How to say at det er på tide å endre behandlingen av graven eksem

Bruk xnumx time fuktighetskrem på xnumx og unngå allergener. Likevel har du ikke prøvd lettelse fra kløe, peeling og tørrhet i eksemet som du håpet. Dette kan være et tegn som er på tide å revurdere dine behandlinger. Selv om det er sant at det ikke er noen kur for eksem, er mange behandlinger tilgjengelige.

Behandling av eksemet er ikke en gyldig tilnærming til alle. Det er viktig å vite når du skal si at behandlingen som kunne ha fungert bra for noen andre, virker ikke for deg.

Her er noen signaler som indikerer at det er på tide å komme i kontakt med din hudlege eller endre familiens regime.

Tegn som er på tide å endre

Du kan forvente å ha noen perioder med tørr og pruriginøs hud når du har vært litt, avslappet med ditt behandlingsregime. Du kan være i stand til å lindre noen symptomer som er igjen på ditt nåværende regime. For andre bør du konsultere legen din.

Kontakt din dermatolog hvis du finner disse symptomene:

  • Du har kløe eller symptomer som hemmer søvn eller daglige aktiviteter nesten hver dag i uken.
  • Du opplever nye symptomer forbundet med eksemet ditt.
  • Varigheten av tiden mellom flammene er forkortelse.
  • Din eksem ser ut til å forringelse.
  • Din eksem ser ut til å spre seg i nye stillinger.

Kontakt legen din dersom du manifestere tegn og symptomer som foreslår en infeksjon på 8217;. L’eksem eksponerer deg til en større risiko for Staph infeksjon. Siden Staphylococcus-bakteriene vokser på huden, kan de infisere et åpent område av huden.

Det er viktig for deg å lytte til din intuisjon på behandlinger for eksem. Hvis du tror at dermatologen din ikke styrer eksemet ditt som det kan, snakk med ham. Du kan også se etter en ny hudlege som spesialiserer seg på behandling av eksem.

Behandlingsalternativer

Innovasjoner og forskning om behandlinger for eksem er pågår;. Dette betyr at på markedet er det et økende antall behandlinger for å hjelpe deg med å administrere eksemet ditt. Noen ganger kan det være et spørsmål om å finne en ny behandling om å prøve forskjellige behandlinger. Det kan også bety å prøve kombinasjoner av behandlinger for å finne de mest effektive.

Emollients (fuktighetsgivende kremer)

Dette er nøkkelbehandlingen av behandlingen; eksem. De fleste med eksem gjelder fuktighetsgivende kremer minst to ganger om dagen. Avhengig av deres ansettelse og type eksem, kan de bruke dem oftere.

Hvis du for øyeblikket bruker en lotion som fuktighetsgivende krem, vurderer muligheten for å bytte til en krem ​​eller en salve. Den tykkere konsistensen gjenspeiler en større andel av olje som holder fuktighet. Fuktighetsgivende krem ​​skal være fri for parfymer og fargestoffer.

Aktuelle steroider

Disse kan brukes alene eller i kombinasjon med lysterapi. Redusere inflammatoriske hudreaksjoner som kan føre til eksem symptomer. L’Hyppig bruk av aktuelle steroider kan gjøre dem mindre effektive over tid.

Aktuelle immunmodulatorer

Pimecrolimus (Elidel) og Tacrolimus (Protopic) er to aktuelle immunmodulatorer. Disse forstyrrer huden inflammatoriske forbindelser. De kan være spesielt nyttige i behandlingen av ansiktet, kjønns- og brettede skinnområder. Men de er forbundet med flere bivirkninger i forhold til topiske kortikosteroider, spesielt øyet irritasjon.

Våt wraps

Våt bandasjer er en spesiell tilnærming til sårpleie til behandling av behandlingen av graven eksem. De kan også be om sykehusinnleggelse. De blir vanligvis brukt av en lege eller en sykepleier.

Antihistaminer

Antihistaminer kan redusere mengden histamin i kroppen. Histaminene er hva det forårsaker kløe til huden. Antihistaminer er generelt mer effektive i behandling av eksem hos barn. Men de kan også være effektive for å redusere symptomene hos voksne.

fototerapi

Denne behandlingen inkluderer hudens eksponering for ultrafiolett lys, som kan hjelpe symptomer. Dette krever at du konsulterer en lege flere dager i uken i noen måneder før symptomene begynner å redusere. Etter denne perioden gjør folk sendt til fototerapi ofte mindre hyppige medisinske undersøkelser.

Orale medisiner

Det er mange behandlinger for oral eksem godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Oralkortikosteroider er en behandling som hjelper med kortsiktige eksacerbasjoner. Immunosuppressor medisiner er generelt begrenset til moderat til alvorlige eksembehandlinger.

Injiserbare stoffer

I mars 2017 godkjente FDA Dupilumab (Dupixent) bruk, et antibiotikum som bidrar til å redusere betennelsen. Dette stoffet er for behandling av moderat til alvorlig eksem;. Kliniske studier pågår for tiden for flere injiserbare stoffer.

Behavioral Consultancy

Noen mennesker deltar i atferdsmessige rådgivning for å endre deres pruriginøse og riperede atferd. De bruker også disse øktene for å lindre stress, noe som kan forverre symptomene på og # 8217; eksem i noen mennesker.

Snakker med legen din

Hvis C’det er en behandling som virker spesielt lovende, snakker med legen din. Spørsmålene du kan spørre om behandlingsalternativer inkluderer:

  • Reflektere over min nåværende behandlingsplan, er det områder hvor jeg kan dra nytte av en annen eller ekstra medisinering?
  • Det er behandlinger som utelukket for meg på grunn av min type eksem eller min helse?
  • Hva er utsiktene for realistisk behandling for min spesielle type eksem?
  • Hva er noen nye aktuelle, muntlige eller injiserbare stoffer som kan være nyttige?

Kontakt legen din om eksemet for å sikre at behandlingsplanen er den mest effektive. Selv om du kanskje ikke er fri fra’eksem, kan en endring i behandlingen forbedre livskvaliteten din.