Du kan ta en graviditetstest under syklusen?

Del på Pinterest

At du prøver i flere måneder å bli gravid eller at du fortsatt ikke gjør deg klar til å ha et barn, hvis du tror du er gravid, vil du sannsynligvis skyte ut alle følelsene. Selv venter en dag for å finne ut at det kan virke som en evigheten på 8217. (Og vi er ekte, ingen vil vente så lenge!)

Heldigvis, ditt apotek ALLE’hjørne eller lokal dagligvarer skal dekke deg med graviditetstester som du kan ta med hjem så snart som mulig. En rask reise på badet, noen få minutter med å vente og svaret vil vises foran øynene dine.

Men hvor pålitelig disse resultatene er? (En pinne kan virkelig kjenne så mye av kroppen din?) Og hvis du bløder eller du har syklusen, vil dette ødelegge testresultatene?

Du kan ta en graviditetstest under syklusen?

Du kan ta en graviditetstest under blødning eller tilsynelatende i løpet av syklusen, fordi blodblandingen med urinen ikke vil påvirke testresultatene. (Men husk at generelt en syklus er et pålitelig tegn på at du ikke er gravid.)

Graviditetstesten kjøpt i butikken som reagerer på urinen er utformet for å møte nivåene av human chorionisk gonadotropin (HCG) i urinen. The Placenta produserer HCG og i løpet av de første 8-10 ukene av graviditeten HCG-nivåene øker raskt. (# 8217; hormon stabiliserer seg rundt den tiende uken og senker langsomt i løpet av resten av graviditeten.)

Ved den tiende dagen fra eggløsningen, vanligvis den første dagen i din ubesvarte periode, C’det er nok hCG i urinen fordi graviditetstesten som er kjøpt i butikken, vil legge merke til det. Menstruasjonsblodet vil ikke påvirke nærværet eller ikke av hCG i urin, så det vil ikke påvirke testresultatene.

Men hvis testen din er positiv, vil du kanskje gjøre litt forskning på hvorfor du bløder.

Hva kan forårsake blødning All’Start av graviditet?

Det er ikke mulig å ha en reell periode hvis du er gravid, fordi en periode innebærer utgangen av et ikke-befruktet egg fra kroppen. Det er imidlertid andre grunner til at du kan finne deg selv blødning. Så langt som 25 prosent Kvinner kan vise blødning i første kvartal.

De vanlige årsakene til blødning All’begynnelsen av graviditeten inkluderer:

Plante blødning

Du kan ikke være nok fremover i svangerskapet for å få et positivt resultat på en graviditetstest hjemme hvis du opplever planteblødning, siden det oppstår når det befruktede egget er festet til livmorbelegget.

Fordi timingen av dette ofte tilsvarer når syklusen ville forventes, blir plantens blødning ofte beskrevet som en lys eller spottingstid.

Når man prøver å skille mellom planteblødning og en periode, er det noen forslag, siden planteblødning har en tendens til å være tydeligere, og i kortere tid og ikke inkluderer tung blødning eller blodpropper.

Endrer seg til livmorhalsen

Livmorhalsen kan bløde en liten mengde hvis irritert av vaginale eksamener eller til og med kjønn. Kan også bløde på grunn av polypper som kan utvikles i området, som også kan flamme eller irritere. Blødning på grunn av disse typer cervical Irritasjoner har en tendens til å være i live rød og begrenset mengde.

Infeksjon

Det er mulig at blødningen ikke har noe å gjøre med graviditet! Det kan være resultatet av en infeksjon i bekkenområdet, i blæren eller i urinveiene. Selv en alvorlig gjærinfeksjon kan forårsake blødning. Blødning på grunn av infeksjoner er typisk steg til lysrød og farget / veldig lett.

Molar graviditet

En molar graviditet oppstår når C’er en ubalanse i genetisk materiale. (Dette kan skyldes et egg uten at den genetiske informasjonen blir befruktet eller mer spermier enn det samme egget.) En molar graviditet oversetter til en masse unormale celler i # 8217; livmor.

Det er komplette og ufullstendige molar graviditeter, men dessverre vil ingen av dem resultere i en viktig graviditet. Det er mulig at en lys rød eller mørk brun blødning med en molar graviditet. Selv kvalme, oppkast og lumbal smerte er vanlige symptomer på en molar graviditet.

En molar graviditet kan potensielt bli kreft eller føre til potensielt dødelig blødning, så det er viktig å konsultere legen din og motta omsorg (inkludert oppfølging) for å sikre god helse.

Subchionionic blødning

Dette er når moderkaken kommer av lett fra livmorens vegg. Fordi blødningens dimensjoner kan variere sterkt, er det mulig at en underkortisk blødning forårsaker tung eller lett blødning. Fargen på # 8217; blødning kan variere fra steg til rød til brun, avhengig av alvorlighetsgraden av løsningen.

Det er også vanlig å høre lavere magesmerter og kramper når A & # 8217 oppstår; subkortisk blødning. Mange kvinner fortsetter å ha sunne graviditeter etter dette, men kan øke risikoen for spontan abort i de første 20 ukene av graviditeten.

Ekstrauterin graviditet

En ekstrauterin graviditet oppstår når et befruktet egg ikke holder seg til livmoren, men stikker i stedet til eggleder tuba, til bukhulen, til livmorhalsen eller praktisk talt overalt utenfor livmoren;.

I tillegg til vaginal blødning fra lettvekt til intens, kan du også prøve sterk smerte i smerte All’Abdomen, skulder, nakke eller basseng. Du kan også høre rektal trykk og prøve svimmelhet eller besvimelse.

En ubehandlet ekstrauterin graviditet kan forårsake en medisinsk nødsituasjon og fremtidige fruktbarhetsproblemer, så det er viktig å snakke umiddelbart med legen din hvis du viser tegn på en ekstrauterin graviditet.

Tidlig spontan abort

Abdominalkramper og ryggsmerter sammen med sterk blødning kan være et tegn på en periode eller spontan abort. Det er mulig å bytte en spontan abort som oppstår veldig snart i svangerskapet som en periode, siden mange av symptomene er de samme.

En spontan abort kan inneholde flere stoffer som ligner på blodpropper i vaginale tap eller forekommer på en annen dag fra den som menstruasjonssyklusen vil indikere at den skal.

Hvis du opplever blodet, noe som resulterer som en syklus, og du er et positivt resultat til en graviditetstest, bør du umiddelbart søke etter medisinsk hjelp.

Hva du bør gjøre hvis du tror du er gravid, men start din tid?

Med mindre du hadde en positiv graviditetstest før.

Hvis du er et positivt resultat for testen før du ser blødning, kan blodet du ser, identifiseres i forhold til en annen årsak eller et advarselsskilt at noe er galt.

utdanning De har vist at spotting eller en lys blødning alle «8217; begynnelsen av graviditeten er vanligvis ingen grunn til bekymring, mens flere tunge blødende episoder, spesielt hvis de er ledsaget av smerte, er relatert til en risiko for høyere spontan abort.

Det er viktig å kontakte legen din for ytterligere tester, inkludert blodprøver eller en ultralyds blodprøver, for å bestemme din tilstand av graviditet hvis du bløder eller hvis du begynner å blødere etter en positiv graviditetstest.

Ta bort

Det kan være et ekstremt spennende øyeblikk å tenke på å være gravid.

Hvis du vil ta en graviditetstest hjemme for å finne ut, men du er bekymret for at blodet som kommer fra ditt vaginale område, kan påvirke resultatene, er du sikker på at du fortsatt kan fortsette uten problemer. L’Mulig tilstedeværelse av blod i urin vil ikke påvirke resultatene.

Det er svært lite sannsynlig at du er gravid hvis du opplever noe mer enn den enkle observasjonen. Men hvis du har en positiv test, og du opplever sterk blødning eller blødning som ligner en periode, er det viktig at du er på utkikk etter medisinsk hjelp.

Husk alltid at, uavhengig av resultatene av en graviditetstest, hvis du trenger å snakke med en lege av dine følelser, er det støttegrupper og terapeuter tilgjengelig for å hjelpe deg.