Forsinket ejakulasjon: Årsaker, symptomer og diagnose

COS’er L’forsinket ejakulasjon (DE)?

Galleri

 • L’Forsinket ejakulasjon (DE) oppstår når en mann trenger mer enn 30 minutters seksuell stimulering for å nå orgasmen og utløsningen og # 8217;.
 • DE har flere årsaker, inkludert angst, depresjon, nevropati og narkotikakreaksjoner.
 • Ingen stoff er spesifikt godkjent for DE, men narkotika som brukes til forhold som Parkinsons sykdom har vist seg å hjelpe.
 • L’Forsinket Ejakulation (DE) er en vanlig medisinsk tilstand. Også kalt & # 8220; Altered Ejakulation & # 8221; Denne tilstanden oppstår når en mann krever en lengre periode med seksuell stimulering for ejakulere.

  I noen tilfeller kan ejakulasjonen ikke nås i det hele tatt. De fleste menn lider av de fra tid til annen, men for andre kan det være et permanent problem.

  Selv om denne tilstanden ikke representerer alvorlig medisinsk risiko, kan det være en kilde til stress og kan skape problemer i sexlivet ditt og i personlige relasjoner. Behandlingene er imidlertid tilgjengelige.

  Hva er symptomene på’forsinket ejakulasjon?

  L’Forsinket ejakulasjon oppstår når en mann trenger mer enn 30 minutters seksuell stimulering for å nå orgasmen og utløsningen og # 8217;. L’Ejakulasjon er når sæden lastes ned fra penis. Noen menn kan bare ejakulere med manuell eller muntlig stimulering. Noen kan ikke ejakulere i det hele tatt.

  Et permanent problem med DE er svært forskjellig fra et problem som utvikler seg senere i livet. Noen menn har et generalisert problem der de forekommer i alle seksuelle situasjoner.

  For andre menn oppstår det bare med visse partnere eller i visse omstendigheter. Dette er kjent som & # 8220; situasjonell forsinket ejakulasjon & # 8221;.

  I sjeldne tilfeller er DE et tegn på forverring av helseproblemet som hjertesykdom eller diabetes.

  Hva er årsakene til’forsinket ejakulasjon?

  Det er mange mulige årsaker til de, inkludert psykologiske bekymringer, kroniske helsemessige forhold og narkotikakreaksjoner.

  De psykologiske årsakene til de kan oppstå på grunn av en traumatisk opplevelse. Kulturelle eller religiøse tabuer kan gi sex en negativ konnotasjon. L’Angst og depresjon kan både undertrykke seksuell lyst, som også kan forårsake de.

  Relasjonsstress, dårlig kommunikasjon og sinne kan forverres. Selv skuffelsen i seksuelle realiteter med en partner enn seksuelle fantasier kan forårsake de. Ofte menn med dette problemet kan ejacular under onani, men ikke under stimulering med en partner.

  Noen kjemikalier kan påvirke nerver som er involvert i # 8217; ejakulasjon. Dette kan påvirke utløsning med og uten partner. Disse stoffene kan alle forårsake de:

  • Antidepressiva, som Fluoxetin (Prozac)
  • Antipsykotika, som tioridazin (mellaril)
  • Narkotika for L’hypertensjon, som propranololo (inderal)
  • diuretic
  • alkohol

  Selv kirurgiske inngrep eller traumer kan forårsake de. De fysiske årsakene til DE kan inkludere:

  • Nerveskade på ryggraden eller bassenget
  • Noen prostata kirurgi som forårsaker nerveskade
  • Hjertesykdommer som påvirker blodtrykket i bekkenområdet
  • Infeksjoner, spesielt prostata eller urinene infeksjoner
  • neuropati eller slag
  • Lavt skjoldbruskhormon
  • Lav testosteronnivå
  • Defekter ved fødselen som kompromitterer ejakulasjonsprosessen

  Et midlertidig ejakulasjonsproblem kan forårsake angst og depresjon. Dette kan føre til gjentakelse, selv når den underliggende fysiske årsaken er løst.

  Hvordan diagnostisert L’forsinket utløsning?

  En fysisk undersøkelse og en forklaring på symptomene er nødvendig for å gjøre en første diagnose. Hvis et kronisk helseproblem mistenkes som en underliggende årsak, må du kanskje utføre ytterligere tester. Dette inkluderer blodprøver og urineksamen.

  Disse testene vil søke infeksjoner, hormonelle ubalanser og mer. Test reaksjonen av penis til en vibrator kan avsløre om problemet er psykologisk eller fysisk.

  Hvilke behandlinger er tilgjengelige for forsinket utløsning?

  Behandlingen vil avhenge av den underliggende årsaken. Hvis du har hatt problemer for livet eller aldri har ejakulert, kan en urolog avgjøre om du har en defekt på strukturen.

  Legen din kan avgjøre om årsaken er et stoff. I dette tilfellet vil endringer i det terapeutiske regimet bli gjort, og symptomene vil bli overvåket.

  Noen stoffer har blitt brukt til å hjelpe de, men ingen har blitt spesifikt godkjent for dette. I følge Mayo Clinic, Disse stoffene inkluderer:

  • CyrohipTadina (Periactin), som er et antiallergisk stoff
  • Amantadina (Symmetrel), et stoff som brukes til å behandle Parkinsons sykdom
  • Busspiron (buspar), som er et anxiolytisk stoff

  Også behandling av forbruk av ulovlige rusmidler og # 8217; alkoholisme, hvis aktuelt, kan hjelpe de. Finn sykehus- eller polikliniske gjenopprettingsprogrammer er et alternativet [8217;.

  Psykologisk rådgivning kan bidra til å behandle depresjon, L’angst og frykt som utløser eller fortsetter de. Seksuell terapi kan også være nyttig å håndtere årsaken til seksuell dysfunksjon. Denne typen terapi kan fullføres alene eller med partneren din.

  DE kan generelt løses ved å behandle mentale eller fysiske årsaker. Identifisere og søke behandling for de noen ganger avslører en underliggende medisinsk tilstand. Når dette er behandlet, løses de ofte.

  Det samme gjelder når den underliggende årsaken er et stoff. Imidlertid avbryter ikke stoffinntaket uten legenes råd.

  Hva er komplikasjonene på «8217, forsinket utløsning?

  DE kan forårsake selvtillitsproblemer i tillegg til følelser av utilstrekkelighet, fiasko og negativitet. Menn som lider av denne tilstanden, kan unngå intimitet med andre på grunn av frustrasjoner og frykt for feil.

  Andre komplikasjoner kan inkludere:

  • Redusert seksuell nytelse
  • Angst for sex
  • Manglende evne til å tenke eller mannlig infertilitet
  • lav libido
  • stress og angst

  DE kan også føre til konflikt i forholdene dine, som ofte kommer fra misforståelser fra begge partnere.

  For eksempel kan partneren din føle at du ikke er tiltrukket av ham. Du kan føle deg frustrert eller flau for ønsket om å få utløsningen, men å være fysisk eller psykisk ute av stand til å gjøre det.

  Behandling eller rådgivning kan bidra til å løse disse problemene. Tilrettelegging av en åpen og ærlig kommunikasjon, det er ofte mulig å oppnå forståelse.

  Hva kan jeg forvente lang sikt?

  Det er mange mulige årsaker til de. Uavhengig av årsaken, er behandlinger tilgjengelige. Ikke vær flau eller frykt for å snakke. Tilstanden er svært vanlig.

  Be om hjelp, kan du få psykologisk og fysisk støtte som trengs for å møte problemet og nyte et mer tilfredsstillende sexliv.

  Kosthold og DE

  Spørsmål:

  Hvilke kostholds valg jeg kan gjøre for å bidra til å kurere den forsinkede utløsningen?

  TIL:

  Det er svært få opplysninger om anbefalingene om matvalg som vil hjelpe med den forsinkede utløsningen med L & # 8217. Men siden de kan være relatert til ukontrollert hypertensjon, hjertesykdom og diabetes, følg et passende kosthold for å hjelpe disse forholdene til å hjelpe, da det kan redusere utviklingen av disse sykdommene. Det er en god ide å begrense salt og fettinntaket hvis du lider av hypertensjon eller hjertesykdom og begrenser enkle sukkerarter hvis du har diabetes. Også, bør du begrense alkoholbruk, siden overdreven forbruk kan føre til de de de de de de de de.

  Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.