Klio uten konserveringsmidler: Fordeler og anbefalinger på produktet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Øyedråpene anbefales for behandling av symptomer på øyetørrhet, allergiske reaksjoner og rødhet i øynene. Men de fleste øyedråper inneholder en konserveringsmiddel som kalles benzalconio klorid (bak).

Denne ingrediensen, hvis den brukes konsekvent, kan faktisk være motproduktiv for behandling av symptomer.

Ifølge Dr.SSA Barbara Horn, president for American Optometric Association, Food and Drug Administration (FDA) krever at alle multidose oftalmiske løsninger blir bevart mot forurensning av en standard patogen gruppe. Med kronisk bruk kan disse konserveringsmidlene forårsake bivirkninger, inkludert reduksjonen av den ønskede effekten, den allergiske responsen og giftige reaksjonen & # 8220;.

I de senere år har produsentene begynt å introdusere øyedråper uten konserveringsmidler. Hvis du ofte bruker øyedråpene, kan det være verdt å endre ditt normale øyeprodukt for å se om en «8217; alternativ uten konserveringsmidler fungerer bedre.

Vi spurte to øye ophustske uten konserveringsmidler og anbefalte produkter for å berolige slitne og tørre øyne og å smøre kontaktlinser. Her er hva de måtte si.

Prisklasse Guide:

  • $ (mindre enn $ 20)
  • $$ (mellom $ 20 og $ 30)

Å rolige slitne og tørre øyne

Systane med svært høy ytelse

Disse dråpene er tilgjengelige i disponible hetteglass uten konserveringsmidler. Single-dose beholdere sikrer at øyedråpene ikke er forurenset av patogene midler mellom en bruk og # 8217; andre.

Ifølge forbrukeranmeldelser har dråper en beroligende følelse, som ligner en gel etter å ha brukt dem, og beroliger overflaten av «8217-øyet mens smøring. Du kan bruke dem to ganger om dagen til å berolige irritert og tørre øyne.

Pris: $$

Kjøp dem: Finn hackene uten SYSTANE konserveringsmidler i apotek, matbutikker eller online.

Kjøp nå

Oppdater reliefina PF

Dette produktet er relativt nytt på markedet. Det er forskjellig fra andre øyedråper uten konserveringsmidler av en viktig grunn. Disse dråpene er tilgjengelige i en multidoseflaske i stedet for engangs hetteglass, som reduserer emballasjeavfallet.

Legene anbefaler denne formelen, inkludert Dr. Jonathan Wolfe, En optometrist i Ardsley, NY.

Wolfe sier: Refresh Rentia er noe jeg er spent på å bruke i min praksis, fordi det er en formulering uten konserveringsmidler pakket i en multidoseflaske. Dette betyr at pasientene vil få fordelene med en kunstig tåre av konserveringsmidler, samtidig som de opprettholder bekvemmeligheten av en enkelt flaske som kan brukes i dager eller uker om gangen, og # 8220;.

Pris: $$

Kjøp dem: Finn hackene uten å oppdatere konserveringsmidler som stråler i apoteket, i dagligvarebutikker eller online.

Kjøp nå

For kontaktlinser

Collius for kontakt Smøring fokus på & # 8220; Wet & # 8221; Øynene, ikke nødvendigvis, inkludert andre ingredienser som suger irritasjonen.

Bausch og lomb sooth smøremiddelet dråper

Disse disponible øyedråper hevder å bruke en mer varig formel enn noen konkurrenter. Dette merket er også kjent som en av de mest praktiske øyedråpene.

Produsentene hevder også at disse øyedråpene er bedre for følsomme øyne eller for de som gjenoppretter fra Lasik-kirurgi. Siden de er fri for konserveringsmidler, kan disse øyedråper være spesielt delikat for øynene og er trygge å bruke to ganger om dagen.

Kostnad: $

Kjøp dem: Du kan finne Bausch og Lomb Loothe smøremiddel spor uten konserveringsmidler i noen apotek eller online.

Kjøp nå

Oppdatering av optive smøremiddel øyedråper

Disse øyedråpene er tilgjengelige i enkeltdosebeholdere og er trygge for bruk med kontaktlinser. Formelen sier til våte øyne og holder dem våte som danner en tetning som holder øyet fuktighet uten uskarphet.

L’langvarig hydrering beroliger øynene som holder dem smurt, selv når du bruker kontaktlinser.

Kostnad: $$

Kjøp dem: Du kan finne optive smøremiddel spor uten konserveringsmidler i de fleste apotek eller online.

Kjøp nå

Hvorfor bruke øyedråper uten konserveringsmidler?

Nylige studier har oppdaget at BAK kan gjøre antibiotika mindre effektiv og faktisk giftig for øyets struktur. Ifølge Wolfe, & # 8220; Benzalconio klorid virker som et pro-inflammatorisk middel på overflaten av # 8217; Eye & # 8221;.

Ved 2018 å gjennomgå sterkt foreslår at BAK er kontraproduktivt for behandling av symptomene på / tørt øye. Dette er fordi det i hovedsak fungerer som et vaskemiddel, som bryter oljelaget som ligger over lacrimalfilmen i øynene dine. Over tid kan åsside med konserveringsmidler faktisk føre til tørr øye syndrom.

Wolfe legger til: & # 8220, bak er noe som mange pasienter bare er allergiske og # 8217; eksponering for den kan føre til rødhet, irritasjon og øyeinflamming og # 8221;.

Når skal du se en lege

Wolfe advarer forbrukerne som kanskje vil behandle forholdene i øynene i gang med dråper.

; Hvis øynene dine gir en tett slimutladning, har de blitt svært følsomme for lys, eller er for røde og pruriginøse, det er sannsynlig at du har å gjøre med noe som tellerdråper ikke er designet for å behandle & # 8221 ; Han fortalte Healthline.

Kontaktlinsebærere bør være spesielt oppmerksom på smerte eller lysfølsomhet, siden dette kan være et tegn på hornhinnenesår, som krever umiddelbar medisinsk behandling.& # 8221;

Et produkt uten konserveringsmidler kalt Multidose restase Det er også tilgjengelig for kronisk tørr øye, men så langt bare på medisinsk resept. Hvis du finner symptomer på tørking av okular som ikke forsvinner, kan du spørre legen din om reseptbelagte øyedråpealternativer.

Kontakt en oftalmolog hvis du mistenker at de har en slags øyeinfeksjon. Jeg kan foreskrive antibiotika dråper for å behandle symptomer for ikke å infisere andre. Husk at noen vanlige øyeinfeksjoner, som rosa øye, løser seg fra seg selv.

Bunnlinjen

Åssiden uten konserveringsmidler blir allment tilgjengelige. Den første forskningen indikerer at de kan være mer effektive i å smøre og beskytte øynene dine. Videre anbefaler legene dem.

Neste gang du prøver å endre øyeomsorgsrutinen, bør du vurdere å prøve å prøve A’alternativet uten konserveringsmidler.