye, eller hvis forverres over tid, er det en god ide å besøke legen din.

  Noen tilfeller av poser under øynene kan være et resultat av en infeksjon eller andre medisinske problemer som krever en spesiell oppmerksomhet.

  Du bør også konsultere legen din dersom hevelsen din er:

  • alvorlig og langvarig
  • forenet av rødhet, smerte eller kløe
  • påvirke andre deler av kroppen, som bena

  Legen kan tilby noen langsiktige løsninger, for eksempel reseptbelagte kremer eller andre behandlinger som virker for å redusere hevelse og misfarging. Alternativene inkluderer:

  • Laserterapi
  • Kjemiske skinn
  • Injiserbare fyllstoffer for behandling av hovne øyelokk

  Du må kanskje gjenta disse behandlingene for å få de beste resultatene.

  Les denne artikkelen på spansk