Goldenseal: Hva en COS & # 039, er og hvordan det fungerer?

Cos’er goldenseal?

Goldseal er et lavt og viltvoksende plante med palmformede blader. En enkelt hvit blomst vises i midten av hver serie blader, og vender seg til en rød bær med ca 10 frø. Det er en innfødt i hardvedskogene øst for Mississippi-elven, men dens utbredelse i naturen har gått ned på grunn av # 8217; gruvedrift og # 8217; overdreven høstet.

Noen hevder at Goldenseals medisinske krefter spenner fra pleie av soppet til foten av foten for å bekjempe kreft på bukspyttkjertelen. Men goldenseal er virkelig en super plante som erobrer alt?

Hva er goldenseal?

Kort sagt, det kan være lettere å lage en liste over forhold som goldenseal ikke har vært assosiert med # 8217; hjelp. De første amerikanske medisinske teksten refererer til Cherokee og Irochesi som brukte Goldenseal til å behandle kreft, munnforstyrrelser som mage og mageproblemer.

I dag markedsføres som en behandling for et bredt spekter av symptomer. Noen hevder at det kan lindre forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner. Det sies at andre autinoforhold inkluderer:

  • gonoré
  • malaria
  • lungebetennelse
  • Nesten hvilken som helst mage eller fordøyelsessystem
  • Hudproblemer som flass, ringorm og eksem
  • Øyeinfeksjon
  • Blæreinfeksjoner

Det står også at Goldenseal øker L’Effektiviteten til andre urter og medisiner. Det er jevnlig kombinert med Echinacea, A’gress forbundet med å styrke immunforsvaret.

Hva er hemmeligheten til gullsyre?

Moderne forskning har isolert en kjemikalie i Goldenseal kalt Berberina som kan være kilden til sine gunstige anerkjente.

Ifølge en 2006 studie, Berberin er et antidiabetisk middel, selv om du ikke forstod hvorfor. EN 2014 Studio Laget på rotter konkluderte med at Berberin også kunne bidra til å redusere kolesterolet. Berberinen virker også lovende som en behandling for Gastrointestinale problemer og fordøyelsesproblemer.

Goldseal ser også ut til å være effektiv mot bakterien og. coli, som kan forårsake urinveisinfeksjoner og fordøyelsesproblemer som fører til diaré. Goldseal antibakterielle egenskaper kan være årsaken bak sitt rykte som en behandling for ulike hudsykdommer og infeksjoner.

Det er antifungal Og Anti-smittsom Goldenseal eiendom som bidrar til å forklare helbredelseshandlingene til denne urt.

Den goldensealroten er tørket og pulverisert. Den selges i kapsler for intern bruk og leveres også i aktuelle kremer og forberedelser for behandling av hudforhold. Fargestoffer og disse kan også brukes til å behandle forholdene i munnen.

Hva er bunnlinjen?

Tatt i moderate doser, er goldenseal sannsynligvis ufarlig. Snakker alltid med legen din om kosttilskudd du vurderer, spesielt hvis du antar reseptbelagte legemidler. De kan samhandle med urte kosttilskudd.

Tilstrekkelig forskning er ikke tilgjengelig for å indikere om goldenseal er trygt for barn. Det anbefales ikke hvis du er gravid eller ammer.

Det er ingen anbefalt dosering for former for goldenseal som gjelder for huden din. Hvis du tar vare på et sår, bruker de nok til å dekke såret minst en gang om dagen og vasker området hver dag for å sikre at ingenting er fanget i huden i helbredelse.

Hvordan Goldenseal er sikker på å ta oralt det er ikke klart. Les de anbefalte dosemerkene i hvert merke og snakk med legen din om hva som er trygt for deg.

Det er ingen mirakuløs omsorg. Ved moderate doser er goldenseal sannsynligvis ufarlig, men det er svært få vitenskapelige bevis som vil skynde det som påvirker deg.