Hva en haug blødning?

Når plantenblødningen oppstår?

Planteblødning skjer vanligvis mellom 6 og 12 dager etter unnfangelsen, når den befruktede egget stikker til livmorens belegg. Noen kvinner utveksler det for sin normale syklus fordi det kan virke som det og forekomme i nærheten av det øyeblikket du forventer din normale syklus.

Som du kan vite om hva du lever er en planteblødning? Og når vaginal blødning er noe å bekymre seg for?

Hvor vanlig er det?

Ifølge Dr.SSA Sherry Ross, Obstetrics / Gynekologi på Providence Saint John’S Helsesenteret Santa Monica, California, Plant Blødning er ganske vanlig og forekommer i omtrent 25 prosent graviditeter. I mange tilfeller er det det første tegn på graviditet.

Dr. Linda Burke-Galloway, MD, MS, Facog og Forfatter av & # 8220; Smart Mother’S Guide til en bedre graviditet & # 8221;, sier de fleste kvinner tror du har en kort Periode den måneden, når det i virkeligheten er en planteblødning . Mange kvinner innser ikke engang at de er gravid til de gjør en graviditetstest & # 8220;.

Hvor lenge varer det?

I motsetning til en normal periode, sier Dr. Burke-Galloway at planteblødning er svært kort holdbarhet, vanligvis ikke mer enn 24-48 timer. Dette er tiden som er nødvendig for den befruktede egg som skal implanteres i oppskalen av livmoren.

Dr. Ross forklarer den tidsmessige sekvensen som følger:

Hva det ser ut som?

Den typiske menstruasjonsblødningen varer vanligvis fra tre til fem dager, starter tyngre og deretter lighering. Blod som kommer fra # 8217; blødning av planten er generelt mørk brun eller svart, noe som betyr at det er eldre blod, men noen ganger kan det også være rosa eller rødt.

Det er også ikke en tung strømning. Du kan merke en liten flekk av noen få dråper i litt større mengder.

Det kan være vanskelig for kvinner å kjenne forskjellen mellom planteblødning og en vanlig syklus fordi symptomene kan være ganske lik som forvirret.

Her er noen viktigste forskjeller.

Regelmessig

Plante blødning

Når du bør bekymre deg for?

Alle blødninger under graviditeten anses som unormal. Legene tar det veldig alvorlig og oppfordrer gravide kvinner til å signalere det.

Selv om ikke alle blødninger er en nødsituasjon eller et tegn på komplikasjoner, vil legen sannsynligvis ønske å utføre tester, for eksempel A’vaginal ultralyd, for å forstå årsaken.

Ifølge Dr. Burke-Galloway betyr lyse røde blod at du har en «-aktiv blødning», spesielt hvis du overfører blodpropper og du har smerte. Dette kan være et tegn på spontan abort eller en ekstrauterin graviditet og krever umiddelbar medisinsk behandling.

& # 8220; Hvis blødningen skjer i midten av natten og ser farlig ut vedvarende eller tungt, ring legenes studio for å snakke med vaktpersonalet «sier» Dr. Joshua Hurwitz, Obstetrics / gynekologi og reproduktiv endokrinolog på reproduktive medisinforbindelser av Connecticut. I en hvilken som helst presserende situasjon, kan du alltid gå til beredskapsrommet som skal evalueres & # 8221;.

Dr. Ross legger til: & # 8220; Hver gravid kvinne har en Fra 15 til 20 prosent av mulighetene å ha en spontan abort. Når blødningen begynner å virke en tung periode med blodpropper og alvorlige menstruasjonskramper, så er det på tide å bekymre deg for at du opplever en spontan abort. Hvis sterke blødninger og kramper er forbundet med tretthet eller svimmelhet, er det viktig å kontakte legen din til å ha en Pelvic ultralyd, Emokrome og Beta HCG (human chorionisk gonadotropin) for å gjøre det riktige diagnose. & # 8220;